Maymun iştahlı mısınız? Birşeylere olan ilginiz anlık bir hevesten mi ibarettir? Yoksa daimi olarak devam eder mi?Nerede kalır ilginiz zamanla yarışabilecek miyiz?
hak edene ilgim sonsuz ama hak etmeyene de ilgi gösterecek değilim bu durum sadece onun davranışlarıyla ölçüt olabilir yani sonsuza kadar ilgili alakalı kalabilirim ama ilgim tükenedebilir. netice de karşıdan nasıl bir elektrik alıyorum orası önemli diye düşünüyorum
Maymun iştahlı değilim fakat ilgi alanları oldukça fazla ve devamlılığı var. Mesela örgü örmeyi, dikiş dikmeyi tüm kıyafetlerimi ben dikiyorum pişti olmayı sevmiyorum, pasta yapmayı, etamin işlemeyi, pazıl yapmayı hobilerim arasında ve bunları yapmaktan zevk alıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hayır değilim. Aldığım değer karşılığında bende değerimi veririm. Kolay kolay da bir sorun olmadıktan sonra ne ilişkim olsun, nede dostluklarım olsun vazgeçmem.
Git bakalım bak sen kardeşini çok ihmal ediyorsun son zamanlarda ağlayacağım artık yeter🤨🙀🥺şimdi git İzlediğin şeyi asla yoğunlaşama gıcıklık değil mi kdkdk🕺😂💃🏻💃🏻
Daha bir kac gun once bu konuyu tartistik annemle bana maymun istahlisin dedi halbuki degilim. Bunu soylemesinin sebebi cok sevmeme ragmen birilerini veya birseyleri elestirmem. Halbuki ben ayni diziyi yillarca tekrar tekrar izleyebilen, bir sarkiyi hic usanmadan sabah aksam diyleyebilen ayni yemegi off yine mi ya demeden yiyebilen sevdigi zmn da sonuna kadar gidebilen biriyim. Aliskanliklarimdan pek vazgecemem. Gittigim yollar bile aynidir bikmadan hep ayni yolu kullanabilirim.
Hiç bir zaman öyle bir kız olmadım olmakta istemem. Zor sevip zor unutan biriyim şu an bile unutmak istediğim keşke başlamasaydım dediğim oldu. Yazık olduk.
Ben bu çağın adamı değilim sanırım... Bir kadına bağlanıp, Bir onu yaşamak ister, Tüm hayallerimede onu koyarım... Gözümede gönlümede başkası değemez...
hem de öyle böyle değil yemekten bir lokma alıp çok beğenince hemen tavada var mı diye sorarım sonra bitmeden tekrar tabağı doldurturum sonuç yarım kalmış bir tabak..
Daimi olarak devam eder. İlgim olmuşsa ondan sıkılmam uğraşırım her defasında da keyif alırım. Kendimi çok iyi tanıyorum bu konuda. Bir şeyle ilgilenmeye başladıysam geçmiş olsun ölene kadar devamke
henüz düşünme aşamasında maymun iştahlıyım. Ne yapsam diye düşünürken her şeyi yapmak isterken, henüz ilgi duymaya başlamadan hiç bir şey yapmadan oturuyor buluyorum kendimi:(