Tavuk
Kedi

Köpek

Balık
Kuş türleri

Tavşan
Sincap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

bu hayvanların hemen hepsini ve başka hayvanları da (yılan, at, inek (onlarla yaşayıp bakımları ile ilgilendim kendim köy çocuğu değilim tabi) besledim (sincap hariç keza evcil hayvan değiller ama çok gördüm beslemek isteyeceğiniz bi hayvan zaten değil adhd hastası gibiler insan bi rahatsız oluyor)
şu an da bir alman kurdum var, yine buradan seçecek olsam köpeği seçerim keza kedilerin küçük hayvanlar olması (severken zarar vermekten korkuyorum) ve her kedinin sıcakkanlı ve oyuncu olmaması açık bi ilişki kuramaman hoşuma gitmiyor ve diğerlerini şahsen hayvandan saymıyorum bir tek zamanında kargalarımız vardı abimle onlar fena değildi ama onlara da sıradan bi kuş muamelesi çekemezsin)
herhangi bir hayvanı evcil hayvan olarak besleyebiliyor olsaydım aslanı seçerdim, hem büyük bir hayvan severken oynarken canını yakma riskim yok hem de köpeklerin sosyalliğine ve kedilerin sevgi diline (kafa sürtme kucaklaşma) sahip (köpeklerin yalama veya kalça/göbek sevdirme sevgi gösterilerini tercihetmiyorum)
Kediyi beslemek isterdim çünkü hem bağımsız kişiliği çok hoşuma gidiyor hem de anketlerde de en yaygın tercihlerden biri olduğunu görüyorum. Özellikle şehir hayatında uyum sağlaması kolay buluyorum açıkçası.
Ben net kedi derdim 🐱💖
Evde zaten üçlü çete var: Balköpüğü, Bonibon, Zıpır. Hepsi barınaktan, hepsi ayrı karakter manyağı 😅 Kedi hem ev ortamına çok uyumlu hem de yoğun hayat temposunda bile bakımı diğerlerine göre daha kolay. Sarıl uyumak var, mırıldanma terapisi var, tam mental sağlık paketi gibi düşün 😻
Cevap
13Cevap
Rakun
Kedi ve köpek olurdu. Kedilerin umursamazlığına, köpeklerin sadâkatine âşığımm❤️😌
kedi , köpek, tavşan beslemek isterdim. kedilerim ztn var ama bir tane daha olsa fena olmazdi
Bir kedim ve köpeğim var zaten, eskiden de sultan papağanım vardı.
Valla sincap hariç hepsini besledim o yüzden sincap diyorum 😄
Kedi ve balık.
Bir hayvan beslemek isteseydim beslerdim. 🤷♂️
Tavşan veya kızıl panda.
Aslında hepsi ama en çok kedi🐱
Evde en güzeli muhabbet kuşu
Sincap hariç hepsini besliyorum zaten
Balık renkli renkli. 🐠
Sincap olabilir
Ayı çünkü ben kendi ikizimle anlaşırim
Kediii 😻
Balık ya da kuş