Evcil Hayvanlar Yavru muhabbet kuşu dişi mi erkek mi kuştan anlayanlar bakabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yavru erkek diye sattılar ama kuştan anlayan illaki vardır diye sormak istedim.. görsel var. Yavru muhabbet kuşu dişi mi erkek mi kuştan anlayanlar bakabilir mi? Cevapla Erkek Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SosyoPsikopat Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl bu daha çok küçük anlamak zor olur ama eğer gagası pembe, mor, ya da mavi olursa erkek olurdişi beyaz, kahverengi soluk mavi olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir önceki kuşum dişiydi evet açık maviydi çehresi ama bu biraz daha tuhaf anlamadık Yorumla SosyoPsikopat +1 yıl biraz daha bekle büyüsün anlaşılır daha gaga rengi tam oturmamış ama genç erkekte pembe oluyor dişide biraz turuncumsu Yorumla
yksmagdurubiri Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Burnu şeftali/pembe tonları açık renkteyse dişi olur ancak mor ve koyu tonlardaysa erkek olur. 0 6 Yorumla SosyoPsikopat +1 yıl benimki ilk aldığımda pembeydi sonra mora ve maviye dönüştü erkek Yorumla yksmagdurubiri +1 yıl Evet yavruyken daha belli olmuyor büyüyünce hangi renkse o cinsiyette oluyor Yorumla SosyoPsikopat +1 yıl ama varya kız gibi duruşu var 🤣 ufacık kaldı bi de boyu dişi olan 2 katı bunun Yorumla yksmagdurubiri +1 yıl Öyle deme annesi büyür o da 😅 Yorumla SosyoPsikopat +1 yıl valla cüce gibi kaldı 😂 Yorumla yksmagdurubiri +1 yıl Benim erkek kuşum da dişi kuşumdan daha önce doğdu ama görüntü olarak daha küçük sanırım bu erkek kuşların kaderi😂 Yorumla
Nargilem Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Erkek çok guzelmıs bu arada 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ablası :) yeni dahil oldu ailemize 2 gün oldu 🥰 Yorumla Nargilem +1 yıl Rica ederim canım iyi akşamlar ✋🏻 Yorumla
Melleks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Erkek bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin? Yorumla Melleks +1 yıl evet Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl dişidir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Emin misiniz? Erkek diyorlar ama Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl bence dişi bu. hatta kesin dişidir Yorumla Soran +1 yıl Benim bir önceki kuşum dişiydi onlar açık mavi oluyorlar onlar canım Yorumla
şeymakaan Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bildiğim kadarıyla dişi 0 3 Yorumla şeymakaan +1 yıl Ama emin değilim😊 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum :) erkek diyorlar ama bir önceki kuşum da erkek diyorlardı disi çıktı 😄 Yorumla şeymakaan +1 yıl Yavru olduğu için tam belli olamayabiliyor aslında. Büyüdükçe gaga rengi tam oturuyor. Yorumla
Bushman Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Erkek👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misiniz? Biri de dişi dedi ama Yorumla Bushman +1 yıl Eminim. Gaganın üzerinde burun deliklerinin olduğu bölüm renkliyse, erkek. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu daha çok küçük anlamak zor olur ama eğer gagası pembe, mor, ya da mavi olursa erkek olur
dişi beyaz, kahverengi soluk mavi olur
Bir önceki kuşum dişiydi evet açık maviydi çehresi ama bu biraz daha tuhaf anlamadık
biraz daha bekle büyüsün anlaşılır daha gaga rengi tam oturmamış ama genç erkekte pembe oluyor dişide biraz turuncumsu
Burnu şeftali/pembe tonları açık renkteyse dişi olur ancak mor ve koyu tonlardaysa erkek olur.
benimki ilk aldığımda pembeydi sonra mora ve maviye dönüştü erkek
Evet yavruyken daha belli olmuyor büyüyünce hangi renkse o cinsiyette oluyor
ama varya kız gibi duruşu var 🤣 ufacık kaldı bi de boyu dişi olan 2 katı bunun
Öyle deme annesi büyür o da 😅
valla cüce gibi kaldı 😂
Benim erkek kuşum da dişi kuşumdan daha önce doğdu ama görüntü olarak daha küçük sanırım bu erkek kuşların kaderi😂
Erkek çok guzelmıs bu arada
Teşekkürler ablası :) yeni dahil oldu ailemize 2 gün oldu 🥰
Rica ederim canım iyi akşamlar ✋🏻
Erkek bu
Emin misin?
evet
dişidir
Emin misiniz? Erkek diyorlar ama
bence dişi bu. hatta kesin dişidir
Benim bir önceki kuşum dişiydi onlar açık mavi oluyorlar onlar canım
Bildiğim kadarıyla dişi
Ama emin değilim😊
Anlıyorum :) erkek diyorlar ama bir önceki kuşum da erkek diyorlardı disi çıktı 😄
Yavru olduğu için tam belli olamayabiliyor aslında. Büyüdükçe gaga rengi tam oturuyor.
Erkek👍
Emin misiniz? Biri de dişi dedi ama
Eminim. Gaganın üzerinde burun deliklerinin olduğu bölüm renkliyse, erkek.
Erkek sanki
Dişi