1Nisanda geldi kuşum, doğum günümde , kuş yemi var , daldarı var ama her zaman vermiyorum arada bir veriyorum kırmızı kutu bit parazit spreyi minik kutu vitamini onuda her zaman vermiyorum bazen haftada bir iki flan sık sık vermemek gerekirmiş, Kafesinde Kalamar kemiği var mutlaka olması gereken, minarel blok olması gerekir kuş kumu , gaga taşı beyaz olanı var suluğu var , bazen arada maydanoz, elma , işte onun sevdiği şeylerden veriyorum Ve yulafta çok severler ama bizde yoktu veremedim...
Neden öldüğünü yazayım sana, Markette ki yemler depoda stok halinde bekliyor kuşçu 1 ton alıyorsa market 10 ton alıyor. Pakette bayatliyor sana koku gelmez ama kuşa gelir. Ikisinin ölme sebebi bu marketten değil de kuşcudan alacağın açık yem bile markete bin basar çok üzüldüm ölen minik arkadaşım aklıma geldi.😔
Üzgünüm, aklına getirmek istemezdim. Belki de öyledir, bu konuda hiçbir bilgim yok. Burada bir kuşçu var ama adamdan hiç haz etmediğim için gitmiyordum.
İşte olan kuşlara oldu. Biraz da benim hatam olsa gerek.
Bizimki 1 Gun de yiyor da fazla vermeyin ishal yapıyor verirken iyi bir ballı kraker verin. Ayrıca sağlıklı değil yani onun yerine meyveli yem olsa daha iyi.