19 yaşındayım ve ev bakıyorum. Eşyalı 1+1 rezidansta kira 40bin aidat 4 bin. Sizce çok mu fazla? Ev geniş ferah. Eğer kiralarsam ailem ödeyecek
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence 40 bin lira kira üzerine 4 bin lira aidat eklenince toplam 44 bin lira aylık ödeme oldukça yüksek bir rakam özellikle de 1 artı 1 bir daire için tabii bunun normal olup olmaması evin bulunduğu semte rezidansın sunduğu imkanlara ve şehrine göre değişebilir bazı lüks bölgelerde bu rakamlar görülebiliyor ama yine de ciddi bir bütçe gerektiriyor ben olsam ailem ödeyecek olsa bile biraz daha uygun alternatiflere de bakardım çünkü aradaki farkla başka ihtiyaçlar ya da birikim yapmak mümkün olabilir eğer gerçekten konumu güvenliği ve sunduğu imkanlar senin için çok önemliyse değerlendirilebilir ama bana göre önce benzer özellikte daha uygun fiyatlı seçenekleri araştırmak daha mantıklı olur 🌸
Cevap
5Cevap
Evet çok bence. 1+1 için o kadar almaları çok saçma sonuçta 5+1 ev değil bu. Bana çok geldide sizi bilemicem
Normal benim afedersiniz s. k gibi eşyasız daire 36500 ocakta zam yicek 2+1 diye geçiyor kutu gibi senin normal
Evet çok fazla ailenin aylık geliri 200 binlere dayanmıyorsa uzak durmalısın
Yeni evdir o çok temizdir bakımlıdır yoksa o fiyat fazla
İstanbul icin normal
Çok tabiki nerede bakıyorsun ev
Cok fazla
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?