Böyle durumlarda sigorta karşılıyor zaten ama sorun para değil ki bizim insanımız kedi köpek veya herhangi bir hayvana can gözüyle bakmıyor çarpıp bırakıp kaçıyorlar geri kalan öldü mü yaralı mi kimin umurunda
Zorunlu trafik sigortası karşılıyor diye biliyorum. Bunun yanı sıra özel bir sigorta firması yeni bir paket uyguluyor son günlerde. Adı: Hayvanlara özel sağlık sigortası. Sahipli hayvanlara kazalarda, yaralanmalarda ücretsiz tedavi olabilecekler. Bunun yanı sıra aşı ve diğer şeylerde ise daha uygun fiyatlar ile işlem yapılabilecek. Böyle bir uygulama için buradan böyle bir soru sorulmuştu. Sayın Veteriner Dostum, sizin sorunuzdu bu soru. Bundan dolayı ve sorunuzdan dolayı teşekkür ederim. Saygılarımla...
Bu ülkede, miras kavgaları yüzünden akrabalarını arabayla ezip öldürenleri gördü bu gözler ;) patili dostlara değil, motorlu 🏍 insanlara dahi can gözüyle bakmayan mahluklar var maalesef.. Kadına değer vermeyen adiler var.. var oğlu var. Eğitim şart.
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Yolda otomobille kazayla bir kedi/köpeğe çarparsanız, o hayvanı ücretsiz bir şekilde tedavi ettirebilmenizin yolu nedir?