- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
7 ayVallahi bence işini bul işin önemi yok ama kadınlı erkekli bir yerde çalış illaki bekar düzgün evlenmek isteyen bir adam bulursun çalışırken ilişki olayların gelişir ama birde şu var adam daha önce evlenmiş mi neden ayrılmış vs dikkatli olmalısın kendini temiz ve bakımlı göstermeye önem göster peşinde seçeceğin adam bile bulursun yani iki üç seçenek içinde seçme hakkın olur.
29 Yorumla- 7 ay
Rica ederim soruyu siz mi sordunuz
Soran7 ayRomantik teskler çok güzel önce is bulabilsem
- 7 ay
Daha önce hiç çalışmadın mı
Soran7 ayİsyerim kapanmisti istediğim gibi iş gelmedi birturlu
- 7 ay
Ne işi yapıyordunuz
Soran7 ayBir mRketin burosundaydin
Soran7 ayKapanınca ciktim
- 7 ay
Benzer bir iş bulman çok zor ama kasa şefi vs olarak da çalışabilirsin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaşın getirdiği yalnızlık psikolojisi başka bir şey değil.
Bir çok insan hayatına ciddi birini almadan yaşamak istiyor. Ama bu yaşlardan sonra ömrünü ve gençliğini tükettiğini görünce de endişe ediyor senin gibi. Bu durum artık genel oldu. Sadece sen değil bir çok kişi böyle.
Soru sadece şu. Beklentilerimiz uygun biri çıksın istiyoruz.
Ama belli bir yaştan sonra insanın şekli de şemali de görünüşü de ve hayata bakışı değişiyor. Hayat hızlı akıyor ama insan bu saatten sonra da sessizliği ve sakinliği arıyor.
Yani Kriterlerin belki de azalıyor. Her iki tarafı da beklentileri örtüşmüyor.
Bekar birini bulsan belki tipi hoşuna gitmeyecek ya da maddi durumu. Tipi düzgün olsa Belki boşanmış ve çocuklu olacak. Yani kusursuz birini bulman biraz zorlaşacak açıkçası.
Rabb'im gönlüne göre versin inşallah. Her gönülde Çiçek açmaz imiş. İnşallah bulursun o çiçeği.
06 Yorumla
Soran7 ayamIn hepmızın ıns allah razıollsun afacan
Soran7 aycok sukur kendıme guvenıyorum karsı taraf ıns ıyı bırı olsun karekterlı allah korkusu olan
- 7 ay
Arı duru pûr-nûr, halisâne duyguların var. Rabb'im inşallah gönlünden geçen muradına sana lûtfeder.
Şu var ki Kapıyı aralamadan, kapının ardında kim var nereden bileceksin. Aklı selim bir insansın. Bazen kapıyı karalamak icap eder karşında ki hırlı mıdır, hırsız mıdır. Çizgini ve duruşunu bozma yeter. - 7 ay
@Naz_lım Kaldı ki burada soru sormuş ve ona hitaben cevap yazıyorum. Bu seni ne kadar alâkâdar eder ki.
Varsa bir cevabın ona telkinde bulunursun. Ben burada bir çok insan gibi yaşımı saklamıyorum ve yaşımı da inkar etmiyorum.
Varsa söyleyeceklerin yaz ki faydan dokunsun. İnsanları eleştirmek gibi bir eziyetin var belli ki.
7 ayŞimdi şöyle söyleyeyim sana bu işler birazcık nasip işi biraz da çaba işi eğer sen gerçekten hayatımda birisi olsun diye bir çaba göstermek istiyorsan bunu açık bir şekilde yapmalısın ve her şeyden önce kendi değerini bilmelisin illa ki hayatına birisini almak için alma Ben de mesela 34 yaşındayım benim de hayatımda kimse yok ya illa hayatımda birisi olsun Ben birisiyle konuşayım diye değil gerçekten mutlu olacağım bir insanla olmayı dene mesela seni tanıyan arkadaşların senin karakterinde biriyle tanıştırabilir veya nasıl desem sosyal bir hayata katılıp birilerini bulabilirsin bilemiyorum ama bu senin çabana bağlı bir şey ama illaki olsun diye de kendini zorlama
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayPahalı bir spor salonuna yazıl. Hem sağlığın için hem fiziğin için iyi olur. Sana bakan, tanışmak isteyen erkekleri reddetme kibarca konuş gerisi gelir. Spor salonunda çok erkek var. Kadından çok erkekler var. Hem kaslı, hem zengin, pahalı spor salonuns gidersen zengin adam denk gelir. orada hormonlarimiz arttığı için kızlarla tanışmaya bakmaya hevesli oluyoruz. Tamam adamın niyeti başta cinsellik olabilir ama neden ileride ilgisi evliliğe doğru kaymasın? Her erkek baştan cinsellik düşünür daha sonra sen ikna edeceksin evliliğe. Aklını kullan. Bu kadar kadın hem evlenmeden cinsellik yaşıyor hemde sonra evleniyor. Onlar akıllı çünkü
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla hayattan beklentilerin ve isteklerin seni biraz yıpratmış gibi hissettim. Bu duygular çok doğal, herkesin hayatında benzer hissettiği dönemler olabilir. Ama merak etme, her zaman bir yol var!
Öncelikle, iş ve eş bulma meselesinde sosyal ortamlarda olmak gerçekten çok önemli. Mutlaka hobilerine veya ilgilerine göre etkinlikler araştırabilir, kurslara katılabilirsin. Örneğin, dans kursları, dil okulları ya da spor aktiviteleri seni hem rahatlatır hem de yeni insanlarla tanışmana olanak sağlar! Çevrendeki arkadaş gruplarını aktive etmek de işe yarayabilir.
Konu aşka gelirsek, içindeki enerjiyi pozitif yansıtman çok önemli. Sana uygun biri elbet karşına çıkacak. Hem unutma, sonbahar gibi romantik bir mevsimdeyiz! Yaprakların döküldüğü huzurlu bir doğa yürüyüşüyle senin gibi tatlı birini keşfetmeye hazır birini bulmak çok olası!
Pes etmeyi asla düşünme ve kendine inan. Peki, sonbaharda seni heyecanlandıracak bir etkinlik olsa ne olurdu? 😊10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Arkadaş çevreniz varsa onların yardımıyla hem iş, hem eş bulabilirsiniz. Diğer türlü tek başınıza bulmanız çok zor. Birlikte aktiviteler düzenleyen sosyal medya grupları da var onlara da katılabilirsiniz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. 40 yaş geç değil, sadece daha seçici olduğun bir yaş ve bu aslında avantaj; önce hayatının ritmini genişlet, kurslara, yürüyüş gruplarına, gönüllü çalışmalara katıl, çünkü gerçek tanışmalar ortak ortamda doğal akar. İş için de çevreni büyüt, LinkedIn’i aktif kullan ama en önemlisi yüz yüze temas kurabileceğin sektör etkinliklerine git; görünür oldukça hem iş hem eş ihtimali kendiliğinden artar.
00 YorumlaAsla değil her şey azimle ve yürekle sıkılmadan hayallerinin peşinden koşmana bağlıdır işi kendine uygun olduğunu ve psikolojini yormadığını bildiğin bir işi sen seçmelisin eşini de kendi karakterine uygun birini sen kalbinle seçeceksin Allah hep yanında olsun
00 Yorumla
7 aykim ne demiş, ne söylemiş aldırma. tabiki imkansız diye bir şey yoktur, ama işte belli bir yaştan sonra hem seçici oluyorsun, hemde artık çevren o kadar geniş olmuyor. bu işler aslında çevre ile alakalı, ama olmayınca da olmuyor maalesef.
Umarım kafa dengi birisini bulursunuz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayHobi kurslarına yazıl fotoğraf dans müzik vs gibi Spor salonuna kaydol Sosyal etkinliklere katılmaya çalış parti mitingi geziler gibi En önemlisi arkadaşlarına ve ailene ciddi birini aradığı söyle. İnternetin gücünü de küçümseme Dışarıda karşılaştığınla burdakilerin pek farkı yok aslında sadece bazı kurallara uyacaksın
00 Yorumla İnsan sevdiğini bulmakta zorlanabilir. Hele ki eş bulmaya çalışmak kuşkusuz zor olacaktır. Kaç yaşında olursanız olun evleneceğiniz kişiyi bulmakta acele etmeyin. Gerçekten sevdiğinize emin olun öncelikle. Sonra ise hayatımı paylaşacağım kişi bana neler katabilir, onu düşünün. Aceleyle verilen çoğu karar zarar doğurur. Anlıyorum yaşınız ilerlediği için bir an önce hem iş hemde aşkı bulmak istiyorsunuz. İş hayatıyla ilgili kesinlikle kendi ilgi ve alakanıza uygun iş bulun. İş hayatınızdaki mutluluk size daha kolay bir hayat ve sevebileceğiniz bir kişi bulmanızı sağlayabilir. Mutlu olduğunuz bir işte özgüveniniz artar ve hayatın zorluklarını daha kolay karşılayabilirsiniz.
00 Yorumla
7 ayBir yaştan sonra insan yanına yaren arıyor, bunalmakta haklısınız. Bu saatten sonra sizin yapacağınız iş mantıklı evliliği doğru oturup doğru konuşup gerekirse çıkarlar doğrultusunda hareket etmek, kazan kazan ilişkisi, zaten iti kötü duygular belli olursa su akar yolunu bulur zamanla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
7 ayReelde bulmak için öncelikle iş hayatına girmen gerek. Bunu da iş ilanları sunan uygulamalardan başvurman gerek. Yaştan dolayı pek almazlar ama tecrüben yoksa. Eş konusu çevren yoksa zor. Çevre için de bir kursa ya da aktivite vs gibi yerlere giderek olur. Sosyal medyadan bulma zaten yalan dolan insanlar çok. Dürüst nadir gelir. Reeldeki yakınların bile bazen hiç tanıyamaz olduğun hale gelen bir ortamdayız zaten.
00 Yorumla
7 ayArtık erkekler evlenıp aptallık etmıyolar evlenmen zor bu yastan sonra genc olsaydın bellı genclıgınden kurtarırdın boy desen oda yok nasıbınde neyse o artık
350 Yorumla- 7 ay
Soruyla alakasız ama profil fotondaki yer İnkum plajı mı?
- 7 ay
@Kayhannnnnn evet sen oralımısın
- 7 ay
@egemen067 hayır ben evlıyım
- 7 ay
@egemen067 teşekkur ederım :) bu 40 yasındaki ablaya talıp ol ıstersen sevınır🤣
- 7 ay
Evet ve bu kareden bile orayı tanıyacak kadar çok severim İnkum Plajı'nı..☺️ Sen peki?
Soran7 ayHe tamam sana sorarım bayan ukala
- 7 ay
@Kayhannnnnn bende cok sevıyorum orayı bartının neresındesın
- 7 ay
@egemen067 🤣🤣🤣
- 7 ay
Buradan yazmasam olur mu profilim açık oradan sorabilirsin istediğin kadar ☺️
- 7 ay
Senacim ne biçim konuşma bu. Karşı ki kişiyi düşünerek yazalım. Hayat bir hikayedir ve kimsenin de hikayesi henüz bitmedi...
- 7 ay
@isimsiz147 kotu bısey demedim nasıpde ne varsa o yaşanır ama aşko
- 7 ay
Ne alaka çevremde 35 40 yaşında adamlar bile evleniyor sırf yalnız kaldıkları için erkeklere yalnızlık daha çok koyuyor erkeğin fıtratında var bir kere soyunu devam ettirmek
Soran7 ay@egemen067 nazlı bırak yueuyen egoları havlari burada bunların reelde hiç bir numaralari yok narsist insanlar
Soran7 ayAllah bunlrdan çok çektim zamanında beni üzen erkeği anlarımda hemcibsimin yerden yere vurması kendine bakmdan
- 7 ay
- 7 ay
@egemen067 kanki yaşlanmıslar cekemıyolar gencım dıye saclarında beyazlar vardır bunların🤣🤣
- 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
Sena ve Nazlı lütfen kavgayı keser misiniz lütfen sürekli bildirim geliyor bana, he hakemlik yapar mısın derseniz yaparım o ayrı tabi 😂
- 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
Nazlı, hemşehrime karşı düzgün konuş lütfen 😡
- 7 ay
@Kayhannnnnn boş ver kıskanıyo belli ki🤣
- 7 ay
- 7 ay
Nazlı çabuk terket burayı, haklısın Senacığım 😂
- 7 ay
@Kayhannnnnn sanane ak Sena benle tartışmaktan memnun şurda 2dk kızla güzel güzel tartıştık sen ne giriyor araya hemen 😂
- 7 ay
Tamam Senacığımdan özür dile de kapansın o zaman bu tartışma 😅
- 7 ay
@Kayhannnnnn biz böyle mutluyuz sana ne oluyor kız gibi giriyon araya
- 7 ay
Kavga ederek mutluluk olmaz Nazlı, hadi nazlanma da ettiğin kötü laflar için özür dile 😅
- 7 ay
@Kayhannnnnn lan yazıp durma bana kıza burdan beni kullanıp yaranmaya çalışma git özeline yaz kendin beni katma
- 7 ay
Aaa bunu mu çıkardın yazdıklarımdan?
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Allah kolaylık versin. Bence 40 yaş çok geç değil. Neden bulamayasiniz? Kriterleriniz çokta detayciysankz evet biraz zor olabilir. İnşallah gönlünüze göre biri olur
30 Yorumla
7 ayKendini geliştir vizyon kat sosyal hayatını daha aktif et olumlu ol spora git daha ozguvenli olursun birde ne istediğini ve sınırlarını cizmeyi bilmelisin imkanın varsa gez gor her yeri birde biraz nasip bu işler Allah eşinde işinde hayırlısını versin🙏🏻
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Bulunduğun şehire göre değişir. Rahat sosyalleşilen bir şehirdeysen sosyal aktivitelere katılabilirsin, iş yerinde bulursun, iş yerinden arkadaşının arkadaşı falan olur.
Bence önce iş bul, sonra eşe bak.
10 Yorumla
7 aybu yaşa kadar neredeydin 30+ kadınlar risk bölümü benim için ölü yatırım zaten ilişkileri olsun her şeyi sorunlu normalini görmedim
028 Yorumla- 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
işim olmaz senin gibi patatesler ile senle evlenen erkek de erkek degildir :D
- 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
parası olan sana mı bakar patates haline bak acınası
- 7 ay
tercih meselesi acelem yok sizin gibi patatesler ile evlenmek dense bekarlık iyi :) sorun etmiyorum arayışım olmadı ben senin gibi 4 kocayı aramak için burada değilim büyük ihtimal 50 yaşın da adam ile evlisindir
- 7 ay
- 7 ay
kaç yaşında 50+ dimi :D yazık be
- 7 ay
para para diye dolandığınız dan haliniz böyle bakire olmayan kadına bakmam işim de olmaz
- 7 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
7 ayEş nasıl bulursun bilmem de iş konusunda biraz kendinden bahseder isen belki yönledirim yapabileceğimi yer olabilir. Şehir de önemli tabi veya hangi iş alanları ile ilgileniyor isen. Buradan başka arkadaşlarda çıkar diye düşünüyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
7 ayreel veya sanal sonuçta bi şekilde tanışma olur.. sözleri yazdıkları hoşuna gider aşık olursun.. eğer ki illa bulacaksan sosyal olmalısın.. sosyalleşmeden olamazsın..
02 Yorumla
Soran7 ayAma çevrem. bile yok
- 7 ay
iyide sosyalleştikçe olacak oldukça çoğalacak.. sonuçta tek tek arkadaş bulunuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
7 ayYetiskin yaşlarda ortam edinmek daha zor olduğu için sosyal hayatta daha fazla aktif olmak yetmiyor, sürekli ortam değiştirmek ve ortamlarda kendini belli etmek fark ettirmek gerekiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 40 yaşında olmak nasıl duygu? Çevren genişse kolay ama ya insan isteyince her şey oluyor.. Yanlış anlama lütfen de kendimi çok büyük hissediyorum yanlış mu hissediyorum acaba
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 7 ayOkuma durumun nedir bilmiyorum ama daha önce pek tecrüben yoksa tak diye iyi iş bulmak zor. Alt bir kademe de olsa başlayarak yükselebilirsin
12 Yorumla
Soran7 ayLise bacim
- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
7 ayortam yapmadan bulamazsın ya da teyzelere haber sal
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayCanım spor yap mutlaka dinç kal. Karşındakini aşık etmekte sana kalmış yaşı sorun etmeyen kişiler var. İnş bulursun. Bende 30uma geldim. Yeniden üniversiteye gidiyorum hem meslek yapıcam hemde biriyle tanışacağım.
23 Yorumla- 7 ay
Seninkisi salonuda balkona katakmi olmuş oldu olucak birde çocuk yap puzzle tamamlanir💥
Cevap sahibi7 ayGençlere taş çıkartıyorum kudur
- 7 ay
Benmi kudurayim hahahha çok iyi ya bende 20-25 lere taş çıkartıom yaşımı desem sen şok olursun😬🥳
7 ayHepsi palavra beğendiğin birine iki defa dön bak o etin kokusunu alır zaten gerisini ona bırak her kategoriden bulabilirsin ama dikkat erkekler et kokusunu alınca çok tehlikeli olabilirler yalan havalarda uçuşur sen doğruyu yakalayacan eti koklatır yedirmezsen işte bulur sana ama etten bi ısırık alırlarsa pekte uğraşmaz bi çoğu bunların içindende sana uygun dürüstünü seçmek sana kalıyor karpuz gibi tok ses gelecek işte detaylar dm yoluyla 😀😀
00 Yorumlaİş kolay da eş zor be burada
İşi uygulamalardan, sitelerden bulabilirsin
Ama eşi burdan bakma ha doktorum der doktor sekreteri çıkar
00 Yorumla
7 ayÖnçeliği iş bulmaya ver
Daha sonra hem çalışırsın Hemde eş bulma yolunda ilerlersin
Mesela çalıştığın ortamda biriyle tanışma fırsatın olur010 Yorumla
Soran7 ayİş yok işte bulamiyorum
- 7 ay
Nasıl iş yok
Çalışmak isteyene iş çok
şu an ben çalışıyorum ve bu bölgede kıyamet gibi iş var
Herkese
Her kesime göre Hemde
Soran7 ayİş basvurularimdan cevap yok
Soran7 ayBen niye bulamadim
- 7 ay
Nasıl bir işe başvurdun ki
Bu iş konusunda fazla seçici olmayacaksın - 7 ay
Hangi ilde veya ilçede yaşıyorsun
İş yok diyon
Soran7 ayAdana mersin
Soran7 ayAdana nersin hatti
Soran7 ayMersin
- 7 ay
Mersin’e büyük bir beyaz eşya fabrikası kuruldu
Zannedersem tüm bölgeden servis kalkıyor
Bilginiz var mı
7 aybiraz zor genelde yaşıtın erkekler evlilik dusunmuyor maalesef düşünenlerde artık bir kızın istemeyecegi kişiler öyle diyeyim
10 Yorumla
7 ayBu yaştan sonra zor çünkü erkeklerin çoğu 16-30 yaşında olan kadınları tercih ediyor
20 Yorumla
7 ayİş tamamen kişisek becerilerine hangi alanda başarılı olduğuna bağlı ama eş olayı sıkıntılı kimsenin kimseye güveni yok
00 Yorumla
7 ayYaş ilerledikçe bazı şeyler zorlaşıyor sanki İş ilan siteleri var ya da etkinlikler var Öyle yerlerden birşeyler rastgelebilir
00 YorumlaTanışalım olgun ve dolgun kadınlsr sğırbaşlı ne istediğini bilen kadınlar herzaman ilgi odağımdadır
00 Yorumla
7 ayBende sen yaşlarındayım saldım çayıra mevlam kayıra yaşıyorum eğer ciddiyden görüşebiliriz iniallah bursa tarafındasındır 😅😇
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben varım diyecektim ama son sözün işi bozdu. Hem unutma ki burasi cok kötü de değil. Iyi de değil. Sadece kiminle tanıştığını bilmen gerek
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Ben 40 yaşında olsam birilerine evlenmek istedigimi söylerdim aracı olmaları icin ayıp değil neticede.
00 YorumlaYa şöyle bir şey insanın kaderinde ne varsa onu Yaşar senin de ihbatından vardır yani şöyle bir şey seninde bir yerde vardır nasibin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnternette bulabilirsin bununla ilgili bir sürü site var eşdersen o da senin kabiliyetlerine bağlı
05 Yorumla
Soran7 ayYa güzel krdesim netten koca olmszki işte çok zorlasti
Soran7 aySoru neden kaldırılıyor pişman oldu birsuru insan kendine bakmdan dalgaya almis
Soran7 ayYazık sanki arayisim yokki burdan guzliyim acmiyorum bile
Soran7 ayGizli😔
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İş yaşından dolayı mesele olur.
Yuva kurmak niyetini sal etrafa, taliplerine bi kahve şansı ver, nasip.
00 Yorumla
7 ayEş zor da iş bulabilirsin nasıl desem calışma istegin varsa
02 Yorumla
Soran7 ayClvar nasıl olucak iş basvurumdan cevap gelmkyor
- 7 ay
Birkaç yerden cevap bekleme ile olmaz Aramaya devam edeceksin
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
7 ayÇevrende yok sosyal medyada aramıyorsun burdan aramıyorsun. Leylekler mi getirsin istiyorsun
01 Yorumla
Soran7 aySosyal mecralara da çok aldatiyorlar kadınları hep yalan dilan
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. galiba bu durumda en etkili yöntem tüm çevreye haber salmak. bana yakıştırdığınız varsa tanışmamızı sağlayın demek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çevrenden, arkadaşlarından tavsiye alarak, tanıdıklar vardır. İlaki bir yerden bulursun. Kendine uğraşlar bul, aktivitelere katıl faydası olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayİşim var aşkım yoktu aşkı buldum işi kaybettim işi kaybettiğim için aşk zamanla meşke dönüştü şu an da yalnız ve işsizim ❤️
00 Yorumla Es buldun tebrikler yarin istemeye geliyoruz sonra iş konusunu da hallederiz 🙃
00 YorumlaKariyer com a cv bırak dısardada sık sık takıl begendıgın erkegın yanınada gıt tanıs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 aySosyal çevre ve arkadaş bağlantıları etkin kullanılmalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBir işe veya bir kursa başlayın oradan birileri ile tanışırsınız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Spor salonu, cafe, iş ortami yerlerde sosyallesirsin
00 YorumlaBurdan bence anlaşacağım birilerine denk gelirsin. Tanışmak için duvar örme, tanışmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 aySosyalleşmen lazım aşk işleri için. İş için de arayıp sorup iş başvuruları yapacaksın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
7 ayAbla yazın kötü, Türkçen kötü, telaffuz kötü.. Bi düşün srn bunu bence 😅😅😅
00 Yorumla Once is bul gerisi halolur allah iyiler ile karsilastirsin
00 YorumlaSenin kriterlerin ne ki? Nasıl birini istiyorsun mesela?
Çok mu seçicisin?01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Kısmet işi imkansız diye bir şey yok umulur ki gönlünce olsun her şey
00 YorumlaUmarım bulursun ama nasibinde varsa o seni kesinlikle bulur
00 YorumlaBol sosyal aktiviteler yeni tanışmalar kaynaşmalar.. sonrası nasip
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
7 ayBence bu saatten sonra umudu kes derdim ben ama inşallah bırakmaz seni
02 Yorumla- 7 ay
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Önyargı varsa '' buranda aramıyorum'' kalıp cümleler ile işin zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Sen bunu buraya böyle yazarsan sapik pislik ruhlu insanlar seni rahatlıkla kandirir
00 YorumlaArayış içine girersen hata yaparsın o seni bulucak...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Yaşadığın şehri yazsaydın koca konusunda olmasada iş konusunda yardımcı olan olabilirdi belki
00 Yorumla
7 ayİş bulunur ablam sen yeter ki çalışma iste.
İşe başlayınca koca da gelir merak etme sen00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
7 ayAşkın ve aşık olup evlenmenin yaşı yoktur bence, kariyer konusunda da öyle bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bulursun ama görücü tarzı olabilir bide her şey kısmet ya
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat