Komşumun damadı balkon ve camdan beni mi dikizliyor, yoksa ben mi kuruntu yapıyorum?

Herkese selam. Temmuz ayında yeni eve taşındım. Ailemle karşılıklı oturuyorum. Üç buçuk yıl önce boşandım ailemin yanına döndüm bir arka sokakta oturuyordum bu yaz annemlerin karşısına taşındim. zaten doğup büyüdüğünü mahalle herkes akrabam ve tanıdık. Karşı komşumuz teyze 75 yaşında eşi ve kendisini yıllardır tanıyoruz mannem ve babamın çocukluğundan beri tanıdığı insanlar zaten annem babamda bu mahallede doğmuş büyümüş insanlar. Kısaca benide ailemi de herkes tanıyor. Kızımla beraber yaşıyorum ben evde annem babam sık sık gelio gidiyor tabi ki. Ben ev içinde istedigim gibi dolaşırim ama balkon vs çıkarken asla kısa ve açık giymem. Fakat temmzu ayında çok zor bir ameliyat geçirdim sol bacağımdan 9 yerden kesildi tümörler temizlendi haftalarca şortla etekle dolaştım çok fazla dikisim vardı ve zaten tekerlekli sandalyeyle dolastim daha sonra da koltuk değneği ile. Bu süreçte bir kaç kere elbise ve şortla balkona çıktım sanırım ozaman dikkat çektim. Karşı komsumuz teyzenin kızı ve damadı da bizim arka apt oturuyor. İlk başlarda tam olarak farketmedim denk geliyor ve bakıyor diye düşündüm balkonlar camlar karisilikli diye ama bu akşam artık emin oldum adam sırf benim eve bakmak için geliyor kaynanasına aylardır. Hatta geçen akşam arabasını gördüm saklandım duvarın arkasına arabadan indi ve benim balkona baka baka geçti o zaman da emin oldum. Balkondaki tülü annem yarım yaptırmış maalesef süslü olsun diye nefret ettiğim bir durum değiştireceğim en kısa zamanda. Geçenlerde okul çıkışında karşılaştık kızıyla kızım aynı okula gidiyorlar kızım ana okuluna onun kızı ilkokula selamlastik nasilsiniz vs konusmasi iyi akşamlar kapanis toplam 2 dk ve hiçbir negatiflik sezmedim sonra eşiyle de karşılaştık konuştuk. Ben yalnis anlıyorum diye düşünüp utandım hatta ama sürekli gözü benim evde bilerek her seferinde aynı yere oturuyor mutfakta benim mutfağımi net görmek için diye düşünüyorum artık. acaba kuruntu mu yapıyorum. Çirkin bir kadın değilim evet ama karısı çok cok daha güzel benden üstelik gül gibi kariyerli meslek sahibi hatun ben ıssız bir mühendisim şimdiler de de sağlık sorunları ile uğraşıyorum. Kötü düşünmek istemiyorum ama boşanmış kadın olarak saçma sapan şeyler mi dusunuyor benimle ilgili acaba var böyle düşünen tipler. Yüzyüze geldiğimizde hiç öyle bir hava da sezmedim adamdan benmi kötü niyetliyim ya. bende komşu dikizlemeyi severim ama komşularım hep teyze amca üstelik de 30 yıllık komşularımız 😂 ne dersiniz sizce yalnis mi anliyorum. ?

.

Komşumun damadı balkon ve camdan beni mi dikizliyor, yoksa ben mi kuruntu yapıyorum?