Bugün yine odayı temizledim, sildim, süpürdüm iyice, sonra duşa girdim, bakım yaptım, sonra ice latte ve atıştırmalık yaptım, YKS stresi yüzünden sürekli iş yapıyorum cidden çok korkuyorum
4 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
stresi azaltın
Korkma bu son sınsvın değildi. Sağlığını bozmans değmeyecek
İlk kez girdim panik atak geçirdim elimden birsey gelmedi çok üzgün hissediyorum herkesin beklentisi vardı benden
Herkes seni ilgilendirmez. Sınav senin, okul senin, hayat senin. Bu yıl olue olur, olmazsa seneye var, önünde yıllar var, çok fazla deneme şansın var, elinden gelenş yaptıktan sonra sakin kalmalısın ve kulak asmamalısın
Ne blm abi içimden şey diyorum acaba sakin olsaydim sonuç ne olurdu
Olan oldu, her şey bitti, artık düşünmek hiçbirşeyi daha iyi veya daha kötüye çeviremez. Sabretmek en iyisi
Sonuca bakmaya korkuyorum aileme soylemicem zaten calismalarima baslicam yan sınıftan bi kız için ambulans falan cagirildi
Bu kadar abartmayın güsel kardeşim, bu ülkede stres yapacağın son şey üniversite ve sorunu en kolay çözülen sorun da üniversite. Algıya kapılma...
Bu sene psikologa gidicem tıp fakültesi için calisicam umarım başarırım
Tıpta mükemmel bir yer değil, 10 yılda ömründen ömür gidiyor...
Yes ama 11 de yola bunun için başlamıştım 12 de bunalıma girdim her şer de vardır bir hayır tekrar 11 de ki ben olup köpek gibi calisicam
Bu kadar çabalayabiliyorsan bilgisayar mühendisliği. Bir doktor almanyaya taşınırken ömrünü verir, bir yazılımcı A2 ile elinş kolunu sallar. Maaşlar başa baş, iş yüki yarı yarıya az...
şu an yazılım eğitimi alıyorum bi şirkete girdim yksye hazırlanırken proje yapicam zaten ben isteidgim puanı alım da seneye bakarım meslek ama tıp puanı icin caliscam
Vizyoner kızsım gurur duydum, ananın babanın ellerinden öpüyorum🫡
Ahaha teşekkür ederim insanlar artık umutsuz olmuş etrafımdaki herkes büyük hayallerin olmasin evini çocuklarını gecindireniliyorsun ne güzel snaa diyor ama birilerinin denemesi lazım büyük hayaller için ben bu zamana kadar hiç başarılı olamadim ama denemeye devam edicem şeye çok inanırım hiç başarı elde etmediğin halde pes etmiyorsan illa basaricaksindir
Nazar değmesin senin gibiler lazım bize🧿
Umarım yanılmam umarım dediğim gibi olur ya
Yeterince istediysen olur, tecrübeyle sabit
Teşekkür ederimmm burdaki buyukler cidden iyi hissettiriyor
Herkese çok güvenme sen yine de, art niyetlilerde var koru kendni
Timam timam korurum zaten anlıyorum kendilerini belli ediyorlar zaten açık açık ssbgjsbs
Respect😅
Hshsjs bugün de nobetteyiz bu sene osym kendi yazdığı sınavda 2 yanlış yaptı
Lsldldph
bizim eve de bi el at be abisi
Stresten apartmanı bile yikicam
kaç gün var ki sınava
Yks bitti sonuclar bugün yarın aciklanir panik atak geçirdim sınav anında mahvoldu
ya sen ilk 10k ya girersin ben öyle bi vibe aldım senden
Isaretleyemedim ki panik atagim tuttu görevli ambulans çağıralım çağıralım misin dedi cok korkuyorum sonuçtan 11 sınıfta köpek gibi calismistim 11 in sonunda psikolojik tedavi aldım 12 de hersey mahvoldu çalışmam düştü psikolojim yerle bir oldu bu sene herseyi toparlamaya caliscam tıp istiyorum ama gelicek sonucla tipin yanından gecemiyorum tek düşündüğüm bu sene bunalıma girmeseydim nolurdu
Hedefim ilk 10k umarım bu senw 11 deki ben olurum ve kopek gibi calsirim kazanırım
ne deyim bilemedim ki. kaç dk sürdü panik atağın?
Bilmiyorum ki tyt de soruları okuyamadim 5 ile 6 yi toplarken stresten 3 kez topladim Bilmiyorum her şer de vardır hayır arkadaşım oyle dedi
arkadaşın doğru söylemiş. hayırlısı böyleymiş
kaybettiğimde bile bu kadar cabaliyorsam umarım Allahını benim için planları vardır çünkü ne olursa olsun pes edemiyorum içimde hep bi umut var
evet Allahtan asla umut kesilmez
Burdaki buyukler bana yol gösteriyor hep ya teşekkür ederim sana da
ne demek rica ederim
Korkma hersey yolunu bulur
Ne blm panik atak geçirdim mahvoldu hersey herkesin beklentisi vardi
Ankara dan mısın acba
Nop.
Ne yapiyorsun
manik atak
Panik* hdhsjj galiba ondan
manik
Ney.
araştır var bu
Oha harbi ben bu
gecmis olsun
Saol
rclar
YKS stresi yüzünden.
Açıklansın istiyorum hemde istemiyorum bu sene panik atak geçirdim çok kotu geçti korkuyorum
Bize ne?
O zaman soruma cevao verme kral sananeyse
Sana ne?
Kes bi ya zaten stresten ölüyorum
Dünyanın sonu değil be yavrum. En önemlisi sağlık.
Sonu benim ivin herkesin beklentisi vardi 1 aydır panik yapmasaydım ne olurdu diye düşünmekten kafayı yiyorum