Ama onlar süt versem falan içmiyorlar, kendileri bulmaya alışmışlar ya da insanlara güvenmiyorlar. Ne verdiysem yemediler. Sokağa alışan hayvan eve olmuyor
bizimkini sokakta bulmuştuk ama ozaman 2 aylık falandı annesini aradık bulamadık diğer ablamın kedisini barlardan getirdi yeğenim oda ne bulursa yiyo dediğin gibi yani eve olmuyor alıcan 1 tane yavru ponçik alıştırıcan ama kumuydu aşısıydı dişi ise kısırlaştırması falan karşılıyosan babanla konuş babanı ikna edersen annen bişi demez
Bizim cok yakin bir komsumuz sahiplendi. Annemin en ykin arkadaslarindan birisi ve cok temizdir. Gercekten hayati degisti. Cok fazla artisi olucak ona bunu soyle bence. Temiz titiz insan o disiplini birsekilde sagliyor. Alinnn😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kediyi al git atacak değil ya bir zaman sonra alışır kedi sevmeyen ben bu fotodan sonra kedi istiyorum 😪😪
Kardeşim yawru köpek getirdi bana, eve almadı. Bir akşam kaldı bahçede gözümün içine baktı ama istemiyo işte
bende baştan sevmiyordum şimdi beraber yatıyoruz balkon varsa balkonda bakıcam de belki o zaman ikna olur
Balkon var, kışın kediler gelip yatıyo zaten
e zaten kedilerin varmış kışlıkçı
Ama onlar süt versem falan içmiyorlar, kendileri bulmaya alışmışlar ya da insanlara güvenmiyorlar. Ne verdiysem yemediler. Sokağa alışan hayvan eve olmuyor
bizimkini sokakta bulmuştuk ama ozaman 2 aylık falandı annesini aradık bulamadık diğer ablamın kedisini barlardan getirdi yeğenim oda ne bulursa yiyo dediğin gibi yani eve olmuyor alıcan 1 tane yavru ponçik alıştırıcan ama kumuydu aşısıydı dişi ise kısırlaştırması falan karşılıyosan babanla konuş babanı ikna edersen annen bişi demez
Babam ne istesem yaparda bizde son söz anaya ait
Hele şu alttaki poza bak Allahımmmmmmmmmmmmmm 😭😭😭
Al ısır
Vallahi bu kediyi bırakmazdım
istemiyosa zorlama hem evde nasıl beslicn tüyü yemeğe girse yesen iyi olmas
Anneni ortadan kaldırabilirim uygun fiyata merminin tanesi 2.50
Anlının çatından vurabilirim, evde mermi var beleşşş
Annene kıyabilirmisin
Senin anlından vurucam
Yardım edersen çok iyi olur 😂
Vurulmak mı istiyon
Evet sana vurulmak istedim 😂
Of ne kardeşim adamim be 😂😂
9 mm var, dom dom var, saçma var. Sana 9 luk saçma gider ancak
Ne vuruyon sen öyle
Domuz
ya da vur beni gece şafak operasyonu yap bana 😂
Domuz avına saat 8 gibi gidilir, domuz yer içer mayışır kalır bi köşede. Bam bam sıkarsın, mefta...
Karadenizlimisin sen
Keşke değil ama benzer
Kayığin olayım sür beni 😂
Burada gölden çok akarsu var, bana yaramazsın.
Akarsuda daha iyi olur yorulmazsın akışına bırakırsın
Çok kaya var, kullanışlı olmaz.
Senin için darbe almaya değer sür kaptan 😂😂
Nickinin hakkını veriyorsun kardeşim
Karakterimden ödün vermem
Yaniii, bir yerden toplaman gerek. Vaziyet vahim
Hiç değil ise bi karakterim var iyi yandan bakarsan
bende ayını durum ama olmuyor
Alışsa benden çok sever kesin, küçükken babaannesinin varmış severmiş ama şimdi eve almıyor
Annene bu fotoyu göster allam bu ne
Gösterdim tık yok
Geçmiş olsun annenin ruhu ölmüş
Başkasının kedisini köpeğini seviyo ama eve sokmaya gelince yok işte tık
Alanin dunyasi degisiyor varya korkuyor mu kediden
Insallah sahiplenirsiniz bir tane
Yok çok titiz ondan
Bizim cok yakin bir komsumuz sahiplendi. Annemin en ykin arkadaslarindan birisi ve cok temizdir. Gercekten hayati degisti. Cok fazla artisi olucak ona bunu soyle bence. Temiz titiz insan o disiplini birsekilde sagliyor. Alinnn😍
Aynı şekilde anneminde arkadaşının var, neymiş pismiş yinede
Varya almayi basarabilirseniz herkesten cok o analik yapicak buraya da yaziyorum😀
Bu resimleri göster ikna olur 😄 çok tatlı
Gönüllü değil ise uğraşmanın anlamı yok
Kedi alınırsa anneniz sizden daha çok sever
Bu nasıl kedi be oyuncak gibi çok datlı
Minoooşşş bu
ben kedimi getireyim biraz sevsin vazgeçemez
Sen kendin sev