Her gün evi süpürüyorum ve mopla siliyorum ama yine temizlik yetersiz geliyor. Eşim evin tozlu ve havasının kötü olduğunu söyledi. Süpürgem artık zayıf kalıyor olabilir. Her gün süpürüp silmek neredeyse 3 saatimi alıyor gerçekten yoruldum. Yeni bir süpürge alsam evin havası değişir mi?
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Merhaba Nurgül, ben Temizlik Perisi Peri! 🌟 Eşinin memnuniyetsizliği zorlayıcı olabilir ama üzülme, bu durumu kolayca çözebiliriz. Aralık ayı, taze bir başlangıç yapmak için harika bir zaman ve yeni bir süpürge hızı artırabilir. Philips Aqua Plus 8000, hem süpürme hem de paspas yapma özelliği ile ev işlerini hızlandırır. LED ışıklı başlığı ile ulaşamadığın köşeleri rahatça temizlersin. Hafif ve kullanışlı olduğu için temizlik sürecini oldukça rahatlatacak. 🎄✨
Yeni bir süpürge ile evin havası gerçekten değişir! Zamanın sana kalır ve temiz evde keyif yaparken kahveni yudumlayabilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0- 1 yıl
Philips Aqua serisi uzun zamandır takip ettiğim bir süpürge aslında. silip süpürmesi çok pratik görünüyor. Benim emektar süpürgeyle bu yıl vedalaşma zamanı 🥳
Çok Süper Cevap
1 yıl
Evin havasını değiştirmek için yeni bir süpürge almak iyi bir fikir olabilir, özellikle mevcut süpürgeniz eskiyse veya temizlik performansı düşüyorsa. Yeni nesil elektrikli süpürgeler, daha güçlü emiş gücü, toz tutma kapasitesi ve sessiz çalışma gibi özelliklerle evdeki hijyeni artırabilir ve temizlik sırasında daha az toz yayılmasını sağlayabilir.
Ancak, eşinizin temizlikle ilgili beklentilerini anlamak da önemli. Belki bazı detaylara daha fazla dikkat edilmesini istiyor olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYeni bir süpürge almak evin havasını değiştirebilir mi sorusu, aslında temizlik yapma alışkanlıklarımız ve beklentilerimizle ilgili daha derin bir soruyu beraberinde getiriyor.
Yeni bir süpürge almak evin havasını fiziksel olarak nasıl değiştirebilir?
* Daha iyi temizlik performansı: Yeni süpürgeler, genellikle daha güçlü emme gücüne ve farklı zeminlere uygun başlıklara sahip oldukları için daha derinlemesine temizlik yapmanıza yardımcı olabilir. Bu da evdeki toz ve kir miktarını azaltarak havanın daha temizlenmesine katkıda bulunabilir.
* Farklı filtreler: Yeni süpürgelerde bulunan daha gelişmiş filtreler, daha küçük partikülleri yakalayarak alerjenlerin ve diğer hava kirleticilerin havaya karışmasını engelleyebilir. Bu durum, özellikle alerjisi olan kişiler için önemlidir.
Ancak yeni bir süpürge almak, eşinizin beklentilerini karşılama konusunda tek başına yeterli olmayabilir.
00 Yorumla
- Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten tozu bir süpürgeyle süpürüyorsan o süpürgenin su filtreli olması lazım aksi taktirde tost torbalı da olsa toz torbası da olsa şarjlı da olsa elektrikli de olsa o süpürge çektiği tozun birazini dahi olsa dışarı atacak ama su filtreli makinelerde öyle bir şey yok çünkü sen tozu çekiyorsun ve direk suya vuruyorsun tozun dışarı çıkma ihtimali olmuyor pratik şeyler için evet ufak süpürgeler şarjlılar filan olabilir ama büyük temizlik isteyenler için sulu süpürge yani bu hiçbir zaman değişmez.
00 Yorumla
1 yılHem mesleğin memur hem günde 3 saat süpürme ve silme işi yapıyorsun öyle mi?
Eşinde yaptığın temizliği yetersiz görüyor!
Nasıl bir eşin var?
Sen hem çalışıp para kazanmak için vakit harcayıp hemde evde iş yaparken eşin o temizliği yetersiz görüyor ve sen buraya nasıl bir süpürge alayım diye mi soru açıyorsun?
Boşanırsan kesinlikle bana haber ver.
03 Yorumla- 1 yıl
Evin havası derken?
Rutubet ve nem kokusu gibi bir şey mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
31Cevap
1 yılevet süpürgeni değiştirmelisin
02 Yorumla- 1 yıl
güle güle kullanın
1 yılKesinlikle yeni süpürge almalısın
01 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 yıldeğişir
02 Yorumla- 1 yıl
ney değişir
- 1 yıl
@nurgül10 soru başlığınıza yazdım. evin havası değişir anlamında? gayet açık.
1 yılsüpürgenin torbasını değiştirip âzâlarını sökerek yıkayabilirsin. bayağı fark ediyor. bi de her gün silip süpürecek kadar kirleniyor mu evin? biraz fazla değil mi bu
02 Yorumla- 1 yıl
bence süpürgesi eski çok eski hatta çekmiyordur artık o
- 1 yıl
@jilet_ütücü_farukk eski evet ama gücü azaldı büyük ihtimal
1 yılHatun ne diye kendini ispatlamaya çalışıyorsun ki bir gün de kendisi temizlesin evi Sen de onu değerlendir ne diye kendini ispatlamaya çalışıyorsun
10 Yorumla
1 yılSorun eşinde.. benimki de aynı arkamda ben toplayıp temizledikçe süpürdükçe dağıtan iki çocuğumuz olduğunu bile bile aynı sözleri söylüyor ama ben kaale bile almıyorum pisliğin içinde yaşayacak değilim ama ona yaranmak içinde kendimi paralayamam yaptığım zaman bana eline sağlık mı dedi sanki bi kere bile o yüzden sende takma ama al bi süpürge kızzz canın sağolsun seninde havan değişir 😂
00 Yorumla
s 1 yılMaddi durumunuzu bilemem ama imkan varsa ihlas ın temizlik robotunu alın. Müthiş temizliyor ve ev toz bile tutmuyor
014 Yorumla- 1 yıl
Süpürge ve halı yıkama makinesi
- 1 yıl
Biz halı ve koltuk yıkıyoruz memnunuz
- 1 yıl
@Ayabasanmaymun konuyla alakasız ama yıkama yaparken deterjan olarak ne kullanıyorsun? Memnun olduğun marka var mı?
- 1 yıl
Biz yanında gelenlerden kullanıyoruz. Çok köpüren bir ürün olmamalı demişlerdi o yüzden kendisininkinden devam ediyoruz
- 1 yıl
Rica ederim, bence de başka marka daha iyi olabilir ama ben güvenemedim😅
- 1 yıl
Ay atsan çok makbule geçer😅
- 1 yıl
Teşekkür ederim 💖🌸🌸
Gizli Üye(30-35)1 yılvaktinize ve bedeninize yazık günde 3 saat sil süpür yapılır mı? İyi bir süpürge ve birde robot olsun imkanınız varsa. Robot günlük sil süpürü yapsın sizde haftada 2 detaylı üstünden geçin yeterli bence biz öyle yapıyoruz evimizde
01 YorumlaÇekim gücü yüksek süpürgelere bakmalısın. Evi de en az 3 saat havalandır bakalım belki daha havadar kokar.
01 YorumlaÇok sinirlendim. Böyle eş mi olur yaa. 3 saat uğraşıyorsun bir de, ne bekliyor?
11 YorumlaÇok biliyorsan kendin yap desen daha iyi olmaz mı mesela 😀
20 Yorumla
1 yılAbla bence bunu onunla paylaş zaten süpürge fiyatlarından temizliğinde sever bence😅😂
01 Yorumla
1 yılOna ver deki hayatım sen göster yap bı kere seni izleyeyim sonra öğreneyim de
01 Yorumla
1 yılBence kendisini değiştir ya da temizliği yapsın çok biliyirsa
01 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılEşin çok istiyorsa kendi yapsın. Bu iş süpürge ile çözülmez
06 Yorumla- 1 yıl
O zaman tamam Sana biraz yardımda bulunalım bu konuda bir Dyson İste bakalım
- 1 yıl
Hımm güzel bir özellik fiyat olarak da uygundur
- 1 yıl
Bizde 3 çeşit var
1 yılBegenmiyorsa bi kere de yardım etsin bakalım aynı mı olacak sonuç.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYa yeni süpürge ya da yeni herif. Beğenmiyorsa kendi temizlesin evi, öyle söylenmekle olmaz. ya da gitsin onaysın yeni süpürge
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılya da gitsin o alsın yeni süpürge
Cevap sahibi1 yılAynen öyle yap
Gizli Üye(18-24)1 yılBu erkekler şaka mi yaaa mk mallari yeterli görmüyormuşmış
01 Yorumla
1 yılBence sorun süpürge makinesinde değil sorun eşinde bir gün temizliği kendisi yapsın nasıl yapacak bak bakalım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla çok klasik olacak ama kendisi yapsın o zaman beğenmediği şeyleri. Eli ayağı yok mu
00 YorumlaPiyasadaki en iyi süpürge Dyson dediler eve aldım süpürüyorsun akşamına yine toz bu arada beğenmiyorsa kendisi yapsın bu kadar sessiz kalmayın.
02 Yorumla
1 yılEşine ver nasıl yapılcagını biliyorsa öğrenmeye bak
11 Yorumla
1 yılYeni koca al bencee begenmiyorsa kendi yapsin pasaya bak
20 YorumlaYaptığın temizliğe eşin neden karışıyor veya söyle sorayım sen nasıl karışmasına izin verebiliyorsun?
00 Yorumla
1 yılEminim ki süpürgen güzeldir. İstersen eşin sana göstersin evin dip köşe nasıl temizlendiğini. Bence daha iyi olur.
00 Yorumla
1 yılGuzel temizlik yapamadigin surece bu hep boyle olucak
06 Yorumla- 1 yıl
Uygun bir tane alabilirsin ya da ikna et kocani almiyorsa cilve yap bide tozlari goster alir sana
- 1 yıl
Temel ihtiyaç bir kere aliyon kac sene gidiyor maksimum faydayi aliyorsun
- 1 yıl
Tabiki
Eline alsın süpürgeyi bezi içi rahatlayana kadar temizlensin o zaman
01 Yorumla
1 yılToz torbasını değiştirmene rağmen kötü kokuyorsa yeni alman lazım.
00 YorumlaYorumlardaki erkeklerin çoğu şaşırttı ilk defa aynı fikirdeyim kocanı değiş 😂
00 Yorumla
1 yılOyle eşe birsey yapmam çok istiyorsa kalksın yapsın sende köle misin?
00 YorumlaYeni süpürge de alınabilir ama hava temizleme cihazları var onu da düşünmelisin
00 YorumlaBi çılgınlık yaparlarsa ve ikisini de değiştir bi hizmetçi bulsun kendine
00 YorumlaYeterli görmüyorsa biraz yardim etsin o zaman yeterli görür
00 YorumlaKıymetini bilen yeni koca al bence
20 YorumlaKendisi süpürsün
20 YorumlaEşin de yardım etsin o zaman
11 YorumlaOna asıl sorunu sorup öyle hareket edebilirsin
02 YorumlaBeğenmiyorsa Dyson alsın o zaman beyefendi
01 YorumlaVer eline mopu viledayı kendi temizlesin
03 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
1 yılEşini değiştir hayatım onu ver yenisini al
02 Yorumla
1 yılOna de ki beğenmiyosan kedin yap
01 YorumlaDeğişir ihlas süpürge aldır söylenmesi kesilir 😂
03 Yorumla
1 yılbırak o yapsın o zaman
02 Yorumla- 1 yıl
arada olmaz sürekli yapcak evi bck götürür
1 yılEşini yer bezi yap
02 Yorumla- 1 yıl
Nasıl istiyormuş beyefendi bir göstersin uygulamalı dip bucak bir temizlesin hizmetçi mi almış kendine eş mi
1 yılYeterli görmüyorsa el atsın 🙄
01 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı.
1 yılKendi temizlesin o zaman.
01 Yorumla- 1 yıl
o da yapıyor ama ev bi temiz olmuyor
Ev işlerine karışmam hiç.
00 YorumlaÇok biliyorsa kendi yapsın.
00 Yorumla
1 yılDaha da köle olursun.
00 Yorumla
1 yılYeni bir koca almaya ne dersin?
00 YorumlaAlda kocan gör nasıl tepki verecek
00 YorumlaSüpürgen kötü koku çıkarıyorsa değiştir
00 YorumlaSen çalısmıyorsun diye galiba sana eziyet ediyor.
00 Yorumla
1 yılKocanı değiştir
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Gizli Üye(36-45)1 yılBence kocan yeni bi karı alsın 😂
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHergun ev mi supurulur
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAllah Allah
Gizli Üye(18-24)1 yılKendisi yapsın o zaman
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman süpürge alıcaksınız.
Gizli Üye(25-29)1 yılEşin o zaman kendisi yapsın temizliği
00 Yorumla
1 yılbence eşin seni beğenmiyor
12 Yorumla- 1 yıl
canım eşin seni beğense senin her yaptığın işe saygı duyar ve olumsuz şeyler söylemez
O zaman kendi yapsın
01 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Eşim yaptığım temizliği yeterli görmüyor. Yeni süpürge alsam evin havası değişir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler