Benim annem de boyleydi. Kesinlikle olmaz falan , 4-5 gun önce sokakta yavrular buldum. Bir tanesi de bana alismisti videosunu falan çektim. Cok hosuna gitti. Ama tum sorumluluk bende olacagi icin ve ben de 2 ay sonra yurda gecicegim için alamadim yoksa okeyledi. Sen de mesela bir tane yavru bulup yikamam lazim bahanesiyle eve getir. Zaten tatliligini görünce yumusuyorlar.
İstemiyorsa hiç zorlama ve terk edecekseniz asla almayın. Kedi bakmak zordur. Evin deri eşyalarının azına tükürürler. Tahta kapı kenarları yolarlar. Koltukları yırtarlar. Sevmesi sevgisi harika. Bir aşamadan sonra verdiği hasar gözüne batmıyor ama o raddeye gelesiye çok kedi terkediliyor bunun bilincinde olun lütfen.
Ben eve getirdiğimde annem de istemem dedi şimdi benden de fazla seviyor, ablamda yeğenlerim isteyince tonla laf söyledi şimdi çocuklardan önce düşünüyor onu. İkna etmek için kararlı olun bence.
Benim annem asssla eve kedi almam diyordu fakat şimdi kedileri koynuna aşıp yatıyor. Bu duruma naısl geldi dersen kışın hamile bir kedi vardı kapımıza dayanmıştı babamla kediye çok acıdık sadece holde duracak diyerek eve aldık. Güya doğurduktan sonra hepsi dışarı gidecekti ama bir daha asla o kediyi dışarı bırakamadık evin her yerinde de geziyor
Benimde annem senin gibiydi, eve getirdikten sonra götürmem için çok uğraşmıştı. Fakat bir kaç gün sonra aşırı derecede alıştı. Sende aynısını yapabilirsin 😂
Bende ilk kedi alacağım zaman annem kıyameti koparmıştı. Hayır asla bu eve giremez diye. Şimdi geceleri birlikte uyuyorlar.. Kediler garip canlılar. Bir şekilde sevdiriyorlar kendilerini..