Kedime araba çarptı ve öldü. Tekrar bir hayvana bakmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız?

Kedime araba çarptı ve öldü. Tekrar bir hayvana bakmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Dükkanımın önündeki kutulardan birine doğum yaptı, saldırgan ve güçlü bir kediydi dükkana girmeye korkar olmuştum zamanla uzaktan da olsa mama koyup beslemeye başladım, açıkçası 2 çalışanımın bacaklarına inanılmaz ısırık ve pençe izleri bırakmasına rağmen beslemeye devam ettim bir süre sonra ben değil o beni sevmeye başladı çünkü dokunmaya korkuyordum. Bir zaman sonra kapıdan içeri girmeye kucağıma koltuğumun baş kısmına çıkıp bana yakın olmaya başladı sevmeme izin veriyordu artık. Benim dışımda han içinde kimse istemese de bakmaya devam ettim yavruların 2,5 aylık olduğu bir gün yolda arabanın birinin çarptığı haberini verdiler tam anlamı ile sahiplenmediğim ama her gün dışarda olsa bile besleyip bağ kurduğum bu asil hayvanın ölümü beni çok sarstı yavrularını sahiplendirip bakma duygusuna ara verdim.