Özelden istifa ettim ders çalışmak için, bu sefer de ev işi bitmiyor kafayı yiyeceğim, yapsan bir dert yapmasan bir dert. Yetişmez diye korkuyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özelden istifa ettim ders çalışmak için, bu sefer de ev işi bitmiyor kafayı yiyeceğim, yapsan bir dert yapmasan bir dert. Yetişmez diye korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evde sana yardımcı olan biri yok mu tek mi yaşıyorsun yoksa? önceliğin her zaman ders olsun.
Aile evindeyim annem biraz hasta bel fıtığı var ve kolu çok ağırıyor, ayrıca diş çekti, bende kıyamıyorum, kardeşim var ama o biraz kaçıyor genelde yapamak istemiyor. Ama öyle yapacağım, son 2 ay çok şey değişebilir
geçmiş olsun. annenle konuş bu durumu zaten ailen sınava çalıştığın için anlayış gösterecektir mutlaka. kardeşini de biraz baskılayın niye kaçıyormuş?
Küçük kardeşler işte hep öyledir, tek umudum tas tamam yetiştirebilmek. İnşallah başarırım
Ev işi yaparken tekrar videosu dinlediğim çok oldu. Sözel derslerde işe yarıyor
Açıkcası denemedim ama sadece tarihte ama 1 veya 2 video devam ettirmedim , bunu devam ettiryim yoksa tekrarlar yetişmiyor ben vatandaşlığı son bıraktım, umarım hata yapmadım
Soru çözümü de dinleyebilirsin. Bir sürü video var youtubeda. Vatandaşlık da öyle. En çok çıkan konulara bakarsın
Çok teşekkür ederim, peki bir şey danışmak istiyorum esra hoca dinliyorum biraz uzun geldi önerebileceğiniz hoca var mı
Emrah hocayı dinlemiştim ben, istersen ona da bakabilirsin. Emrah Vahap Özkaraca. Allah zihin açıklığı versin başarılar dilerim 🌸🥰
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun🙏😌
Amin senden de, umudunu yitirme 🦋
Ders çalışmak için istifa ettiysen sadece ders çalış lütfen
İşte ama anlayış yok
Anlayış bekleme sen dersini çalış bir şeye karışma sınava bayağı az kaldı hakkını ver tamamen kurtul sonra
Çok haklısın ama çok yoruldum, ama yapacağım yapmak zorundayım biraz daha dayanak gücüm kalmadı
Yani muhtemelen hayatının standartlarını değiştirmek için atanmaya ihtiyacın var, o zaman sende atanmak için çabala ev işi yok aile dırdırı vs gibi şeyleri kafana takma önüne bak. Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Amin, Allah razı olsun, cümlemizin 🙏🙏
Ev işi beklesin
Aile evi bekleri mi:/
Bekleyecek evli isen eşin destek çıkacak aile evi ise ailen bunun için ayrıldın iki ay herkes idare edecek
Evet bende öyle dedim kavga ettim o kadar ay yardım ettim 2 ay bensiz iş yapın dedim
Çünkü olması gereken bu
Öyle
Bölümün ne
Hemşirelik
Kazanırsın yilma
İnşallah abi geçen alımlar arttı puanlar 80 lerde benim daha bitiremediğim dersler var :/
Yardım edeyim 🙂