Kedim yatağa çıkıyor çıkma diyorum kızıyorum aşağıya indiriyorum geri geliyor köye geldim tuvaletini almadık evin içine yapmadı baş baş bağırıyor ne olduğunu anlamadım tüm odaları gezdi dolaştı yine bağırıyor gitti banyoya banyonun deliğine yaptı ve yaptığı tuvaletini kapatmaya çalışıyor kum olmayınca kapatamıyor 😂 kuzum ya anlatmak istedim benim için bir anı oldu ona kutu bulup içine toprak koydum tuvalet yaptım işte hayvan dolaşıp dolaşıp sizin yanınıza geliyor yalnız kalınca evcil hayvanı olanlar yanınıza geliyor derdinizi dinliyor vb tüm hayvanlar sevgi dolu nankör değil.#Moldovyapapatya
Kediler nankör diyenler bence değil kanıtlayayım mı?
Benim kedim çok korkak bir kedi erkek kediden kaçıyor görünce gidiyor ama sadece miyavlıyor birşey yapamıyor dün kedi evden kaçtı 2 kedi biri önüne diğeri arkadaşına geçmiş kediyi sıkıştırmış yabancı kedi kedime bir bağırıyor ağzıyla yiyecek gibi nasıl titriyor korkmuş zor yakaladık eve geldi benden kaçıyor birşeyler anlatmaya çalıştım kucağıma alıp sevdim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsanlar kadar nankör değiller. Ama kedi bir karşı cinsle karşılaşsın gör sen o zaman nankörlüğü 💁
Benim kedim çok korkak bir kedi erkek kediden kaçıyor görünce gidiyor ama sadece miyavlıyor birşey yapamıyor dün kedi evden kaçtı 2 kedi biri önüne diğeri arkadaşına geçmiş kediyi sıkıştırmış yabancı kedi kedime bir bağırıyor ağzıyla yiyecek gibi nasıl titriyor korkmuş zor yakaladık eve geldi benden kaçıyor birşeyler anlatmaya çalıştım kucağıma alıp sevdim...
Hayır değiller ve çok tatlılar. Ben 1-2 gün yemek verdim diye peşimden ayrılmıyordu tontiş
Ah bu kediler çok tatlı. Imkan olsa bir tane alacam
Insan nankor asil. bi lokma ekmek ver seni asla unutmaz bir kedi. Kurban olsunlar su masumlara
İnsanlar nankör :)
Ama kediler de çok çabuk unutuyor. Aldatmaya müsait 😅
Insanlardan daha iyiler
Kesinlikle değil