Her gün evi süpürüyorum ve mopla siliyorum ama yine temizlik yetersiz geliyor. Eşim, evin tozlu ve havasının kötü olduğunu söyledi. Süpürgem artık zayıf kalıyor olabilir. Her gün süpürüp silmek neredeyse 3 saatimi alıyor, gerçekten yoruldum. Yeni bir süpürge alsam evin havası değişir mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yeni süpürge alırsanız belki evin tozu azalır ama evliliğin havası değişmeyebilir.
Her gün süpürüp silip üç saat harcıyorsanız önce “Süpürge yetersiz mi?” sorusundan önce “Temizlik için beklentimiz gerçekçi mi?” diye sormak gerekir.
Çünkü bir evin tamamen tozsuz olması mümkün değil. Sürekli temizlik yapmak da sağlıklı yaşamın ölçüsü değildir.
Süpürge gerçekten çekmiyorsa elbette yenilenir. Ama eşinizin beklentisi “Ne yaparsan yap yeterli değil” noktasındaysa, ortada artık süpürge problemi değil, paylaşılması gereken bir beklenti problemi vardır.
Evin temizliği iki kişinin sorumluluğuyken, temizlik standardını da iki kişi belirlemeli.
Yoksa dünyanın en iyi süpürgesini alırsınız, yine de “Bir yerler tozlu” denir.
Vah gardaşum vah bi etek giymediğin kalmış Karun için ula tebrik ederum seni işin zor Allah kolaylık versin da
Stresten regl olmaya başladım 😭
Hizmetçi olarak mı aldı seni eşin 🤔
Allah sana sabır versin abi 😄
Trol mü bu sorular ya 😅😅😅
Abi sen komple eşini değiştir 😂
senin esin mi var bide
Zor değişir 🫣
😂😂
Şaka mısın 🤣🤣🤣ayy
robot supurge al ugrasma
Evet değişebilir