Ev & Yaşam 40 bin TL'ye prefabrik ev buldum, 30 m2. Alayım mı sizce? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Köye atıp kiraya veriyim diyorum yoksa telefon mu alayim iphone 11 pro? Güncellemeler+1 yıl Akrabam satıyor akraba diye uyguna veriyor arkadaşlar can dostum 40 bin TL'ye prefabrik ev buldum, 30 m2. Alayım mı sizce? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Alın bence 0 0 Yorumla
Satisfying_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fiyat fena sayılmaz. Kiraya ne kadara verirsin onu bilmiyorum yani maliyetini ne kadar sürede çıkarır filan 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. 40 bin uygun duruyor. Evin durumu da iyiyse kaçırma derim. 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence kaçırma birde ucuz arsa alırsın daha ne olsun... 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Bunun nakliyesi o civarlarda tutar zaten. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Alın bence
Fiyat fena sayılmaz. Kiraya ne kadara verirsin onu bilmiyorum yani maliyetini ne kadar sürede çıkarır filan
40 bin uygun duruyor. Evin durumu da iyiyse kaçırma derim.
Bence kaçırma birde ucuz arsa alırsın daha ne olsun...
Aha böyle ev alacaksın en güzeli 😂😂 deprem olsa da etkisi olmaz
Bunun nakliyesi o civarlarda tutar zaten.
Alacak olursa fena bir yatırım değil.
Prafabrik al
Köy yerin varsa al koy haftasonu keyfs yap 😊
Bedava asla kacirma
kira mantıklı