Hayır kesinlikle değersiz olmazlar. Onlar bir mal değil ki can. Çocuk esirgeme kurumundan evlat edinildiğinde para ödüyor muyuz? Ancak onlara mal gözüyle ya da hediyelik eşya gözüyle bakanlar para öder
Aksine ona değer katar. Barınaklardan sahiplensin insanlar. Her an ötenaziye kurban gidebilir çünkü o masumlar. Kedi köpek yağı tıpta çok kullanılır. O yüzden gidin sahiplenin. Çünkü hasta olmazsa bile ölme ihtimalleri var ve bu ihtimal çok yüksek. Kendi gözlerimle şahit oldum. Siyah tıbbı atık torbasında 7 tane hasta olmayan ( ki hasta bile olsa bu öldürülmelirini gerektirmez) masum köpeğin ölüsünü ...
Tam da kedi arayışındaydım bu soruya rastladım linkteki kedi cins olmasına rağmen neden ücretsiz veriliyor acaba Bi hastalığımı varki? Ben barınaktan sahiplenmeyi düşünüyorum ama böyle sahibinden tuvalet eğitimi olan kedi almak daha mı iyi acaba
Ücretli sahiplendirme başlığı altında evcillerin satışına karşıyım o yüzden ücretsiz sahiplendirme kelimesi kulağa ve mantığa daha güzel geliyor. Bazı insanlar sahiplendirme kelimesini satış algısında kullanarak yumuşatmaya başvuruyor, inan yakın tarihte instagramdan bir arkadaşıma ağır küfür ettim :)
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır, Evcili bedava sahiplenmek onu değersiz kılmaz.
İnsan hangisini beğeniyorsan onu alsın tekir seviyorsa tekir, british seviyorsa british. Tek sorun tekir sevenler onu ücretsiz bulabiliyorken british sevenler ücretsiz bulamıyor.
Bana göre kötü yerlere destek vermediğiniz ve Evcilinizi seveceğiniz sürece nasıl aldığınız, parayla ya da bedava almanız önemli değil.
Para ile satanlara ve annesinden yavru yapıp satanlara üstelik annesinden ayıranları anlamıyorum. Madem yavru yaptın annesinide ver. Para ile alacağına sokaktan sahiplen. Onlarında duyguları var ve ben bundan hoşlanmıyorum.
Uygun koşullarda sahiplenme hayvana eziyet etmedn çok güzel olur.. Sıcak yuva karnının doymasi sevgi ilgi bunlar güzel şeyler.. Tam tersi değerli hissetirir..
Evet evet sahiplenmek için ücretsiz adı altındaki ilanların sahiplerini arıyosunuz 'yhaa ben yetiştiriciliğini yapıyom 2000 lira tanesi kısırlaştırıp veriyomm' diye bi cevapla dumur oluyosunuz...