Kız bebek😇
Erkek bebek👼🏻
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız çocukları çok daha nadir ve zordur
Cevap
10Cevap
Yapmak derken 😂😂😂 Siz karar veremezsiniz öyle
Hayır verilir kız bebek yapma erkek bebek yapma tıp bilgileri kitabı heryerden bir sürü yazıları var hatta cinsiyeti erkek belirliyor kız erkek bebek nasıl oluyor 12 yasta dersin eğitimi verildi hangi cinste istediği bebek bilgilerin aynısı yapılırsa olur🙂🙂🙂
Verebiliyoruz bir sürü bilgiler var bilgisine göre yapılırsa olur
Tarifi var mı nasıl yapılıyor?
Yazın kaynagını bakın
Banane türkiyeden el alemden
Ne alaka sana mı soracam kocamla ürediğimi ne istersem onu yaparım heryerde
Yapma şekli aynı ama eğer hangisi bakmak zor diye sorarsan erkek bebek daha zordur
Neden zor
Olum tercih ederek yapmıyorsun ki aq ahahahahaha 😂
Yo yapılıyor erkek bebek kız bebek yapma tıp bilgileri kaynakları bir sürü yazılar var
Erkek bebek nasıl yapılıyor mesela
İnternete yazıp öğrenebilirsin
Ya olum cinsiyet öğrenme merasimi niye var o zaman kafan mı güzel senin
Senin gibi krolar hakaretten yargıdan başka bilmediği için böyle cahil olur internet kitap tıp video heryerden yazıyor bilgiler kız bebek yapma erkek bebek yapma o kaynagı bilgisi nasıl olucağına yapıldıysa olur ve anne tam net görmek ister bir tek cinsiyet değil o anne bebeğinin kalp atışını duyuyor sağlıklımı nasıl bakılıyor
Lan olum yani ben seviştikten sonra oğlum mu kızım mı olacağını bileceğim öyle mi?
Senin gibi küfürbaz cahile ellerimi yormayacam olmayan beynine anlatmaya ben sevgilisi olan insanım böyle malum konuları konusucal değilim benim erkeğim hayatım ahlaksızlıgını kendine sakla
Lan deli dümdüz soru soruyorum sana seviştikten sonra eşimin erkeğe mi kıza mı hamile kalacağını bilecek miyim
Ne demişler? Ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı. Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi..
Anne için erkek daha iyi
Neden daha iyi
Kollar
Anlamadım?
Koruma açısından
Ne alaka kadında koruyabilir kadın erkeğinin tek kalkan kamuflajıdır kadın olmasa erkeğin var olma nefesi mutlulugu olmaz
Tamam peki
Tamam
Very very good😄
Yapamk kolay da büyütmek zor özellikle de kızı
Niye kız zormuş?
Aslında ikisi de öyle
Yo sevgisi olan için zor değil senin gibi cinsiyetci sistem mantıkta kalmıs insana zor senin gibiler yapmasın zaten yavrusunu kaç yaşında olursa olsun asla yanından ayrilmayacak onu seven insanlar yapsın
Ben yanından ayrılmam zaten konuyu çok saptırmışsın sen
Hmmm
İkisini de yapmak aynı olsa gerek🤣
Toyshoptan alın
pozisyonmu soruyosun?
Ne çıkarsa şanşına
Her gün yeni yeni şeyler uyduruluyor 😁
erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar