AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Bulursan onun çaresini banada söyle gerçekten çok sıkıldım bu hayatan
Sanki bu tarz arayışlar için biraz geç kalmışsın işi bulabilirsin ama eş zor düzgün birini bulman
Eş değil ama partner olur
Evlilik kimse istemiyor
Hem buranın nimetlerinden faydalan hemde buraya tu kaka de.. bunaldım dersin tabi..
Boy kısa ne demek minyon olman seni ekstra çekici yapar
160
Biraz kisayim
150 yazacan sandım boyun gayet ideAl
İste
170 fegilim
Onu kastedmisyim
Sosyal medya istemiyorsun bana bir şans vermezmisin belki verirsin hissediyorum 😀 olmasada canın sagolsun
Nasılsın
Yazmaak istemiyorsun rahatsız etmiyeyim bende
Orfan arama burdan arama. Amudun sapi var de uzumun copu. Sonrada bolomoyorom. Bulamazsin tabi aw 😂😂
E ama sende kasiniyon
40 yaşındaki kadınlar gerçekten çok güzel oluyor kadının en güzel olduğu yaşlar keşke sen benim karım olsaydın 😋😋😋😘
40 a kadar naptın sen?
İş de eşde çok zor
20 li yaşlarında hiç kısmetin gelmedi mi? neden bu yaşa kadar bekledin ki?
Olmadı geldi ozamanlar okuma iş dedim
Evlenmeyi den önce iş dedim
Anladım. Yanlış anlama ama bu yaştan sonra yapacağın evlilik genelde boşanmış çocuklu erkeklerle olur. Onlarda ne kadar tat huzur verir bilemedim.
Doğruda aslında uzun hikaye
Ah sectigim. kisi grcmusylte hayırsız cikmsaydi butaslara kalmazdim nediyim işimi kapanmıştı tepetaklak geldim neyapalim var bunlrda bir hayır herkresten önce iyiydik yoksa kader yendi bemi
Aman boş ver çok takma kafaya ya, biz evlendikte ne oldu sanki, hergün bir dert hergün bir sıkıntı.
benim çalıştığım yerde var 40 yaş ve üzeri erkeklerde var ama galiba birazda nasip işi
Gerek yok vallaha benim kiz arkadasim vardi simdi bana kalkmis senden iyisini bulduk diyor
Hayatim hiç eş bulmak için ise mise girme ordakiler amcı oluyor genelde onun yerine sosyal alanlara katıl ilgi alanlarına göre seç bir tane onunla ilgili kulüplere katıl
Aynısını benzeyen bi yorum yaptım ama o genelde onunla ilgilenen takılmak isteyenlere cevap veriyor yani zaten ciddi bseyin peşinde değil takılmak için arıyor belli ki
Ablacım haklısın ama inan ortalıkta doğru dürüs evlenecek güvenilecek insan yok yanlız kalmak daha iyi gibi geliyor sonra yalnızda ne yapacağım diyorsun umarım gönlüne göre biri çıkar karşına
Gel birbirimizi tamamlayalım, ben de yeni bir hayata başladım ve yalnızım
Kadınlarda kısa boy normaldir. Reelde insanları tanımıyorken buradaki insanları nasıl tanıyacaksınız zaten. İş ne olursa olsun gir. Ve ayrıca insanlarla sosyalleş. Bunu işe girerek başla
Bire bir Muhabette olabilir. İş ise çok kolay ; işi bulduktan sonra İş yerinden elbet biri bulunur. CV nizi varsa neden olmasın. Yardımcı olmak isterim
Sen önce kendinle konuşmayı denemelisin ne istediğini iyi bilmelisin kararsız kalma ve hiç kimse sandığın gibi mutlu değil mutlu olanlar yetinmeyi bilenlerdir zaten sayıları çok az
Yaşına uygun bir tanıdığım var aslında ama olur mu ki bilemem
Aynı durumdayız eş olayı yazılmamış bende kabullendim şükür iş var düzgün biri sevgi aşk olmadıktan sonra olmasa da olur
Kim diyor yazılmadığını?
Dışarı çıkıyorsun ve hayata atılıyorsun, çevrene şöyle bir bak gör
Boy kısa, yaş 40. Tam yemeliksin niye bulamıyorsun ki
dalga gecıyorsun sanırım:(
Şaka yapmıyorum tam benim aradığım kriterler, tadından yenmez altımdan kaldırmam o derece seviyorum minyon 40+
ya 160 ıım cokta kısa degılım:) ama 170 175 lıklere gore oyle sayılırım
Harika bence, yas ilerledikce gelisen kusurlara ilgim var bana cekici geliyor. Gormek ve iletisime gecerek tanismak isterdim
Bu arada kilolu vs isen de dikkat etmiyor olabilirler ne yazik ki herkes ilk basta dis gorunuse onem veriyor
Bunun bir çok yöntemi var. aslinda çok basit
nasılmıs o
Yazarsanız dönüş sağlarım
ozelım yok nasıl olucak
gunaydın burdan yazasan
Nasibinde neresi varsa orada karşına çıkar
Netde nasıl coktıgo değil senşn için doğru bitişimi bunun kararını verip adım atmaktır
Düğün nişan sünnet cenaze bayram ziyaretleri gibi sosyal aktivitelerde bulunmayı artırabilirsin.
Sosyalleşmek şart bence bulunduğun yerde eğlenceli yerlere ve aktivitelere katılmalısın senin iyi olacaktır
İş te koca da zor iş hadi evden birşeyler yaparsın ama koca duldur o yaşta yaşlıdır ya da bekarsa da bin türlü sıkıntısı vardır zor bacım zor
Bu devirde doğru insanı bulmak o kadar zor ki cam kırıklarını birleştirmek kadar zordur
Bazı şeylerin spontane gelişmesi her zaman daha güzeldir..
Çok şanslısın canım bwni buldun çalışmadan tatil modunda yaşamak istiyorum dersen istediğin oldu
Tek başına birazcık zor gibi arkadaş çevresi ayarla ordan bulursun konuyu aça aca
Bal gibi de bulursun. Ama önemli olan doğru kişiyi bulmak.
yaş ilerledikce zorlaşıyor bu zamana kadar nerelerdeydin sen
Bu işler biraz nasip işi ya ama evden çıkmayarak olmuyo maalesef
imkansız diye bir şey yok. nasip diye bir şey var
@HollandEUnl bu abimiz hem besbekar hemde evlenmek isteyen bir abimiz tanışın ve evlenin
Dugunumde su tasiyacakmisin?
@HollandEUnl o ne ola ki
Düğünümde su taşıyacaksın misafirlere
@HollandEUnl ne alaka
Olur insallah ablacım çevrende güvenilir kişiler varsa tavsiye ederlerse değerlendirirsin
Önce iş bulmalısınız. Bence gönül işlerini ikinci planda tutmak size fayda sağlayacaktır.
Çevrende görücü usulü olur ama evlenmiş boşanmış olur sen evlenemedin mi hiç
Saga sola bak güzel bak inan cikacaktir parta belki yolda ama cikar emin ol güzel bak
İstanbuldaysan ve fabrikada çalışırım diyorsan buyur
Bu yaştan sonra biraz zor olabilir...
Bulunmuyor, denk gelmiyor.
İş mi eş mi anlamadım
İş ve eş dedim nasıl bulunur
Reelde
Kendini daha iyi biliyorsundur. Hangi mesleki dala yatkın olduğunu vs. Ona göre iş ilanlarına bakıp yönlenebilirsin. Eş olayı farklı bir durum. Neticede bunu mantık çerçevesinde mi arıyorsun yoksa duygusal olarak mı?
Mantık artik
O zaman emekli dul vs ayırt etmeden haber salacaksın etrafına
Kimseden fayda yokki annem kendi bulucam diyor herseyi
Valaha hepsini. Çenesini kapatmak istiyorum kendim içinde istiyorum
Ben böyle olsun istemedim hayatlarimi çok g ncken kurmak istedim olmadi
Nasip etmedi
Kısmet
Dua et güzel bir işe girip rahTa çıkıp önce is
Basvurularimdan dönen uok
Seen nerde yasarsin. Ne is tecruben vr.
Daha önce bir markette çalıştım bürosunda kapanınca çıktım ekoroma adanada
İdari işler güzel bir iş eş benimde hakkım degilmi
Hayirli olsun. Bulursun
İns maniac çok geç kaldim
Herşeyi başından olsaydı olmadi
Olmayınca olmuyor
Önemli bir konu bir işin var mı?
İş yok bulamiyorum
Evlilik içinde aslında hevesim biraz kaldi
İş arıyorsan yardımcı olayım sana İzmir'de isen
Bak şimdi sen kendini hayatını kurum düzenini oluşturursan bu düzen sana bir erkek sunar ama var olanı kabul edersen ki bu benim için hiç doğru değil öyle kalırsın kalk ve silkelen sen bir kadınsın başaramayacağın şey yok
Kesinlikle olur , yeter ki nasibinde olsun
Nasip kısmet kader meselesi aramak vakit israfı.
Sadece tek ilişki mi arıyorsun
o seni bulur😬🧐
Dm den yaz söylim ciddiyim
Belirli bir yaştan sonra oldukça zor
Bana dm atsana
Nerelisin peki
İşin zor kolay gelsin.
Ben de sana yakin yastayım ben de senin gibi arıyorum ciddi ilişki. Nasip ne diyelim
Sendemi bürütüs
Bulunurda pekde istediğin gibi olmaz artık
İyi arkadaş cevreis bunda etken. Buradan çıkmaz
İmkansız değil bulabilirsin
Bu zamana kadar hayatın nasıl gecti