Arkadaşlar bir tanıdığımızın baba scottish straight, anne scottish fold yavruları oldu bende birtanesini alacağım. Ilerde bir kez yavrulatmayı düşünüyorum. Erkek mi almalıyım dişi mi? Erkek alırsam eve dişi kedi getirtmem ve çiftleştirmem gerekecek. Disi alırsamda erkek kedinin yanına gidecek ve bizim evde doğurcak. Soru biraz tuhaf ama
kedi çiftleştirmek mi doğurtmak mı daha zor?
Ve erkek kedi mi dişi kedi mi daha uysal, sadık?
Bu son sorum scottish fold ve scottish straight arasında ne farklar var hangisini önerirsiniz?
kedi çiftleştirmek mi doğurtmak mı daha zor?
Ve erkek kedi mi dişi kedi mi daha uysal, sadık?
Bu son sorum scottish fold ve scottish straight arasında ne farklar var hangisini önerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkisindede libido yükseldi mi sabahlara kadar bağırıyorlar. Ben suyuna uyku ilacı, antidrpresan kattım. Uyudu uyandı gene bağırdı. Bende saldım dışarı. Gitti çiftleşti geldi rahata erdi.
Cins kediler daha hassas oluyor sokağa bırakırsam 15 köpek lokma lokma parçalar kediciği
Benimkide brazillian shorthair. Merak etme kedi içgüdüsü kaçması gerektiğini söyler ona
Scottish x scottish çiftleşmesi yavrular hasta olur neden çiftleştirmişler, yazı ömür boyu acı çekecekler.
Biri dik biri kıvrık kulaklı veteriner sorun olmaz demiş sanırım🤔emin değilim gecende british dediler baba kedi için🤦♀️
Öneri kısmına bir şey diyemem ama dişi kediyi alman ilerde senin için daha iyi olur doğurtmak abartılacak kadar zor bir durum değil dişi lamanın avantajı ise daha çok yavru olur senin elinde
Yavruları sahiplendiririm ya da kısırlaştırırım ama onlar olmadan önce evde çiftleştireceğim kedi doğumu hakkında çok şey araştırdım uzman olmasamda konuya aşinayım ama bu çiftleştirme konusu korkutuyor beni. (Sultan papağanıma da 2 tane eş getirmemize rağmen istememişti) kedide de çiftleştime ile ilgili erkek kedinin ortamında olduğu için anlaştılar mı birbirlerine uygun değiller mi hiçbir fikrim yok (Karakter konusunda da her kedi farklı oluyor o yüzden karakteristik bir seçim yapmıyorum tabi doğrumu orasını bilemem)
o zaman bence en iyisi erkek alman kafan rahat zaten dişiye gidiyor biraz daha hırçın olabilir tabii ama senin durumunu göz önüne alırsak erkek alman daha iyi olur
Çiftleştirmek daha zor internetten birini buldum saf Scottish Fold kedimden yavru almak icin kedimi çaldırdım
Yaa çok üzüldüm. Yanlış anlamazsanız scottish fold mu arıyordunuz ve bildiğim kadarıyla foldlar saf olmuyor kendinizin anne babasıda fold mu
Saf kan dişiydi kimlikli evet
Onu sormadım. Cins kedilerde anne de babada aynı cinsten olunca saf oluyor fakat foldlarda fold fold eşleşmesinden doğan yavrular ya ölüyor ya da osteochondrodysplasia diye bir eklem rahatsızlığına sahip oluyor.
Siz fold kendinize fold eş mi arıyordunuz?
Kedinizin anneside babası da fold muydu?
Umarım açıklayabilmişimdir😄
Saftı evet yavruyken almıştım aldığım kisiden kedinin annesinide babasinida görmüştüm
Sağlıklı bir sekildede büyümüştüm hiç bir sorunu yoktu çaldırana kadar
Hmm anladım geçmiş olsun tekrardan
Teşekkür ederim