Yapacağım tek şey alıp barınaklara götürüp orada ki bizleri ser sefil halde bekleyen can dostlarımızı gösteririm. Onları gördükten sonra gerçek hayvan seven bir insan zaten satın alma sahiplen düşüncesine yönelecektir
Evcil hayvan satın almak yanlış bir şey değildir hatta insana merhamet katar fakat bakamiycak tembel bir insan sadece zevki için alıyorsa kesinlikle önlenmeli o kişi ile ciddi bir şekilde konuşmalısın bakımlarını anlatmalısın yapamayacaksa sorumluluk alamayacaksa yapmamasına ikna etmelisin
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Arz talep meselesıdır bu satın alınmayan ya da deger bıcılmeyen evcıllerde malesef bızım halkımız cok duyarlı olamıyor. Nasılsa para vermedım dıyıp gecıstırmeler ya da bunu bedavaya aldım masafı ondan pahalı dıyenler var.
Avrupadakı gıbı evcıl alısverıslerınde malesef bızım burada bır arastırma ve lıyakat tespıtı soz konusu degıl o yuzden bence bır bedel sart ve olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayvanlara kötü davranmayan iyi bir çiftlikten aldığı sürece bence sorun yok. Bazı insanlar tekir, sarmal sever bazıları İran, mainecoon, sfenks, british shorthair sever. Neden bu kadar sorun ediliyor anlamıyorum hayvanı sevip sokağa atmadığı sürece benim için sorun yok. Merdiven altı olmayan, hayvanlara zarar vermeyen, anne babaya gen testi yapıp sağlıklı yavru sahiplendiren yerlerde var.
Ben evcil hayvan satın almam gider sahiplenirim zaten satin almak başlı başına yanlış bir şey barınaklarda bir sürü sevgiye aç hayvanlar var ve onlar satılık değil onların değeri paha biçilemez git sahiplen ne diye satın alıyorsunuz kardeşim ya