Valla çok zor ama imkansız değil. Babam da sevmiyordu kedileri. Ta ki yavru, yaramaz sevimli bir kedi sahiplenene kadar. Annemle evlendiğinde annem köpek besliyormuş. Köpek ölünce de kedi almış eve. 23 senedir kedi besliyoruz. Babam 13 sene gurbette çalıştı. 10 senedir bizle beraber. Babamın kediye alışması 7 seneyi buldu. O da yalnızlıktan sıkıldığı için, kardeşim ben okul nedeniyle farklı yerlerdeydik. O Zaman'lar da annem yavru kesi sahiplendi. Baktı çok yaramaz. Evin altını üstüne getiriyor. Sürekli babamla musallat oluyordu :D bir gün babamın kucağında yatmaya başladı. Bir de eve gözü şiş geldi. Annem zorla veterinere götürdü babamla. O gün bugündür sorun yok. Gündüzleri gizli gizli alıyorduk eve. Bir akşam çöp atmaya giderken kapıdan içeri girdi. Kış günü hava da soğuk. Çıkaramadık dışarı. Sobanın yanında uyuduğunu, üşüyüp ısınmaya çalıştığını görünce bişey demedi. Öyle öyle alıştı. Zor ama imkansız değil. Eğer ahşap evse evde fare var vs diyerek kesi almayı bahane edebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kedi besleyen biri olarak ben sana kötü yanlarını diyim.
1. evde öyle mutfakta köfte bırakamazsın. ağzı açık birşey bırakamazsın. herşeyi bir kapak ile örtmen gerekir fırına buzdolabına koyman gerekir. kapakını devirebilir en garantisi fırınyada dolap.
2. kıllıdır her yeri kıl yapar.
3. caaaanım mobilyalarının içinden geçer
4. yemek yapıyorken bir gözün kedide olması gerekir misal ayran yaptın koydun tezgaha. sonra makarna için uğraşıyorsun. kedi o ayranı uzanır içer. haberin olursa atarsın olmazsa içersin.:D
5. arada tuvaletini kabın dısına kacırır. vce tuvalet kumunu da saga sola sıcratır ve kokar. dıskı neticede.
6. evde hijyenik olan şeyleri sallamaz yatagına girer uyur sen anlamazsın bile. benim cekmecem vardı ona alttan giriyor uyuyrdu. akletlerimin oldugu yer. çekyatların içine girer. meraklıdır. sonra mutfak tezgahına uzanır. elbise dolabına girer ve elbiselerin kıllanır.
7. kapıyı acık bırakırsan dısarı kacar. sonra köpek gibi sokakta gezdiremesin. durmaz. korkar.
8. paçalarına sürtünür pantalon pacaları corapları kıllar.
9. evde arar bulamazsın 1 sn bir yeri acık bırakırsın oraya merak eder girer. camsır makınesini kaldırdım altına girdi.
eşini nasıl ikna edersine gelince trip at. klasik. cilve yap. ya kedi ya cocuk diye tehdit et:D ama bence evde yapma yani. siz karı kocasınız o miyavlar rahatsız eder aranıza yatar. sevmeyen adam sevmez yani. sen yokken de kötü davranır kediye. bilemezsin.40 Yorumla
+1 yılbenim arkadaşımın babası da öyleydi arkadaşım kedi almayı çok istiyordu annesi de hayvansever biri ama babasını ikna edemiyordu ne zaman o konu açılsa kedi köpek evde olmaz her yer tüy olcak vs diyormuş arkadaşım da bir gün yavru bir kediyi eve getirdi annesi yokmuş kedinin babasına bugünlük balkonda beslerim yarın vet e bırakırım demiş sonra bir kaç gün geçmiş kedi biraz büyüyünce de babasına bu kadr büyüttük sokak yaşamına alışık değil ev yaşamına alıştı bırakamayız demişler annesiyle arkadaşımın babası da arkadaşımı sevdiği için kıramayıp bir şey dememiş o zamandan beri 2-3 yıl oldu kedi onlarda babası da duruma ayak uydurmaya çalışıyor yani bu şekilde bir yöntem uygulayarak ikna edebilirsin eşini ama eğer eşinin sinirli bir yapısı varsa sana çok karşı çıkabilir şiddet uygulayabilir bunları göz önünde bulundur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Evcil Hayvanlar konusunda 940 cevap paylaştı. Eşler genelde kediyi sevmiyor. Ona sadece seviceni söyle senin bakıcanı yani.
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılUygun bır zamanda durumu ona acmalısın bence ozellıkle yavru kedıye kımse hayır demez bence
00 Yorumla Eşinin önce psikolojik ya da fiziksel şiddet uygulama durumu var mı onu sormak istiyorum? Hayvan hiç mi sevmiyor yoksa evde tüy, kaka sorunları yüzünden titiz mi düşünüyor? Bekarken ailen istemese bile git getir alışırlar derdim. Ama evlisin ve eş durumu anne baba durumu gibi olmaz. Eşin kediyi neden istemiyor? Önce bunu iyice öğren ondan. Konuşun güzelce ve ona kediyi çok istediğini tam anlamı ile sebepleri ile anlat. Azcık da duygu sömürüsü yap. Ve ona eve birgün kedi aldığında gerçekten vereceği tepkiyi sor. Ve onunda kediyi seveceğinden emin ol. Sırf seni kırmamak için kabul eder, sen evde yokken kediye kötü davranır bu olsun istemeyiz.
512 Yorumla
Soran+1 yılBana psikolojik ve bedensel şidedt uyguladığı oldu ama kediyi tüy pislik diye istemiyor
- +1 yıl
Sana siddet uyguladi ve sen hala ona esim diyorsun ve ayni evdesiniz hmm supermis
- +1 yıl
@Citlakkk mal mısınız a q iki kere dövdü diye psikopat bir tip mi oldu? Daha sebep bile bilmiyorsun saçma salak konuşyorsunuz ya
Soran+1 yıl@Russ_Brissenden2 eşim ufak bir öfkesinden bana vurmaya çalışıyor halla
Soran+1 yıl@Russ_Brissenden2 birde emin ol öyle sadece tokat atmıyor
- +1 yıl
Öyleyse bir sorun var demektir, eşinin psikolijik destek alması lazım, almazsa ayrılın
- +1 yıl
Anlıyorum, destek almalı
- +1 yıl
@Russ_Brissenden2 bence böyle düşünme ne olursa olsun sen de bir kadınsın ve hemcinsini anlaman gerekir, şiddetin biri ikisi veya büyüğü küçüğü olmaz şiddet şiddettir. Ve buna maruz kalan biri herşeye rağmen silip atmamalıdır. Üstün körü davranıp silip atan biri karşı tarafa ikinci kez yaptığından da aynı tepkiyi vereceğini iletir. Böylece o kadının yiyeceği dayakların sayısı kaçınılmaz olur
- +1 yıl
Soran kişiye söylüyorum; böyle işler destek almalı diyerek olmaz. Zihninde ve geçmişinde şiddetin izlerini taşıyan bir insan vazgeçmez. O insanı durduramazsın. İleride çocuğun olursa ne yapacaksın? Senin yediğin dayakları, dayağı görerek mi büyüyecek? Şunu unutma ki bu işin rakamı olmaz. O çocuk bir an, yalnızca tek bir an bunu yakalarsa onun için kaçınılmaz bir çocukluk travması hediye etmiş olursunuz. Bir insan kendine bunu reva görmemeli
Kedi ya da köpek farketmez, bir canlı beslemek sorumluluk işidir, canın sıkıldığı için beslemeye başlarsan hayvanı can sıkıntın geçince de kurtulmak istersin, hayvanı sokağa atarsın.
Ve sokak tecrubesi olmayan hayvan kısa bir süre içersinde sokaklarda dayk yiye yiye, sürüne sürüne ölür ama sen sıcacık evinde bu dramın farkında bile olmazsın.
Hayvanı yanlız olduğun için değil, gerçekten sevdiğin için ve ne olursa olsun ömür boyu bakabileceksen evine almalısın, bu sorumluluğu alabilecek misin?
Hiç arkadaşın olmaması psikolojik sorunların olduğunu gösteriyor ki bu normal, bu zamanda herkeste var.
Bende de vardı, bir kaç sene bir kaç ayda bir psikoloğa gidip çözdüm, bence en kısa zamanda iyi bir psikologla görüş, hatta gitmene bile gerek yok, salgın durumundan dolayo online terapiler var, mutlaka hemen yap, tekrar söylüyorum bir insanın arkadaşı olmaması ya da aksina aşırı bir sosyal hayatı olması, insan görmden duramaması ikisi de anormal durumlar ve tedavi edilmesi gerekir.213 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba
- +1 yıl
Yorumları okuyunca sinirlerim bozulmaya başladı, erkenden evlenmişsin ve ilk okul mezunusun. Kediyi falan boş ver, hiç eşin olacak o hayvana renk vermeden dışarıdan okumaya başka, bu arada meraklı olduğun konuları internetten araştır, o konularda kendini geliştir, meslek sahibi ol ve eşin olacak o hayvana tekmeyi koy, çok ciddiyim, yoksa hayatın mahvolacak !!!
- +1 yıl
Cok cok dogru yazmissin👏🏻👏🏻 Bazilari keyif icin ya da can sikintisi icin suvunmasiz sevgiye aileye ihtiyaci olan kucuk dostlarimizi aliyorlar sonrada sorumluluk alamadiklari icin onlara sokaga atiyorlar allah islah etsin onlari. Evcil hayvan beslemek kolay degil ve ona gonulden kalpten bagli olmaniz gerekli bir yeri agridiginda sizinde caniniz yanmali ayaga tasa deyse kalbiniz acir ben oyleyim mesela benim oglum 3 gundur hasta kucuk bir engeksiyon kapmis ve canimdan can gidiyor ne kadar agladigimi bir tek allah bilir onun ocin ne kadar dua ettigimi kendi dogurdunuz cocugu ne kadar seviyorsaniz ne kadar bagliysaniz onlar icinde oyle olmaniz lazim hatta daha fazla.
Soran+1 yıl@Diferente_05 bende öyleyim kuşum öldüğü zamn o kadr çok ağladım ki herkez dalga geçti sanki insanmış gibi ağlıyorsun onun için diye
- +1 yıl
Cok uzgunum kusun icin basin sag olsun🙏🏻😞 malesef icinde sevgi ve sefkat olmayan caniler bu duygulari anlayamaz ve cok zavallilar.
Soran+1 yıl@Diferente_05 çok teşekkür ederim eşimle kavga ettiğim zamn ağlıyordum kuşumun kafesinin kapısı açıktı ben ağlarken üstüme konup bana öyle bakıyordu ki sanki tesselli eder gibi beni çok seviyordu ama eşimi sevmiyordu bign baktım kafesin içinde yatıyor ayakları havada onu görüp çığlık attım eşimi aradım koşup geldi ben öldüğünü görünce bakamadım eşimde tutup balkondan atmış birsürü kavga ettim nasıl atarsn diye çabuk git onu göm dedim tamam dedi gitti gömdü
- +1 yıl
Allah esinin belasini versin cok cani bir kocan var olu o bir oluyu firlatip atmak ne!!
- +1 yıl
@soran Yanlış anlama ama bu O. çocuğunu çok mu aradın?
Yani olabilecek en kötü erkekle evlenmek için arkadaşlarına iddiaya falan mı girdin?
Özellikle kötü bir adam mı istedin evlenmek için?
En kötüsü kim diye araştırıp mı buldun bu ruh hastasını?
Ben hayvanlara öyle davranan biriyle karşılaşmamayı umuyorum, büyük ihtimalle başımı belaya sokarım,
Sokakta hayvana kötü davranan birini görsem bütün hayatımı , işimi gücümü riske atıp herife çok güzel bir ders veririm, bir daha sokak hayvanı gördüğünde önünde saygıyla eğilir...
Bir hata yapmışsın lütfen ayrıl şu yaratıktan ve gururunu bir kenara koyup ailenle konuş, onların desteğini iste ve eğitim hayatına devam et, bir daha da okumamış eğitimsiz magandanlara yaklaşma.
Senin sorunun hayvan yanlızlık ya da yanlız olmamak için hayvan beslemek değil, yanlış evlilik!!! - +1 yıl
@Diferente_05 Malesef oyuncak zannediyorlar canlıları, halbuki ben evde iki kedi ile birlikte yaşıyorum, dikkat et bak kedi besliyorum demiyorum "birlikte yaşıyorum" diyorum.
Onlar benim ev arkadaşlarım, hayatımızı ortak yaşıyoruz. Besleme kelimesi sanki o canlı sana muhtaçmış gibi bir hissiyat yaratıyor, sanki senden aşağı bir varlıkmış hissi veriyor.
Ve Memeli hayvanlar böcekler ya da sürüngenler gibi doğuştan hayatta kalmayı bilmyiorlar, yaşadıkları ortamda öğreniyorlar hayatta kalmayı. Evde yaşayan kedi ya da köpek, ya da başka bir hayvan doğada yaşamayı öğrenmemiş olduğu için hayatta kalamıyor. Kendini temizleyemiyor, yiyecek bulamıyor, diğer yırtıcılardan ya da insanlardan kaçamıyor, kendini koruyamıyor ve çaresiz bir şekilde ölüyor.
Tıpkı zengin bir ailede yetişmiş bir çocuğun kenar mahallede kavga etmeyi bilmediği için yaşayamayacağı gibi. - +1 yıl
Ne kadar guzel yazmissin umarim minik dostlarimiz hep senin gibi biri ile karsilasirlar bizden daha cok olmali bu dunyada ozellikle turkiye gibi cani bir ulkede! Ben beslemek yazdim cok ozur diliyerek asla onu kucuk gordugum icin degil ama onlar savunmasiz birer melek konusamiyorlar hadta olduklarinda nerelerinin agridigini soylemiyorlar siz yemek vermedim gibip yemek bulup veremiyorlar demek istedigim buydu. Ben oglumu canimdan daha cok seviyorum canimi istese veririm yemin ederim burdan samimiyetimi ne kadar hissedersin bilemem ama o benim bu hayattaki tek degerli varligim ben yillardir aglamamistim ne kadar kotu gunlerim olsa dahi hicbir sekilde aglayamiyordum taki 3 gun onceye kadar oglumun hasta ve savunmasiz yattigini gorene kadar😢 hala hatirlarken gozlerim doluyor. Veterinerde oglumdan kan testinaldiginda hungur hungur agladim. Onu ben dogurdum herzman derim bunu 3 aylikti benim oglum oldugunda ve insallah omur boyu ben olene kadar benim oglum kalacak allahtan tek istegim🙏🏻
- +1 yıl
@Diferente_05 Türkiye o kadar da cani değil aslında.
Evet çok canice olaylar oluyor ama mesela burada hayvan barınaklarında ki hayvanlara ev bulana kadar bakılıyor. Ama mesela Amerika'da yanlış hatırlamıyorsam 15 gün içinde ev bulunamazsa uyutularak öldürülüyorlar... Hem de yasal olarak...
ya da Danimarka'ydı yanlış hatırlamıyorsam, ergen erkekler erkekliklerini ispatlamak için insana sempati duyduğu için kıyaya yanaşıp yanlarına gelen balinaları ellerinde palalarla öldürüyorlar, bütün körfez kan içinde kalıyor.
ya da İspanya'da ki boğa güreşleri malum...
Türkiye bu konuda halk olarak batı ülkelerine göre daha duyarlı, onlar kadar mekanik ya da cani değil bence, ama tabi ki burada da canilik yapan psikopatlar var.
"Beslemek" kelimesi kullanımı için yazdıklarımı senin için yazmamıştım, sadece bakış açımı belirtmek için o şekilde yazdım, sen üzerine alınma lütfen, ben senin ne demek istediğini ve hayvanlara karşı olan iyi niyetini anladım, sorun yok :)
Oğlun ne durumda? Kan testinin sonunucu ne çıktı? Ciddi bir şey değildir umarım? - +1 yıl
Cok zulum ediyorlar hayvanlara umuyorum bunlarim hesabi sorulsun bir gun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cok sukur oglum suanda iyi idrar yolu enfeksiyonu kapmis prensim😢 ama iyi olacak insallah hemde eskisinden bile🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
+1 yılEsinizin size siddet gosterdiginizi yazmissiniz, o yuzden katiyen lutfen eve kedi getirmeyin cunku bir insana el kaldiran bir adam dilsiz ve savunmasiz bir hayvanada siddet ugyular o yuzden siz hic gunaha girmeyin. Kediler cok naif ve kirilgan hayvalardir onu bir bebek gibi buyutmelisiniz bir dedinigi iki etmemelisiniz, kesinlikle bagirmamalisiniz, ASLA hicbir sekilde siddet uygulamamaliniz ve daha bir suru sey!!! O yuzden siz kendi can sikintiniz icin bir kedinin hayatini karartmayin. Kendinize baska ugraslar bulun ya da gidin bir is bulun calisin okudunuz bir bolum varmi? ya da hic okunuz mu yoksa direk evlendiniz mi okumak yerine?
39 Yorumla
Soran+1 yılİlk okul mezunuyum
- +1 yıl
Lise bile degil yani? Sakin bana 16-17-18 yaslarinda evlendiginide soyleme valla dusup bayilacam. Nasil boyle bir hata yaparsin okumamissin bide ustune evlenmissin cok yazik etmissin kendine
Soran+1 yıl15 yaşımda tanıdım onu 17 yaşımda evlendim 2.5 yıldır evliyim şu an 20 yalındayım
- +1 yıl
Senin bir buyuyun yok mu hic kizim bu yasta evlenme demediler mi? Bu anne babalar nasil cocuklarinin cocuk yasta evlenmesine goz yumuyorlar aklim almiyor. Sen peki okumak yerine meslek sahibi olmak yerine gidip evlenmissin kocanin eline bakiyorsun 5 kurus para icin kendinide ezdiriyorsun cok yazik neden yaptin bunu kendine bu yasta hemde. Lutfen kedi sahiplenme!
Soran+1 yılHaklısın bende pişman oldum ama yapacak bişiy yok bu durum düzelsin dışardan okumak istiyorum çalışıcam
- +1 yıl
Cok iyi edersin okumak icin asla gec degil ve yasin cok genc cok iyi yerlere gelebilirdin ve sakin bu yasta cocuk yapma eger yaparsan hayatini karartirsin buda benden sana bir tavsiye ne kadar ciddiye alirsin bilmem ama ben yine soyliyim dedim.
Soran+1 yılYok zaten çocuğum yok düşünmüyorum da kuaför çırağı sertifikam var bir kuaför veya güzellik salonunda çalışmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Ciraklik yapacagina birilerinin agiz kokusunu cekecegine gidip okuman senin icin daha iyi olmaz mi? Eger esinden korkuyorsan bunu gizli gizli yap sonrada bosa oyle kocayi.
Soran+1 yılHem dışardan okuycam hem çalışıcam
+1 yılEşinde benim gibi kediden korkuyorsa öncelikle o korkusunu yenmesi gerekir. Eğer korkudan değilde başka sebeblerden dolayı istemiyorsa onunla sakin sakin konuşmanı tavsiye ederim, hislerini anlat ona. Ne kadar yalnız olduğunu, kendini yalnız hissettiğini. Zaman içinde ikna olur belki 🌺
23 Yorumla
Soran+1 yılKediden korkmuyor eşim sadece tüyü dökülür pisler diye istemiyor kesin olarak kedi alıcam dedim bişiy demedi bilmiyorum artık
- +1 yıl
Pislerse de ben temizlerim, ben yük olarak görmem de. Eğer sessiz kalıyorsa ikna etmen yakındır 🌺
Soran+1 yılGaliba evet 😊
Bende sahiplendim hiç bir zahmeti yok çıkarıp gezdirmene gerek yok tüm gün uyuyor ya da kendi kendine bile oynuyor mama su onları da istediğini çocuk gibi belli ediyor koyuyorsun önüne yiyor. Kendini temizliyor etrafa da pislemiyor. Bunları anlatabilirsin şirin ve komik kedi videoları izlet. Ben de ilk başta kedi istemiyordum annem çok istiyordu sahiplendik ama şimdi ev de en çok ben seviyorum 😁
11 Yorumla
Soran+1 yılbir muhabbet kuşum vardı konuşmayı öğrettim beni çok seviyordu sonra bigün öldü 1 ay kendime gelemedm yokluğu çok belliydi eşimde o yüzden evde hayvan istemiyor
Eşin sana şiddet uygulamış ve sen eve kedi almak istiyorsun. Kediyede zarar vermeyeceği ne malim bu arada sen kedi düşüneceğine kendini düşün sonra kedi düşünürsün. Birde sakın ondan habersiz izin almadan kedi falan alma böyle adamlar bir bahane bulur eve kedi getirdin diyede döver.
10 YorumlaEşinizin tavrı hiç hoş değil.
Acayip şaşırdım. Siz çok güzel bir kalbe sahip insansınız 🌹
Eşinizle ikna edene kadar hergun konuşmayı deneyin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam bende izin vermezdim. Köpek olabilir belki bir golden fakat kediler iğrenç hayvanlardır...çişleri berbat kokar... vurdum duymaz ve önemsemez hayvanlardır. Sadık değillerdir.Çocuğuna ya da sana zarar verebilirler çırmalayarak vs. Bu yüzden et yiyen bakteriye ya da başka şeylere kapılabilirler... kedilerin hiç bir yeri sevilicek gibi değil. Kocan %1000 haklı. Eviniz küçükse ancak kuş felan beslemeleisiniz max...
00 Yorumla
+1 yıl
Kediler yürüyüşe cikarilmaz.
Korkar kacar.
Kedi tasmalarinin icinden rahatca cikabilirler.
Bahceye cikarirsin iki dk tasima ile disarda durur belki sonra eve geri.
Kopek ile kedi bir degil.12 Yorumla- +1 yıl
Ikinci olarakta eve alisan kedi sokakta olur. Iki gun yasayamaz.
Kesin karar vermeden eve kedi alip bir ay gecince kocan istemiyor diye salacaksan hic alma - +1 yıl
*ölür
Valla ben aile içinde işe yarayan bir yöntem söylicem. En azından bende işe yaradı. Bir gün eve yavru sokak köpeği getirdim. Daha sonra dışarı saldılar sokak köpeği olduğu için daha sonra ben de isyan başlattım bana arkadaşlık yapsın dertlerimi dinlesin mutlu etsin beni diye aldım onu dedim, evcil hayvan istiyorum dedim. Daha sonra da işte köpek aldık. 2 buçuk yıldır bizimle eve neşe geldi resmen.
08 Yorumla
Soran+1 yılBende yavru okak köpeği istiyorum
- +1 yıl
Sokak köpeğine bakmak ona sahip olmak çok güzel bir şey ama adı üstünde sokak köpeği. Ben de bunu o sokak köpeğini eve getirip yıkamaya çalıştığım gün anladım. Eğer bakmak istiyorsan cins köpeğe bak ama ev içerisinde diyorum. Sokak köpeğine bakmak istiyorsan sürekli mama koy su koy o zaten sana bağlanacaktır zamanla. Ben köpek bakmaya başlayınca sokak köpeklerinin de değerini çok anladım. Mesela köpek bakmaya başlayınca sokak köpeklerine okuldan gelirken kalan paramla mama alıyordum ama sadece köpeklere değil tabi kedilere de.
Soran+1 yılBn çok korkuyorum sokak köpeklerinden ya ölsem yanından geçemm
- +1 yıl
Yine uzun uzun yazcam ama yapçak bişiy yok. Benim ilkokulda filan köpeğim vardı ama bir takım nedenlerden başka bir aileye vermek zorunda kaldık. Çok üzüldüm verirken, daha sonra da öldüğünü öğrendim yine yıkıldım. Ondan dolayı çok bir korkum yok. Ama gerçekten buna rağmen benim bile korkum oluyor. Ben bundan yine 2 yıl önce filan hiç canımı sevmezdim, kendime zarar filan verirdim ama bu yıl filan canım çok kıymetlendi ve kendime zarar vermeyi filan bıraktım ve yaptıklarım aşırı saçma geldi ve de çok pişman oldum çünkü vücudumda çok iz kaldı. Yanık izinden tut dikişlere kadar. Evet canımız kıymetli ama onların da canı çok kıymetli. En vahşi hayvanın bile bizde olduğu gibi travması var ve bunun nedeni genellikle insanlar. Onları hırçınlaştıran bizleriz. Bir kere şans ver bak bir daha bırakamıyorsun. Bir yem ver su ver sev onlar da senin zarar vermiceni anlar. Onlar sevgiye aç.
Soran+1 yılBen instagram kullanmıyorum görüşlerin için teşekkür ederm
+1 yılBoşver evde hayvan beslenmez anca kuş, balık. İlla besleyeceksen balkonda besle. Arkadaş edin madem zor bir şey değil KS'den bile bulursun hangi şehirdesin?
14 Yorumla- +1 yıl
Balkonda beslemek? Sen kendin balkonda yasasana cani.
- +1 yıl
@Diferente_05 karaciğer kishidatiği, akciğer kist hidatiği ol da o zaman göreyim ben seni evde kedi beslemeyi.
- +1 yıl
@Citlakkk e tamam işte onlara da o sebepten karşıyım da hadi neyse tarzı söyledik ki, muhabbet kuşuysa dışarı salsan anında kedi kapar ki, papağanlar da büyük ihtimalle öyle. Yani açıkcası hayvanların yeri dışarı anca bahçede beslenirse makul. Zaten bir akraba bahçesinde kedi 2 yavrulayınca bakmaya karar verdi kendince yuva yaptı bir tanesi bembeyazdı tavşan gibi kolay kolay ayrılmazdı 1 kere 10 gün ayrıldı araba çarpmış. Diğeri yavruladı sonra onlar da hamile kalmaya başlafı dağıldılar.
+1 yılSahiplen bir yerden bir arkadaşın hediye gibi getirsin sana eşinde de hatrı geçen biri olsun bu annen baban da olabilir yani sana geri gönder diyemeyeceği birinden
00 Yorumla
+1 yıl.
Mümkün ise çocuk yapın, ve ikisini bir büyütün. Eşinize çok istediğinizi söyleyin gerekirse bir arkadaşınızın kedisini bir müddet siz bakın tatile vs e gittiğinde
.00 Yorumla
+1 yılArkadaş edin kedi seninle oturup dertleşemez zaten. Ayrıca yıllarca kedi besledim daha kendini sevdiren kediye rastlamadım hayâl kırıklığına uğrayacaksın senden kaçtıkça
00 YorumlaHayvanları severim ama evin içinde kedi, köpek besleme taraftarı değilim bende. Titiz olduğum için. Eşiniz de istemiyorsa zorlamayın bana kalırsa.
10 YorumlaEvin içinde ben de sevmem. Ama bahceniz varsa orada kalsın oynar gezer dolasır.. evin içinde olmaz 😏
10 Yorumla
+1 yılkediyle ilgileneceyine cocugun varsa onla ilgilen kocanla ilgilen, bende sevmem evde hayvan beslemeyi
00 YorumlaAşkım bu eve artık minik pofuduk bir şeyler lazım değil mi de. Olur aşkım der o da bebek sanıp. Sonra yapıştır kediyi 😎
00 Yorumla
+1 yılEmin ol ikna olmuyorlar kedi istemeyenler. Bir kere istemeyince bir daha hiç istemiyorlar. Sanmıyorum ikna edemezsin.
00 YorumlaEv ortak yaşam alanı ondan ona da saygı duymalisin onun yerine balık besleyebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBalık sevmiyorum derisi midemi bulandırıyor
+1 yılkarşı olmasının sebebi ne ona göre bir savunma bulalım
02 Yorumla
Soran+1 yılBenm üzülmeden korkuyor muhabbet kuşum öldüğünde çok üzülmüştüm ağlamıştım birde kedi eve etrafa pisler tüy döker diyor
- +1 yıl
kedi etrafa pislemez en çabuk tuvalet eğitimi alan evcil hayvandır 1-2 saatte öğrenir yani ömürleri uzun 10-15 yıl en az yaşayabilir balkona tel vs çekilirse tüy döker bunda bir çare yok sürekli tarar bakarsan bu en aza iner
+1 yılBaşta hayvan sevgisi aşılamak lazım yavru hayvanlardan başla
02 Yorumla
Soran+1 yılBende ilk yavru olarak alıp besleyip büyütmek istiyorum eşim sanırım ben alışırım sonra bişiy olursa çok üzülürüm diye istemiyor
- +1 yıl
Bir danış ona niyetini şöyle ortak karar verin.
+1 yılCanım eğer çözümü bulursan bana da söyle bende ikna etmeye çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlilik anlayış gerektirir. Ya sen egileceksin ya da onu egmeyi bileceksin
00 Yorumla
+1 yılBir insan hayatını hayvan ile paylaşmaya karşıysa ne istersen yap değiştiremezsin.
00 Yorumla
+1 yılEve getir akşam gelince onu gördüğü zaman kıyamaz zatrn atamaz
00 Yorumla
+1 yılKediler yürüyüşe çıkmaz ki. Annesinden kopmuş yavru kediyi getir eve, alışır zamanla.
00 Yorumla
+1 yılkediden de çok arkadaş olur ya😅 onlar kendi başlarına takılmayı severler😂
00 Yorumla
+1 yılÇok ağırdan al hayvan sevgisini alttan alttan aşıla. Mesela yavru kediler...
00 YorumlaAksam arkani don naz yap
Zurafa bile beslersin
😅😅00 YorumlaZor iş. İkna etmek yerine eşini değiştir kedi seven birini bul.
00 YorumlaEvlisin yapın bir çoçuk ikiniz içinde daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılGüzellikle anlat kedinin bir zarari olmadığını sende seveceksin de
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 321 cevap paylaştı.
u +1 yılKediyi alıp geldikten sonra bişey diyemez bende öyle yapmıştım benden çok sevdilerdi :D
00 Yorumla
+1 yılYorumlari okudumda sakına eve kedi alma kediyede şiddet uygular kocan o yüzden sakınaaa ve bence sende o evden kurtul oku ve kendine iş bul sana şiddet uygulamasina izin verme sakına
00 YorumlaYavaş yavaş sevdirmeye çalış. Kedi videoları izleyebilirsin
00 Yorumlaİkna etme diret eve kediyi getir alışır bir süre sonra
00 YorumlaEvcil kediyi dışarı çıkartamıyorsun canimSokak kedileri de evde durmuyor camdan filan atlıyorlarEv kedisi tüm gün seninle. Etrafa tüy kıl dökecekOnu bırakıp bir yere kalmaya gidemeyeceksin kolay kolayİyi düşün
00 YorumlaEvde kedi beslemeye beni asla ikna edemezdi eşim veya başkası
00 YorumlaKedilerin iyi yanlarından bahset. Çok sevecenlerdir tarzında. Bir bayan olarak temizliği senin yapacağını falan söyle. İş bırakma yani ona :D Bende de iki tane var. Yavru olursa daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBence kendini tanımalısın öncelikle istwdiğin gerçektwn kedi mi yoksa çıkış yolun mu kedi. Buna karar ver sevmek çogu zaman esaretten başka birşey değil çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilimsel araştırmalara göre kedi besleyen kadınlarda kiste rastlandığı ıspatlanamasa da kılıfına uydurulduğu söylentileri var.
011 Yorumla- +1 yıl
Tiptaki arastirmalara gore kedi besleyenlerin kalp krizi, psikolojik rahatsizlari ve herhangi bir hastaliga yakalanmasi 40%-50% daha az.
Cevap sahibi+1 yılKisti tercih ederim diyorsun.
- +1 yıl
Okuma yazmaniz yok galiba herhangi bir kadtalik dedim yani buna kist dahil.
Cevap sahibi+1 yıl%40-%50'lik kısmından yola çıkarak söyledim. Gerilmenize gerek yok hanımefendi.
- +1 yıl
Gerilme yok beyefendi.
Cevap sahibi+1 yılPeki. Bu arada söylemeden asla geçemeyeceğim; Fizik görünümünüz hoş.
- +1 yıl
Tsk ederim yillarin antremani😊
Cevap sahibi+1 yılBence müthişsin. Maşallah diyelim de nazara gelme. 🙃
- +1 yıl
Cok tsk ederim☺️
Cevap sahibi+1 yılSporcunun dostu sporcu olur diyerekten takibimi hoş gör. Sevgiler. 🙃
Cevap sahibi+1 yılVe rica ederim. 🙃
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl getir yavru kediyi acir oda disari atacak degil ya
00 YorumlaEşin neden kediye karşı psikolojik bir travması falan mı var acaba.
00 Yorumla
+1 yılHayvan sevmeyen birisi asla kabul etmez zarar verirki sevmez dikkat et
10 YorumlaKüçücük minicik şirin mi şirin yavru bir kedi getir. Sahiplen mümkünse. Sevmemesi imkansiz. Sahiplenmek isteyecektir
10 Yorumla
+1 yılkedileri çok severim ama bende evde besleme konusunda kararsızım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılİzletirm
Hayvan beslemek istemeniz çok güzel ama eşinizin buna karışmasını anlayamadım, sanane de al besle, kimse kimseye karışamaz böyle konularda
00 Yorumla
+1 yılEğer eşin sevmiyosa bahçede beslemeyi önerebilirsin. Şahsen evde ben de sevmiyorum
00 YorumlaAlıp getireceksin eve öyle konuşmayla ikna olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılAtarım diyor
+1 yılKesinlikle karşı ise zor onu ikna etmek
20 Yorumla
+1 yılİşin zor gibi gözüküyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYess
+1 yılKedi sevmeyen de ne biliyim 🙄
20 Yorumla
+1 yılYa kediler çok tatlı cidden
10 YorumlaBunu baştan düşünecektin 🙄