youtube.com/shorts/W0WqAQNpxbI?si=NFD5oDhmM7FwJalk Selamlar Evde dişi bir aslan anne varsa sen istediğin kadar aslan ol o halı yıkanacak dediyse yıkıyorsun otomatik 😁 Ev işi ile ilgili çoğu ev kızından hamarat erkekler olarak neleri hak ediyoruz. Hakkımızı verin kızlar
Selamlar bence ev işlerinde gerçekten elini taşın altına koyan erkeklerin hakkı kesinlikle verilmeli çünkü ev işi cinsiyete göre paylaşılacak bir şey değil Evde yemek yapıyorsan temizlik yapıyorsan çamaşırla bulaşıkla ilgileniyorsan alışverişi yapıp evin eksiklerini tamamlıyorsan zaten gayet güzel bir sorumluluk alıyorsun Hele bir de anneden gelen şu halı yıkanacak emri varsa orada medeni durum falan fark etmiyor direkt göreve çıkıyorsun Ev işlerine yardım eden değil evin sorumluluğunu paylaşan erkek olmak bence asıl mesele Böyle erkeklerin en büyük hakkı da emeklerinin görülmesi ve değerinin bilinmesi Sürekli erkek ev işine yardım ediyor denmesi yerine bunun ortak sorumluluk olduğunun kabul edilmesi gerekiyor Evde iki kişi yaşıyorsa iki kişi de elinden geldiğince katkı sağlamalı Bence hamarat erkeklerin hakkı bol bol takdir edilmek güzel bir yemek yemek ve arada sen dinlen ben hallederim cümlesini duymak olur Kısacası ev işini bilen ve sorumluluk alan erkeğin hakkını vermek lazım çünkü evin yükünü paylaşmak gerçekten kıymetli bir şey