Evcil Hayvanlar Yarışma miyavı: Akıllı kediler hediyeyi kapar! Senin kedin en son hangi muzipliği yaptı? (Sayfa 7) Felix Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3948 Yarışma miyavı: Akıllı kediler hediyeyi kapar! Senin kedin en son hangi muzipliği yaptı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 87 kişi beğendi
---TanerKoRkmazks--- Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl benim kedim yok ama mahallede bir kedi vardı bana tükürmüştü bir ara 0 0 Yorumla
Blaxx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kediler sevimli uzaylılar, onları, bir anlayabilsek evrenin sırrını çözeriz 0 0 Yorumla
Denizdiyorki Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Keşke bir kedim olsaydı ama maalesef yok bu soruya cevap veremicem:( 0 0 Yorumla
Sud3khy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bulaşık makinesinin içinde yemişti kusa kusa temizlemiştim 0 0 Yorumla
birdostundostu2 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl kediler çok tatlı hayvanlar mahallede besliyoruz bizde 0 0 Yorumla
hyugaa Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl benimkiler pek aktif oyun oynadıkları için sakatlanmalar oluyor :D 0 0 Yorumla
yigithan10 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl kedim yok maalesef kedilerden huylanırım sevmiyorum 0 0 Yorumla
cenkbelalı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl En son elimi cırmalamıştı ama ceza veremedim çünkü felix onun için tanrı gibi bişi 0 0 Yorumla
X-Testers Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Benim kedim bir anda zıplayıp elimi ısırmaya çalışıyor :) 0 0 Yorumla
Idkwhattodoo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Evin bahçesinde beslediğim kedi beni kaydırak olarak kullanmıştı en son 0 0 Yorumla
4Pride4 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Vazonun içine girdi ve 5 saat boyunca vazonun içinden ne yaptıysam çıkmadı. 0 0 Yorumla
GaripPsikolog Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Kuş avlamak için kuşun 1 mt yanına kadar sokulup, kuş onu farkedince ölü numarası yapmıştı. 0 0 Yorumla
-_-LuCy-_- Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Bende yok evcil hayvan alerjim var. Ama alerjime rağmen bir o kadar da çok severim hayvanları. 0 0 Yorumla
Habiiippp Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bii kedinde akil yok ki yani kafasian eseni yapiyor 0 0 Yorumla
Whiskky Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kanepeyi tırmalayıp beni görünce kaçması yok mu 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
bebegimSnKİMSİNacaba Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Selam miyaavvvvvvv miağavvvvvv ssvvvv bni miyavvv kedin olayım kedinnnnnnn 0 0 Yorumla
Dağlarkızıreyho Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kedim yok keske olsaydı da yapsaydı 😁 1 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Dolaptan yün çalıyor benimkiler 1 0 Yorumla
bilemedim_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Su bardaklarını deviriyor. Suyu olduğu halde 😞 1 0 Yorumla
-Bilge19- Takip Et Master Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Oyun oynarken masada ki çiçeği düşürmüştü :) 1 0 Yorumla
İtsmeHamlet Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kedim öldü, kendi ellerimle toprağa gömdüm.😔 1 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Hayvanlar evin neşesi olabiliyor... 1 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Elektrikli süpürge sesinden korkup evden kaçtı 2 0 Yorumla
Prenses_Artemiss Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 39% +1 yıl Kedi sevmem köpek daha çok ilgimi çekiyor 2 0 Yorumla
Ebru_Tyfr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kedim olsun isterdim ama annem izin vermiyor 1 0 Yorumla
Birdusunceseli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Benim kedim artik sirinlik yapamaz :(( 1 0 Yorumla
bisradiyebiri Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl keşke bir kedim olsa da yaramazlık yapsa :D 1 0 Yorumla
calimero_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl felix seni sarmana vereyimmiiiiii? :):) 1 0 Yorumla
dolunayderin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kedim yok, keşke olsa çok seviyorum 1 0 Yorumla
SalatalıKatil Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kediler güzel hayvanlar. Satın alma sahiplen. 1 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Yeter ki golde balık gormesin anjnda yakalıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
453Cevap
benim kedim yok ama mahallede bir kedi vardı bana tükürmüştü bir ara
Kediler sevimli uzaylılar, onları, bir anlayabilsek evrenin sırrını çözeriz
Keşke bir kedim olsaydı ama maalesef yok bu soruya cevap veremicem:(
bulaşık makinesinin içinde yemişti kusa kusa temizlemiştim
kediler çok tatlı hayvanlar mahallede besliyoruz bizde
benimkiler pek aktif oyun oynadıkları için sakatlanmalar oluyor :D
kedim yok maalesef kedilerden huylanırım sevmiyorum
En son elimi cırmalamıştı ama ceza veremedim çünkü felix onun için tanrı gibi bişi
Benim kedim bir anda zıplayıp elimi ısırmaya çalışıyor :)
Evin bahçesinde beslediğim kedi beni kaydırak olarak kullanmıştı en son
Vazonun içine girdi ve 5 saat boyunca vazonun içinden ne yaptıysam çıkmadı.
Kuş avlamak için kuşun 1 mt yanına kadar sokulup, kuş onu farkedince ölü numarası yapmıştı.
Bende yok evcil hayvan alerjim var. Ama alerjime rağmen bir o kadar da çok severim hayvanları.
Bii kedinde akil yok ki yani kafasian eseni yapiyor
Kanepeyi tırmalayıp beni görünce kaçması yok mu 🤣🤣🤣
Selam miyaavvvvvvv miağavvvvvv ssvvvv bni miyavvv kedin olayım kedinnnnnnn
Kıyamam onlara yaa çok tatlılar
Benim bir kedim bile yok..
Benim kesin yokki ama bir tane alcam
Kedim yok keske olsaydı da yapsaydı 😁
Kedim yok benim, keşke olsaydı...😎
Bir kedim bile yok anlıyor musun
Kedim yok maalesef ama çok istiyorum
Bir kedim bile yok🤦♀️🤷♀️
Telefonumun ekranını çizdi 😅
koltukları tırmaladı hep yauwwww
Maalesef benim bir kedim yok 😔
Sadece yatıyor ve yiyor 😑
Kedim yok keşke olsa çok tatlılar
Akilli kedileri severim tabi
Dolaptan yün çalıyor benimkiler
masanın üstündeki salamlarımı aşırdı
Kolumu çizdi bende tırnaklarını kesiverdim
Su bardaklarını deviriyor. Suyu olduğu halde 😞
Oyun oynarken masada ki çiçeği düşürmüştü :)
Kedim öldü, kendi ellerimle toprağa gömdüm.😔
Felix güzel kedim bayılıyor
Hayvanlar evin neşesi olabiliyor...
Kedilere bayılıyorummm 🐈 💕
Elektrikli süpürge sesinden korkup evden kaçtı
Kedi sevmem köpek daha çok ilgimi çekiyor
Kedim olsun isterdim ama annem izin vermiyor
Bir kedim bile yok anlıyor musun 🤗
Koltuktan üzerime uçtu uyurken 😂
Kedimin en sevdiği yemekdir dayanamaz
Kedim olsaydı keşke... Maalesef
Çok tatlı oluyorlar ya😍canimm
Benim kedim artik sirinlik yapamaz :((
Daha bugün bir kedim oldu😻
Parmagimi kaptı sagolsun 3 gün önce :D
keşke bir kedim olsa da yaramazlık yapsa :D
Keşke benimde kedim olsaa
felix seni sarmana vereyimmiiiiii? :):)
Kedim yok kiiii benim ama
Kedim yok, keşke olsa çok seviyorum
Kediler güzel hayvanlar. Satın alma sahiplen.
Kediler candır ya hediye ye gerek yok
Önce bir kedi çalayım mahalleden geliyom bende
Yeter ki golde balık gormesin anjnda yakalıyor
Bir kedim bile yok 🐾🐾🌺