“Muziplikte kedimin üstüne tanımam!” diyen kedi sahipleri buraya!
Meraklı hâlleriyle yüzümüzü güldüren, şirin bakışlarıyla gözlerimizden kalpler çıkaran ve kafasına koyduğu her şeyi yaparak hayranlığımızı kazanan muzip kedilerimiz iyi ki hayatımızdalar; onları çooook seviyoruz. 😻
Kedini en son dolabını karıştırırken mi yakaladın? Tam uyumaya hazırlanırken yatağa senden önce mi kuruldu? Belki de en sevdiği mamayı istediğini anlatmak için sana şirin şirin baktı. Kim bilir!
- Felix
- Oyun
Felix’i gören kediler mutluluktan havalara uçar, akıllı kediler Felix’i kapar!
Jöle içindeki lezzetli et parçaları ile akıllı kedilerin favorisi Felix ile ne istediğini çok iyi bilen kedini mutlu etmeye var mısın?
Akıllı kediler için en sevdiği mamayı kazanma zamanı, hemen kedinin en muzip fotoğrafını ve görüşünü paylaş! 🐾
Meraklı hâlleriyle yüzümüzü güldüren, şirin bakışlarıyla gözlerimizden kalpler çıkaran ve kafasına koyduğu her şeyi yaparak hayranlığımızı kazanan muzip kedilerimiz iyi ki hayatımızdalar; onları çooook seviyoruz. 😻
Kedini en son dolabını karıştırırken mi yakaladın? Tam uyumaya hazırlanırken yatağa senden önce mi kuruldu? Belki de en sevdiği mamayı istediğini anlatmak için sana şirin şirin baktı. Kim bilir!
Akıllı kediler için yarışma başlasın! 🎉Senin kedin en son hangi muzipliği yaptı?
Hemen, kedinin fotoğrafını paylaşarak sorumuzu cevapla! Evcil Hayvanlar Fenomenleri’nin en yaratıcı bulduğu 10 muzip görsel ve görüşten biri seninki olsun, Felix’in arkadaşları için hazırladığı #AkıllıKediler Hediye Paketi’ni kap, daha doğrusu kedin kapsın! 😽Kedilerin asla “hayır” diyemediği iki şey var:- Felix
- Oyun
Felix’i gören kediler mutluluktan havalara uçar, akıllı kediler Felix’i kapar!
Jöle içindeki lezzetli et parçaları ile akıllı kedilerin favorisi Felix ile ne istediğini çok iyi bilen kedini mutlu etmeye var mısın?
Akıllı kediler için en sevdiği mamayı kazanma zamanı, hemen kedinin en muzip fotoğrafını ve görüşünü paylaş! 🐾
Güncellemeler
+1 yıl
Patili dostlarınıza ve muzipliklerine bayıldık! Herkese teşekkür ederiz, ellerinize sağlık 😸
Evcil Hayvanlar Fenomenlerinin seçtiği ve bizden Hediye Paketi kazanan 10 KScan, tebrikler! Mesaj kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın lütfen. :)
@bayansinirli06
@bayuslu
@Oturundayiyin
@Princess12
@beynimtokk
@littlecaattyy
@KedimBenVeYatağım
@kalpsiz-melek
@Bayanışık
@Cerest
Evcil Hayvanlar Fenomenlerinin seçtiği ve bizden Hediye Paketi kazanan 10 KScan, tebrikler! Mesaj kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın lütfen. :)
@bayansinirli06
@bayuslu
@Oturundayiyin
@Princess12
@beynimtokk
@littlecaattyy
@KedimBenVeYatağım
@kalpsiz-melek
@Bayanışık
@Cerest
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
453Cevap
Her minnoş kedilerimizin kendi özgü sevimlilikleri oluyor.
@snowice
2 yıl boyunca tavan arasında uyuyup çatı - bahçe arasında mekik dokuyan sineklik düşmanı kedim. Sonunda yırttı sanki ben yapmışım gibi bakıyor. Şu an keşke yanımda olsaydı da muziplik yapsaydı diyorum, geçen yıl araba çarptı melek oldu. Bana yavrularını bıraktı. Gözleri kısık olan çok cansızdı bahçeye düşüyordu alıp getiriyordum fazla yaşamaz diyordum ama yanımda bir tek o kaldı gözlerini de iyileştirdik. Diğerlerini sahiplendirdik:)
Ya şunların tatliligina bak maşallah 😍
Mamalar elime ulaştı afiyetle yiyecek teşekkür ederim ♥
Taklit etmeye bayılır ilgi görmek ister hep oyun oynamak ister benim pofuğum
benim pofuğumun karnında kalbi var ehehe
en çok saklanmayı çok sever saklanbaç oynamayı çok sever o saklanır ben onu bulurum bazen bulamadığım oluyor çok korkuyorum kaçtı diye eheh bazen ben saklanırım ama o beni hep bulur..
en farklı tarafı şaşı olması.. haa bu arada görmesinde sorun yok benden daha iyi görüyor..
Her kedi sahibi kedisi kendine dünyanın en tatlı kedisi gibi gelir
Göğsünde kalp işareti var 🥰
@Deli_Oğlan evet ya paylaştıktan sonra farkettim yanlış yazdığımı :( değiştiremiyoruz galiba burdan
Selamlar,
Aslında evde kedi besleyemiyoruz ama evimizin yanındaki boş arazide 3 kedi besliyoruz. Genelde araziye yemek ve su bırakıyoruz ama yine de kapımıza kadar geliyor onlardan bir tanesi. Geçici olarak bu gördüğünüz kedi için çay altlığına su koyduk ama merdivenlerden devirip atmış. Ve son hali fotoğrafta. Ondan daha muzip bir kedi varsa buyursun.
😂
Kızamıyorum da öyle masum baktığı için. Yaptığı yaramazlığın farkında bir de pişkin pişkin bakıyor. Neyse affettim şimdilik.
Bu mamayı denemedim daha önce ama kedilerim için denemeyi gerçekten çok isterim. 😍
Kızım Asena
Şurdan birazcık koparayım ne bu löp löp etler dedi ve ısırmıştı. Pantolonumun üzerine de kakasını yapmıştı. Allahını seven beni kurtarsın evladım beni esir alıyor :d
Benim kedim bazen müziptir, bazen çok usludur. Felix mamasının ambalajlarını çok seviyor üzerindeki kedi resimleri dikkatini çekiyor olmalı. Birkaç müziplik yaptıktan sonra da böyle yatıyor. <3
Siz voleybolcu?
Tipe bak Allah'ım çok tatlı
@Gün_es 🥰🥰
Adı ve cinsi nedir
@Moldovyapapatya adı Çıtır, 11 aylık, İran kedisi cinsi 🌼
https://hizliresim.com/vjFZWe
neden çoğu kişi beğenmemiş çok tatlı bir kedicik :3
@ChokorētoKukī 🙀🙀
KS geneli sevmez beni bide herkes herkeseeee beğeni attırıyor
Yaaaaaaa yerim 🤍🤍
iran kedileri küçük kalıyormuş doğru mu
@Jelibonj Hayır, küçük kalmıyor aksine hızlı büyüyorlar
Doğum yapan anne kedimi beslemek için gittiğimde en az yarim saat aradım büyük korkular yaşadım ama yavruları burda bulduğumda büyük bir oh çektim 🐈🐾🐾🐾😻
Lütfen dikkat edin etrafta bir sürü vicdansız var
@Berivann6 ediyorum ablasi teşekkür ederim
Benim veled tırrek. Evin içinde sağa sola çömüp oturuyo bide elli krş istiyo sürekli. Ne yapıcaksın diyorum, bana bakıp meev diyo. Anlamıyorumda dediğini. Sonra diyorum işte bana mantıklı bir açıklama yap, bu sefer tüylerini kabartıp beni korkuttuktan sonra tıslayıp iki ayağanın üzerinde gözlerimin içine dik dik bakıp söyleniyo vermek zorunda kalıyorum mecburen. Tabii bunlar hiçbir şey, arada otostop çektiğide oluyor ve sanki cin görmüş gibi gözünü kırpmadan beni dikizliyor. Gözgöze geldiğimizde hayırdır yapıyorum, hiç istifini bozmadan gözlerini kırpıyo bikere yavaşça bakmaya devam ediyor. Ben ne yapacağım bununla hiç bilmiyorum. Elli kuruş vere vere param kalmadı
Benim tırreğin fotosunu nasıl paylaşacağım? Paylaşım trafiği yoğun diyo. Ama önce ondan izin almam gerek. Telif falan atar sonra aman yani
https://hizliresim.com/ZLwrKb
Buyrunuz
https://hizliresim.com/pAXDI5
Bonus
Kedim yok ama sokak kedilerini mahallede el birliğiyle besleyip büyütüyoruz. Geçenlerde mahallemize yavru bir kedi geldi. Gözleri çapaklıydı. Amaaa o kadar minnoştu kiii😍😍
Şu fotoğrafta arkadaki topla oynamaya çalıştı.. top ondan daha büyük ve daha ağır olduğundan köşeye düştü. Kameraya doğru gelip miyavlıyordu topu ordan çıkarın diye🙈😍
#AkıllıKediler 😍❤
Mr. Sütlaç'ın en sevdigi aktivite tüm gün yatağımda keyif yapmaktır. Eğer keyfini bozmaya kalkarsanız, asla sizi umursamaz. Şayet zorlarsanız sinirli bakışlarına maruz kalmak zorundasınız ama asla yerinden kaldıramazsınız.😅 Keyfi yerindeyken ve "kalk oradan" nidalarını duyarken halleri. 😹
Kızım Kadife nickimin hakkını veren bir pisicik. Fazla kıskanç, genelde sinirli ve yemek yemeği benim gibi çook seviyor. 😂 Beyaz peynire, sade dondurmaya ve Felix'e asla hayır diyemiyor. Sabahları rüzgarda uçuşan perdelere tırmanmak, sıcak yaz akşamları ben yaz dizisi izlerken göbeğimde uyumak en büyük hobisi. Kendisine tombul denmesinden hoşlanmıyor, kemikleri iri onun (sadece 5.5 kilocuk). 💁🏻♀️Kadife'nin size selamı var. ♥️
Çok tatlı
Benim kedim tesadüfen oldu cadde üstü dükkanm var kapı devamlı açık, farkettirmeden içeri girmiş hamile televizyon dolabı arkası açıktı içine girmiş güvenli bulmuş orayı üç tane yavru yaptı muzurlukta yavrularını koymak için dükkan önünden geçen bütün köpeklere saldırıyor ben içerde kendime kahve yaparken Rottveiler’a saldırmış Bayağı yaralanmış fakat köpekte onun kafasını kapmış muzipliği yüzünden şu an veterinerde ameliyat sonrası rehabilitasyonda üç tane torunla başbaşa kaldım. Doğum yaptı günün videosu var ama nasıl yükleniyor bilmediğim için yükleyemiyorum.
Buda benim tatlı ama bir o kadar da yaramaz kedim. Onu bir kaç ay önce
Sokakta buldum yanliz idi bende onu aldım markete getirdim, biraz zaman aldı ama birbirimize alıştık o marketin hareketli yaşamına alıştı müşteriler de ona artık sadece benim kedim değil, bütün makalenin kedisi oldu herkes onu çok seviyor. E haliyle alışınca insanlara oyun istiyor müşterilere pati atıyor 😂 benim koltuğum da sanırım gözüvar sürekli orda 😂 bizim kedinin muzipligi saymakla bitmez.😁
Selam! Benim kedim en son koca bir saksıyı yere devirdi sonra da patilerinin izini halıya bırakıp saklanmış delil iz bırakmış yani hanımefendi. Sabaha kadar oturma odasını birbirine karıştırır sonra hiç birşey yapmamış gibi yanıma gelir uzanır sev beni bakışları atar bende kızamam öyle de tatlı.
Kedim tam oyun delisi telelfon şarj kablomu ip sanıp bir güzel çiğnemişti tabi kablo çöpe gitti ah ah hem tatlı hemde çok yaramaz ama iyi ki var canım badem'im.🐱♥️
https://hizliresim.com/VihZcY
Yavrularımız sürekli kavga ve oyun peşinde, merdivenden kaçmalarını önlemek için tüm alir seferber durumda ☺️
Ev kızımızın da bu kadar masum durduğuna bakmayın çok yaramaz kendisi, fazla sevilmeye bile gelemez pençeler foraaaa 😂 #AkıllıKediler
Kaçırdığı şekeri sanıyor ki biz bulamayacağız 😀 bizi görünce ufak çaplı şok olmadı da değil tabisi:)
Kedinin içine joker kaçmış😄
Kedim Duman Felix mamaya başladığımız günden beri kendi kıyafetlerini giyip Instagram profiline bu tarz fotoğraflar atmaya başladı.
Sanırım Felix mama hakikaten faydalı,. Kedimin zihnini açtı.
Çok tatlı pisiymiş
@darknesssgirll öyledir kendileri.
Evde beslediğim bir kedim yok ama dışarıda beslediğim bir sürü 'kedim' var ❣ Bu ponçik de onlardan biri.. Daha iki gün önce et götürdüm yesinler diye, tek tek elimle ayıklarken bu ponçik daha çok yemek için diğer kedinin üstüne atladı, sonra benim kızdığımı anlayınca da elini bile sürmedi , diğer kedinin yemesine izin verdi.
eskiden bir kedim olmusdu kişin almisdik isiticinin önunden ayrilmiyordu ve surekli qaz cikariyordu kardesime karni agrimaya basladi kediden hastalik gecti ve bizde apartmanin önune biraktik bidaha da kedi almadik eve. zar zor kardesim uzun tedavi diyetlerden sonra iyilesdi.
Kızımla monopoly oynarken paraları kaçırıyor. Ona da bir piyon veriyoruz oyuna katılıyor 😊
Masallah çok tatlı
Kedim çok akıllı uysal ve belli başlı yemekleri iyor asla ekmek yemez süt et, yoğurt kızartma çok seviyor. Sevilmeyi oynamayı kuçağa alınmayı çok seviyor.
Bizim miyavvlar Felix sever Felix için kendinden geçerrr 🥰😸😸😸
Asla yerinde durmuyor ki muziplik de ne demek 🤪
Daha bu sabah çok sevdiğim bir çiçeğimi masanın üzerinden yere düşürmüş marketten gelince ortalık toprak içindeydi😹 Oysa yeni temizlik yapmıştım 🤦 Uzun süredir fırsat kolluyordu zaten 🤣🤣 Bugün ortalığı boş bulunca çıkmış tepesine yapraklarını da yemiş🤦 Toprak temizlediğim neyse biraz da öğütülmüş yaprak temizledim🤣🤣 Beni görünce bir kaçışı var koltuk altına 😹😹 suçunu biliyor o yüzden bir kaç saat ortalıkta görünmedi🤣🤣 Yine de can bu yaramazlar kızımsız bir hayat düşünemiyorum🙏🧿😻
Ne güzel bir yaramazlık bu demi 😊
Benimde çok yaramaz ve tatlı. Suçu olursa neresi olursa olsun saklanır. Haklı olursa da çarşıya gitsem peşimden gelir alacaklı gibi 😂
En sevdiği de felix'in somunlu karidesli yaş maması...
Anne aynen yavrulari gibi küçüktü bize geldiğinde, ilk kez bu sene anne olma heyecanını yaşadı. 5 tane yavrusu oldu ve bu fotoğrafda yavrularının karnını doyurmuş onlarla birlikte huzur içinde yatan bir anne görüyorsunuz. ❤️
#AkıllıKediler
Bizim minik canavar evde herkes uyurken mutfağa girip musluğu açıyor lavabonun içinde de servis tabağı olduğu için lavabonun içinden taşarak komple tüm evi su basıyor alt komşu telefonla arayıp haber veriyor eve gidip annemi uyandırıp iki gün boyunca tüm evi temizlemiştik annem bu olayın üzerine üç tane evladım var hiçbiri bana böyle zarar vermemişti demişki :D
Onu gülümsetmek için tavuklu felix gerekiyor.. Denediğimiz diğer yaş mamalar tüylerini daha fazla döküyordu ve isteyerek yemiyordu. Felix tavuklu 'yu 2 yıldır alıyoruz ara ara veriyoruz çok mutlu oluyor. 😻😸👍
İki dakika sandalyede oturtmadi beni. Kulaklığa saldırıyor oyun oynamak için. Sevimli minnak..
kedimin en sevdiği şey ıslak jelli et parçacıkları 😂 her alışverişimde onu da unutmadığım için bazen zorlu anlar yaşayabiliyoruz kapıda bekleyip poşetlere saldırıyor öyleki daha sonra yerleştirmek için zamana ihtiyaç duyduğumda durumumuz tam da bu evet poşetlerin birinde felix kedi maması var ve ambalajından bile kokuyu alabiliyor o kadar üstün yetenekli 😊😊
uygulamadan yüklediğim fotoğrafların çözünürlüğü neden bu kadar kötü anlamıyorum telefonun ıphone orjinal kamerasıyla çekildi ama sanki ütüyle çekmişim gibi
Hızlı resim veya başka uygulamaya yükleyip link atabilirsin istersen.
@kalpsiz-melek teşekkürler
https://hizliresim.com/uoVzZt
oğluşum yarışmayı kazanmış çok teşekkür ederiz hepsini agiyetle yiyeceğinden hiç şüphem yok 😂🙏
Boyleyken,
Boyle yapmasi mi askitom.
Evcil hayvanlarımız hayatımızı daha eğlenceli hale getiriyor. Yeri geliyor arkadaşımız, yeri geliyor yüzümü güldüren bir ponçik oluyorlar 🤩 Ben kedimin sabahları beni uyandırıp mama istemesine bayılıyorum, gelip yüzümü yalayarak uyandırıyor. Felix elbette tek tercihimiz.
Kedi sevelim köpek sevelim hayvan sevelim ama birazda hayvanlardan korkanları da sevelim veya en azından saygı duyalım unutmayın ki kedi köpekten korkuyorken bizler karıncaya basıp incitmektende korkuyoruz biz hayvan düşmanı değiliz sadece korkuyoruz ve bu korkuyu yenemiyoruz bu yüzden lütfen hayvanları daha sakin yerlerde gezdirelim hatalıysam fikrim için özür dilerim ancak bu benim korkularım
Gardirobun ustune cikarak patisiyle posetlere vurup asagi atmayi ogrendi. Ve bunu yapmayi ogrendiginden beri inmiyor gardirobun ustunden 😄
Var mi daha iyisi?
yumuşacık, pofidik yatağında değil laptopumun üzerinde uyumayı seviyor. genellikle bilgisayarla ilgilenirken gelip klavyenin üzerinde oturuyor. günün yirmi saati uyuyor, onu sevmek istediğimde derin uykuda; tam ben uyuyacakken de gelip kendini sevdirmeye çalışıyor. bazen bomboş bir noktaya kilitlenip, sanki bir şeye saldıracakmış gibi atak yapıp korku seviyemi arttırmayı da başarıyor sağolsun. tam bir dondurma canavarı! iyi ki var ♡
Benim kerim vardı bir ara aynı gün içinde ilk balkondan aşağı atladı 2. Kattan komşular kediniz burda diye haber verdi sonra biz camı açmıştık o cam da yan komşuyla bağlantılıydı yangın merdiveniyle yan komş da o ara camı açmış gitti yan komşuya zor eve getirmiştim yan komşu da ürküyor bir de...
Ne yaramazlığı, benim oğlum çok uslu ve kültürlü 😅😅
Ben sokak kedilerine bakıyorum bahçemde 5 tane sürekli olmak üzere 7 tane de misafir kedim var, hepsinin muziplikleri ayrı tabi, bu aralar bir anne ve üç yavrusu her yerde koşturuyor. Tabii kedilerin doğası gereği erkek kediler yavrulara zarar verebileceği için erkek kedilerden yavruları uzak tutuyoruz tabi haklarını veriyoruz. Anne kedimiz dövüs sanatlarında usta oldu maşallah 😂
Attığım gifte kızım benden felix istiyordu 😄 bir şımarıklıklar, bir sevgi yumağı olmalar, kuyruk titretmeler.. felix'i görünce adete deliye dönüyor. Onun Felix sevgisi sayesinde hem onun karnı daha güzel doyuyor hemde ben onun tavırları karşısında daha daha mutlu oluyorum. Teşekkürler Felix❣
Teşekkürler felix🙏🙏🙏
Resim göstermek çok isterdim ama yerinde durmayan bir kedim var 😂😂😂 balkonda camekan var ve her akşam o bı yanda biz bı yanda camda hareketli bir şekilde elimizi oynatirken sanki yakalayabilirmis gibi elimizin hareketlerini patileriyle cama vurarak takip ediyor😂😂😂
https://hizliresim.com/jGWa2C
Böyle bir se xiligi asla eş gecmemelisiniz 😁
Benim kedim kapıdan çıkarken onu almadan gitmeyeyim diye kapının arasına kendini sıkıştırıyor. Annem zorla kediyi içeri alıyor. Sanki küçük çocuk parka gitmek istiyor 😂
Bize değil de kardeşine yapıyor ( uzanan kızım ) ne yapıyorsa. Kafaya vurmalar, alanın dışına atmalar falan :D
Kedimizin öyle bir muzipliği yok, hiperaktif ve aşırı oyuncu ama bu zamana kadar hiç muzipliği olmadı. Bu konuda çok şanslıyız. 😃😃
Yaş mama vermiştim tamamını bitirmemiş. Uyurken geldi yaladı beni o mama kokusunu ağzıma yüzüme bulaştırdı öyle gözümü açtım ne olduğumu şaşırdım. Fırlama ya miyavlicam sonunda ben de çünkü anlaşmamız lazım bu konuyu! En sevmediğim şey.
Balkonda kelebek avlamış. Ağzında öldürmeden getirmiş ve ben uyurken kafası ile dürterek avucumu açmamı istedi. Açtım ve uçamaz haldeki kelebeği elime koydu miirr miirr ederek. 🙄😊 bana hediye getirmiş iki gözümün çiçeği
Kelebek olunca sevimli i oluyor evet umarım bizimki gibi hamam böceği ile uyandırmaz bir sabah kskskks
@Ctskoo ahahahah düşündüm 'de fena
ama ama benim pisim yok kii☹
Camdan beslediğimiz kediler var ama 😃 alıştılar bizim cama dün gece camı açik görünce biri eve dalmış dlslkf anneme yakalanmış😂😂
Evimde kuşlarım, tavşanım olduğu için kedim yok ama hergün acıkınca yolu bize düşen minnagim var. ❣️
"Hayırdır, bu neden bu sabah geciktin? Acımızdan öldük yav burada." der gibi bakıyor. 😂😂
Tedirgin yiyor her an yukarıdan kafasına bir sürahi su dökülebilir çünkü.
Kim yapıyor o caniliği?
Ev sahibi olacak kişi. Daha bu sabah yavru kediyi dövdü.
Caniler ya. Ben her zaman şunu bilir şunu söylerim; hayvan sevmeyen hiçbir şeyi sevemez.
Empati yeteneği sıfırdır çünkü. Bencil insan da bana göre ilkel insan gibidir, medeniyetten geri kalmıştır.
Elbet hesabı sorulur ahirette.
Keşke ilahi adalet hep bu dünyada ve çabuk olsa.
Keşkeee
Beni görünce uyku numarası yapmaya başladı. Mutfağa gidip bilerek ıslak mamasının paketiyle oynamamla bacaklarıma sürtünmesi 5 saniyeydi. 💚
Her sabah beni böyle işe geçirir. Bir de bir miyav atar ordan.. ben anlarım onun 'görüşürüz' demek olduğunu :)
#Felix ile büyüdü koca çocuk oldu. Hala bebeklik yatağında yatmak için bizimle dalaşıyor. Şu eziyete bak 😂
Basparmagimdan daha buyuk sineği gozumun onunde nerdeyse tavana kadar ziplayarak yakaladi 😲 sonrada koltuga yanima getirip elimin yanina birakti hediye olarak (ben oyle tahmin ediyorum) canım yaaaa 🥰
Kediler yapısı gereği çok atiktir. Mesela saniyede 10 metre fırlayabilir ve kendi boyunun 6 katı kadar zıplayabilir. Burunları 25 bin farklı koku arasından avının kokusunu ayırt edebilecek özelliktedir. 😊
@Paşa_Bey kedi kraldır ya 🦁👑
Kediler uzaylıdır 😅😅
@Paşa_Bey sıvıdır 🤪
İçine girdiği her şeyin şeklini aldığı için sıvı olma ihtimali çok yüksek :D :D
@Paşa_Bey 🥰
Bkz: Şekil A ve B :D :D
![Yarışma miyavı: Akıllı kediler hediyeyi kapar! Senin kedin en son hangi muzipliği yaptı?]()
Milletin kedisi atlıyo zıplıyo bizim kedi köpekleri dövüyo ah matmazel ah 😄😄
Valizime saklanmış ufaklık çıkarınca da gitmemi protesto ediyor çantama yatarak
Ben sanıyordum belgesel izliyor, meğer kaz avlama derdindeymiş.
Kedim ufak bir hırsızdıe 🙂 kendisi ile 2-3 günde bir birşeyler izlemezsen, size küsüp poposunu dönüp yatar ve banyo yaparken bornozunuzu çekiştire çekiştire götürüp bir yere saklar 🙂
vefat eden rahmetli kedim kucağıma çıkmaya bayılırdı. tek derdi kucağıma atlamaktı. ben ayakakabı giymek için bile tabure oturunca hemen atlardı kucağıma kerata bir de fare yakalayıp kapıya getirirdi tebrik etmemiz için
Kedilerimin ayaklarıma dolanıp halden hale girmelerini çok tatlı buluyorum. Nazlı ve ponçik hareketleri gerçekten çok sempatik geliyor bana. Eminim tüm kedi sahipleri de aynı şeyleri yaşıyorlardır. Gerçekten huzur verici hareketleri var. 🌸