Kişilik & Karakter Yoldan geçen bir kediye araba çarpmış belediye veteriner kliniğine getirdim ama kapalı nereye götürebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Üzerime de çiş yaptı rezil haldeyim Güncellemeler+1 yıl Arabayla götürdüm arkadaşlar kedinin durumu iyi Yoldan geçen bir kediye araba çarpmış belediye veteriner kliniğine getirdim ama kapalı nereye götürebilirim? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bence acile götür orası da bakar belki de 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dostum özel kliniğe verecek param yok belediyeyi bekliyorum mecbur
callmegirlmore Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yakında başka bir veteriner kliniğine götürebilirsin veya yerel hayvan barınağına başvurarak yardım isteyebilirsin. 0 2 Yorumla callmegirlmore +1 yıl Yakındaki* Yorumla Soran +1 yıl Bir numarayı aradık ondan haber bekliyoruz kaç saatir Yorumla
çiftkanat Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl acık olan bır yere bakarmısin haritadan. götür yavrucagı. saol allah razı olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah bro bekliyorum bakalım ekip gelecek güya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neyi var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arka ayaklarının üzerine basamiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence acile götür orası da bakar belki de
Dostum özel kliniğe verecek param yok belediyeyi bekliyorum mecbur
Yakında başka bir veteriner kliniğine götürebilirsin veya yerel hayvan barınağına başvurarak yardım isteyebilirsin.
Yakındaki*
Bir numarayı aradık ondan haber bekliyoruz kaç saatir
acık olan bır yere bakarmısin haritadan. götür yavrucagı. saol allah razı olsun
Eyvallah bro bekliyorum bakalım ekip gelecek güya
Neyi var
Arka ayaklarının üzerine basamiyor