Elden kaçan muhabbet kuşu nasıl ele alıştırılır?

Arkadaşlar erkek bi muhabbet kuşu aldım. Kuş aldığımda 1 aylıktı şimdi 2 aylık oldu hiç ısırma gibi ciyaklama gibi bir huyu yok uzun kollu elbise giyip kolumu önüne tutunca falan koluma geliyor kolumu aşağı indirince yavaş yavaş omuzuma çıkıyor duruyor baya 1 2 saat durdu öyle. Fakat elimden çok korkuyor ilk günler falan hiç ellemeye çalışmadım yemini suyunu falan eksik etmedim rahat bıraktım ilk hafta. Sonrasında ise ortama alışması için dışarı çıkardım 1 2 kez perdeye çarptı başka da biyere çarpmadı normal uçtu. Ondan sonra internette gösterilen adımları uyguladım baya ilerledim ilk zamanlar parmağımla göğüsünü falan sevebildim kaçmaya başladı kaçacağı yöne elimi tuttum bikaç saniye durdu sonradan elime gelince de direkt başka yöne atlamaya çalıştı ve hala da böyle devam ediyor. Kuş elimden korkuyor. Nasıl alıştırabilirim elinden korkmasın önüne parmağımı koyunca falan gelsin kendisi falan vakit geçirelim. Öyle süs gibi durmasın hayvan oda candır ilgi göstermeye çalışıyorum fakat kaçıyor nasıl alıştırırım elime? Yardımcı olursanız sevinirim
Elden kaçan muhabbet kuşu nasıl ele alıştırılır?