Benim kedim her dışarı çıkacağım zaman evden dışarı benimle beraber çıkıyor binanın içinde duruyor komşuların evinin içine girmeye çalışıyor. erkek kuzenim geldiğinde hırçınlaşıyor 😁
Benim kedim yok sm mutfağın camına gelen var bir ksç tane onlara bişilr veriyorum yiyorlar ben kedi beslemeyi pek sevmem ama köpeğim vsr gene de her hayvanın ayrı bir güzelliği var :)
Bişey anladığım yok açık konuşmuyosun senin bir zorun var galiba eğer engellediysem sabrımı zorlamışsındır bence daha fazla uzatma medenice konuşuyorum bunu bozdurtma bana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
453Cevap
#AkıllıKediler patilerini lavaboda yıkar 😂
Kaplumbağamla aşk yaşıyor
Çok isterdim minik bir kedim olsun ama bağlanma korkum var kaybetme korkusu keşke olsaydı bir sürü oyuncak alırdım duvarlara sicrardi :)
Pambugum benim 2 yıl oldu kaybolali. Olsaydı isirirdi ben de onu öperdim burnundan. Op diye yanagimi uzatmistim isirmisti acitmadan ahaha
Benim ki en son yatağın önünden yatağa sıçraması vardı ninja hareketleri yapıyor bu aralar... ya da keçi gibi diyebilirim 🤔
Yanıma gelip onu sevmem için tepeme kadar çıkıp patileriyle kazagimin ipini çekiştirdi tam da bu sabah 😊 🐈
Benim kedim gitar çalar şarkıı söylerken başını sağa sola hareket ettirerek eşlik ediyor ve kapıları açıyor.
Hi, i could not understand that you said, could you be more descriptive?
Benim kedim her dışarı çıkacağım zaman evden dışarı benimle beraber çıkıyor binanın içinde duruyor komşuların evinin içine girmeye çalışıyor. erkek kuzenim geldiğinde hırçınlaşıyor 😁
Az önce yanımda uyuyordu, birden en az 30cm yukarı zıplayarak ters döndü, kabus görmüş kalbi öyle hızlı atıyordu, kucağımda sakinleştirdim🙂
benimkide kedi gillerden
Askeriyedeki kedim boynumu istemeyerek cırmıştı tırnakları uzun olduğu içim tutunduğu yer boynumdu 😏
Aniden erkek arkadaşımın üstüne mi atlaması demeliyim? Onunla ilgilenmediğim zamanlar leptobu ve elimi tırmalaması mı demeliyim? Neler var neler...
Hani yok mu feliX?
muzipliği bilmem ama benim köpeğim kediyi yavrusu kedi ise köpeği annesi sanıp kucak kucağa yattıklarını biliyorum.
Kedilere karşı korkum var yani fobim var sevemiyorum uzak duruyorum. Onun yerine tatlı mı tatlı köpüşüm var 💜🙈
Kedilerde doğuştan var olan parkur yapma sanatını benim kedim biraz kendine göre şekillendirdi. World of Dance için ideal bir aday.
Kediler gercekten akilli mekânmızda dogdugundan beri duran bir kedi var uysal emirden anlayan tatli bir kedi
Evdeki büyük hoparlörü tırmaladı manyak bir de hediyeydi neyse güzel kedimden değerli değil 😊😊😍😍
😆😆❣️
Hadi beni bul bakalım ben neredeyim? Bakışı 😂😂
Benim kedimin tüm muzzipliği bana saklanıyo bir anda çıkıyo bacaklarıma sarılıyo ısırıyo sevgi hastası tam sürekli bir oyun derdinde🙂
Kapıyı açmış, Yatağa çıkmış beni de yastığımdan etmiş. Bu arada 3 tane var bende.
Şaşkın ördeğim benim 😊
Kediler çok seviyorum çok tatlılar keşke benimde kedim olsa
evin içini dağıtmak ve her an her yerden çıkabilmek en önemli özelliği :)
En son evden kaçmıştı bütün komşular elinde bir kap mamayla kedi aradık:)
Bir kedim bie yok anlıyor musun? Hadi gülümse.. Sokak hayvanlarına bakmayı tercih ediyorum
Acaba hangisinden başlasam 😅
Valla çok iyi anlaşıyorum kedilerle her tarafım tırnak izleri
Evden cıkacağımı anladığında gitmiyim diye kapının önüne yatıyor
Benim kedim aynı ben gibi sinirli ve yerinde hiç durmaz.
Annemde 7 Tane kedi var 🐈 1 tanesi anne kedi diğerleri yavru 🐈🐈🐈
Benim kedim dünyanın ennn bal ve uslu kedisi ya keşke kedi doğurabilsem 😅
kedileri gerçekten çok seviyorum keşke benim de bir kedim olsaydı
Gece tam uyuyacaktım koşup ayağıma saldırdı._. Avı ben oldum. Diş izleri hala duruyor. 🐈😅🦁
Benim kedim yok sm mutfağın camına gelen var bir ksç tane onlara bişilr veriyorum yiyorlar ben kedi beslemeyi pek sevmem ama köpeğim vsr gene de her hayvanın ayrı bir güzelliği var :)
Ne diyorsun sen ya
Anladin sen engelledin iste durup dururken
Bişey anladığım yok açık konuşmuyosun senin bir zorun var galiba eğer engellediysem sabrımı zorlamışsındır bence daha fazla uzatma medenice konuşuyorum bunu bozdurtma bana.
En son elimi pençeden geçirdi şerefsi,. Hala yarası duruyor.
Her minnoş kedilerimizin kendi özgü sevimlilikleri oluyor.
Kilimin üzerinde bir saattir yalaniyor hayır anlam veremiyorum takıntılı mıdır nedir 😆
Kendini temizliyor 😊
Uyurken gelip dibimde miyavladiktan sonra mamasını verdim ve yemeden yatağına gidip uyudu
Biz birlikte uyuyoruzz sabah benden erken kalkarsa bir iki patiyle de mutlaka beni uyandırıyor 😄
Çok tatlılar benim kediminde olmasını çok isterdim
Ah kedim saç bigudilerimi dişledi hep hepsini mahvetti Allah’tan çok seviyorum onu
Bende kedi yok ama kuşları çok seviyorum. Muhabbet kuşu beslemek daha iyi geliyor bana
kedim olsada bir muziplik yaptirsam annem izin vermiyor😵
Hiç kedi beslemedim, ama mahallenin bir kedisi var ne bulursa alıp kaçırıyor
Mutfakta tencere içinden çıkmasa kayıp ilanı verecektik ^^ : D
Benim kedim yok malesef sitede bitane var hep yanıma gelip bana sevdityor kendini okadar
Kedi diyince aklıma bizimki geldi tam 29 ay sonra geldi 😀
Balkondan yan eve girdi üst balkondan aşağıdaki balkona atladı... firuzem benim
#akakıllıkediler final ödevimin üstüne kahve dökmüştü sagolsuuun
Benimkiler hepsi kıskanç birini sevince diğeri delirip evi alt üst ediyor 😅
Beni takip et canım
Ben yavru kedileri daha çok seviyorum çaba eglenceliler
BİR KEDİM BİLE YOK
Anlıyor musun?
Hadi gülümse
Ders çalışırken kitabımın üstüne yatıp mırıng beni sev demesi
ölmese idi şimdi yapardı en büyük parçalama olayını tüm ev halıları ortası yok olurdu
Kedim yok ama olsaydı sanırım bilgisayar masamda birşeyleri devirirdi :D
Kedimin ismi Bubastis 🧡 ama çok kızgınım ona.. pazartesi günü kemanınımın ayarlarını bozdu..
Sorular kısmında bu soru çıkınca görünen kediye Mâşallah
Kedim yok ama sokaktaki kedileri falan kucaklıyorum anca naparsın hü
Sokak kedim var , oda arada kendini sevdirmek için uğrar, yaramazlık yapmaz