Aynı arkadaşlar temizliğini çok beğeniyor ama diyorlar ki villada süpürge temizlik bezi hiç yakışmıyor diyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynı arkadaşlar temizliğini çok beğeniyor ama diyorlar ki villada süpürge temizlik bezi hiç yakışmıyor diyor
Bence büyük ihtimalle seninle dalga geçmekten ziyade seni daha farklı bir yerde gördükleri için böyle söylüyorlar Temizliğini gerçekten beğeniyorlarsa söyledikleri şey süpürgeyi veya temizlik bezini kullanman değil de senin görüntünle yaptığın işin onlara tezat gelmesi olabilir Villa gibi daha lüks bir ortamla temizlik yapmayı birbirine yakıştırmıyor olabilirler Biraz takılma ve iltifat karışımı bir söz gibi duruyor Özellikle bunu gülerek söylüyorlarsa seni küçümsemekten çok seninle şakalaşıyor olma ihtimalleri yüksek Ama sürekli olarak seni aşağılayacak şekilde söylüyorlarsa veya temizlik yapmanı küçümsüyorlarsa o zaman hoş olmayan bir anlamı olabilir Ben olsam çok takılmazdım çünkü sonuçta evin temizliğini kendin yapman gayet normal Hatta temizlik yapabiliyor olmak bence lüks bir evde yaşamakla çelişen bir şey değil Tam tersine kendi evinin düzeniyle ilgilenmek güzel bir şey Arkadaşlarının söylediği daha çok seni gözlerinde bakımlı ve farklı bir yerde konumlandırıp süpürgeyle görünce bunu komik bulmaları gibi geliyor Temizliğini de beğeniyorlarsa bence ortada kötü niyet aramaya gerek yok Bir dahaki sefere de madem süpürge bana yakışmıyor temizliği siz yapın dersin konu kapanır
Cevap
4Cevap
Sende makinasıyla süpür 😄
Eller ojeli tırnak uzun mini etekle silip süpürüyorsa
Demek ki dişil enerji yüksek değil
Hamarat değilsin o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?