Evcil Hayvanlar Bir hayvan sahiplenmek, beslemek isteseydiniz bu ne olurdu? 95modelbirinsan Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi hayvanı beslemek daha çok hoşunuza gidiyor? Balık 🐠 Kuş🐦 Kedi 🙀 Köpek 🐶 Tavşan 🐰 Diğer Kendima bakamıyorum hayvana nasıl bakayım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kedi önde gidiyor Bir hayvan sahiplenmek, beslemek isteseydiniz bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zhrçkc Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kardeşlerimi sahiplendirmek istiyorum ciddi alıcılar 05*** 2 1 Yorumla 95modelbirinsan +1 yıl Yok artık 😂 Yorumla
SoyleBenDinliyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İki kuzgunum olsun. Birinin adı Huginn diğerinin adı da Muninn olsun. 1 0 Yorumla
King_is_the_back Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Koala beslemek isterdim. Tatlı hayvan😅 1 2 Yorumla 95modelbirinsan +1 yıl Tüm gün yatıyor heyvan oğlu heyvan Yorumla King_is_the_back +1 yıl Olsun tatlı😀 Yorumla
morvioletta Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayvan olurdu 1 2 Yorumla 95modelbirinsan +1 yıl Allah seni 🤣 Yorumla morvioletta +1 yıl 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşlerimi sahiplendirmek istiyorum ciddi alıcılar 05***
Yok artık 😂
İki kuzgunum olsun. Birinin adı Huginn diğerinin adı da Muninn olsun.
Koala beslemek isterdim. Tatlı hayvan😅
Tüm gün yatıyor heyvan oğlu heyvan
Olsun tatlı😀
Kedi ama 4 tane muhabbet kuşum var
Hayvan olurdu
Allah seni 🤣
🙂
Kedim var bir de köpek olabilirdi.
Kedi
Kedi besliyorum