Güncellemeler
2 gü
SABAH DEGIL AKSAM
Güncellemeler
2 gü
AKSAM 20.00
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendisi saat 11'de açıyor, binada oturan insanlar da o şekilde ama ben saat 8'de 5 dk süpürge açıyorum diye vuruyor, amacı ne sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Haklı bence o saatte temizlik yapılmaz millet uyuyor işe gidiyor
Aksam 8 ve kadin kendide süpürüyor o saaate
Benimde evardı boyle alt komsu en son kavga edecek gibi olduk ona gore mı yasayacagım diye bir ton gurultu cıkmıstı apartmanda
Bende en sonunda onu yapacağım kendisi akşam 11 de aciyor süpürge bisi yok ben 8 de acıyorum tavana vurup duruyorlar
Aynı yok sabah cocuk uyuyor yok nobetım var en son yakaladım kocasını sana gore mı yası az kardesı dedim cınet gecırtıler yemin edıyorum
Bak yemin ederim banada kendisine aciyor ha ben akşam 8 de acıyorum 5 dk en fazla 5 1 oda supurup kapatiom kendisi 11 de aciyor ben birsey demiyorum en sonunda incem kavga edilemez bence onu istiyorlar zaten
Bızım ki hemsıre sabah acarsin aynı saat nobettten gelmıs gunduz cocuk uyuyormuş benim kızı merdivenlerde denk getirm is gurultu yapıyorsunuz diye sardım bugun sen kimsin cocugun onunu kesıyorsun diye
İyi yapmışsın sanki evde parti veriyoruz ha ne bicim insanlar ya
Bu apartman hayatında illakı cins ler denk geliyor
Evet hepsi süpüryor ben anlamadım bilemiyorum gücü yetiyor
Ezdırmıcen kendini sustukça haklı sanıyorlar kendilerini
Evet gerizakli insanlar iste kavga istiyorlar
ben olsam tavanı delerdim bir daha süpüge açamazdin
Bende o süpürgesini ucunu sokardım sana birdaha vuramazdin
ooo gergin karılara bayılırım
Senin gibi komşuyu zkmediklerine dua et ámk kızı hiç mi düşünceli biri değilsin çıktığın mağarayı skeym
Anasına sövdüğümün evladı baban seni dışarı erken salmış herhalde klavyenin arkasına geçip bir kadına böğürmek kolay tabii senin o çıkış yaptığın deliği * kuzum çocuğu insan gibi soru soruyoruz senin gibi haysiyetsiz * hemen maşasından fırlıyor yüzüme karşı diyemeyeceğin lafları o kuzum * internette ötme hadi ordan git belanı benden bulma.
Senin gibi çok kadın adam dövdüm 😀
Kadına şiddet ve tehdit suçundan yazdığın bu mesajın ekran görüntüsü alındı. Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunda o erkekliğini adliye koridorlarında da gösterirsin. Bakalım polise de 'çok kadın dövdüm' diyebilecek misin. Şimdi hadi ordan git.
Çokta skimde değil bak çokta yarrrrgımdaydı 😀😀😀😀
@baris_lonelyforever Merhaba, grup/sayfa kurallarına tamamen aykırı şekilde, sırf bir soru sordum diye aşağıda göreceğiniz üzere şahsıma yönelik ağır hakaret ve kadına şiddet/tehdit içeren ifadeler kullanıldı. Sayfanın huzurunu bozan bu seviyesiz tavra karşı gereğinin yapılmasını ve şahsın gruptan uzaklaştırılmasını rica ediyorum.
😀 puhahahah
@baris_lonelyforever
@aybuke6
Haksız akşam 8 erken bir saat
Zorunlu olmasaniz acmazdiniz heralde sacma yani
Evet tek 1 oda yani 5 dk bisi sanki 15 dk spagetti açmıyorum ki oda supuyor birde
Sabah sabah nasıl bi iştaha gelip açtın
Aksam sabah degil soruyu degsitirmisler
Açılmaz ama 8 cok erken 10 ya da 11 iyi
Akşam 8 soruyou degsitirmisler
Aksamda açılmaz hatta 21 den sonra çamaşır makineside açılmaz sıkma yaparken cok ses çıkarıyor
Tamam bacım san açmazsin o senin düşüncen oyle birsey yok oyle bir kuralda yok 10 a kadar hersey serbest
Medeniyet önemli bir şey
Haklı sabahın köründe gürültü yapılmaz
Aksam 8
Ben 3 TE aciyom bişi diyen yok
Gece 3 mu
Evet
Alttaki kız tek yaşıyor sinirleniyosa gelsin Kapıma
😂
Çok erken
Aksam 8 soruyu degsitirmisler
Apartman lüx olmaktan çıktı artık dert yeri 😂
Haklı