şimdi evlenmeden önce kendine bakabiliyorsun çok güzel, eve de az yardım ediyorsun, e tabi annen var yemek yapıyor, evleniyorsun rahatını bırakıyorsun, kocanın borçlarına, evin borçlarına yetişmek için uğraşıyorsun, çalışıyorsun evlendiğin günden beri, sonra evin temizliğiydi, yemeğiydi onlarla uğraştığın için sana bakımsız pis diyor, kendinle ilgilendiğinde ev dağınık diye laf yiyorsun, yemek diye hem işe hem eve hem kendine yetişmeye çalışıyorsun, daha çocuk yokken böyle, çocuk olduğunu düşünemiyorum bile, kendime nasıl yetişeceğim
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendi eviniz olunca o sorumluluğu alıyorsunuz
Anlıyorum ama kendimle ilgilenemiyorum hangi birini yapıcam üstüne laf yiyorum
Eşin yardım edecek hayatım yoksa da çalışma sen borç ödemek zorunda değilsin
Değilim aslında evet ama yardım etmek istiyorum bugün bu pis lafını duyunca çok alındım ağlamak istiyorum iş yerinde onuda yapamıyorum öğle molamda onu görmek için yanına gitmiştim
Aaahh canım erkeklere iyilik yarar mı sence onlar iyilikten anlar mı sen delirdin mi kendini paralıyorsun sen böyle çırpın yakında kumada getirir
Benim sayemde ev sahibi olduk ama kıymetimi bilmiyor
Bilmez benim annem de senin gibiydi şimdi annem yaşlandı babam sürekli laf ediyor kendine gel paralama kendini sinirlerimi bozma erkek değil mi çalışsın yapsın madem pismişin köpek ya ettiği lafa bak
Ki gerçekten hergün makyajımı yaparım işime gelirim giyinirim o halde bu lafı duydum
Yine diyorum erkekler iyilikten anlamaz kendinden önce kimseyi tutmayacksın yoksa tekme yiye yiye aklın başına gelir kızım
Fedakarlığa alışkın olduğumuzdan tekmeleri yemeye doymuyoruz sanırım
Ben doydum darısı sana Allaha şükür ki bekarım evlenmeden doydum asla asla bu kadar paralamam kendimi
Kaç yaşındasın
25
bu zamanda zor valla ya
26 yaşında ev sahibi yaptım adamı hala kıymetim bilimiyor
bize nasip olmaz millet kıymet bilmez. böyle şeyler duyunca şaşırıp kalıyorum
Yapıyozda noluyo nankör herkes
öyle maalesef
Şimdiki aklımlaBi daha evlenmezdim
evlilik akıl işi değil zaten
Evlenmek isteyen erkek kaldı mı?
Konumuz bu değil
Evlenme
Evliyim
Ev işleri, temizliği, çamaşır bulaşık vs hepsi için makina aldır. Mümkün olduğu kadar her şeyi makinalarla çöz sonra borç evin iaşesi vs derdine düşme onu kocan düşünecek çalışıyorsan paranı kendine harca eve harcanıyorsa işi bırak.
Kuman olursa kolay olur
Ben ona getirsem
Evli misin sen şimdi
Okuduğuna emin misin
Evettt okudum evlisin tamam kaç yaşındasın
25
Kaç yaşında evlendiniz
23
Ohaaa
Hahahha
Ne oldu jsjaja