Ev & Yaşam 12 gü Evden nereye diyip nereye gidiyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler12 gü Yaaaa 😀😀😀😀hddjdjd Evden nereye diyip nereye gidiyorsunuz? Cevapla Nereye Gidilir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Melihcicek001 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 12 gü Kimseye hesap vermiyomki annem babam Mersin'de bende adana sen peki 1 5 Yorumla Soran 12 gü Oo Yorumla Soran 12 gü oooo geldi benim akşam güneşim.😀naber fıstıklı çikolata Yorumla Melihcicek001 12 gü İyi senden nbr :) sensizde hayat olmaz bebis Yorumla Soran 12 gü yaiaiaiaia şakaaa mısınnnn omggg 😂 Yorumla Melihcicek001 12 gü Sen degilmisin ya karıştırdım herhalde ' Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 12 gü tek yaşadığım için kimseye bir şey demiyorum 1 0 Yorumla
ÇilekliYakamoz Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 12 gü Park a yürüyüş yapmaya giderim gelirim genelde bazen de markete ama şu an evdeyim 0 2 Yorumla Soran 12 gü sen yine arada bi yere gidiyorsun bende oda yok Yorumla ÇilekliYakamoz 12 gü Çık arada gez öyle hareketsiz kalma Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 12 gü Ev & Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. İşe deyip işe... 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 12 gü Kimseye hesap vermioz 0 8 Yorumla Soran 12 gü Demek ki Ailen yok Yorumla Emrhttr 12 gü Ailem napcak bu yaştaki adamı da sorcak Yorumla Soran 12 gü Sen bu zekayla iyi yaşamışsın. Erkek adam karısına , kızına , anasına , babasına , Tanrıya hesap verir. Hesap vermiyorsa yolludur Yorumla Soran 12 gü Ozman birisi seni ldürsün sonrada kimse bilmesin Yorumla Emrhttr 12 gü Takılma sen bunlara sütünü iç uyu Yorumla Soran 11 gü Sende orada burada sürt Yorumla Soran 11 gü * o. e Yorumla Emrhttr 11 gü İşte beynin ufak oldugu için küfür yazıyorsun ancak bişey sormussun cvp vermisiz hoşuna gitmiyorsa soru sormazsin platformda herkes düşüncesini yazar Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 12 gü Ev & Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Nereye diyor isem kendime oraya gidiyorum 0 0 Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 12 gü Bakkala deyip Türkiye turu yaptığım olmuştur. :) 0 0 Yorumla
GececiEfe3169 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 12 gü Sen peki 1 1 Yorumla GececiEfe3169 12 gü Bana gel istersen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kimseye hesap vermiyomki annem babam Mersin'de bende adana sen peki
Oo
oooo geldi benim akşam güneşim.😀naber fıstıklı çikolata
İyi senden nbr :) sensizde hayat olmaz bebis
yaiaiaiaia şakaaa mısınnnn omggg 😂
Sen degilmisin ya karıştırdım herhalde '
tek yaşadığım için kimseye bir şey demiyorum
Park a yürüyüş yapmaya giderim gelirim genelde bazen de markete ama şu an evdeyim
sen yine arada bi yere gidiyorsun bende oda yok
Çık arada gez öyle hareketsiz kalma
İşe deyip işe...
Kimseye hesap vermioz
Demek ki Ailen yok
Ailem napcak bu yaştaki adamı da sorcak
Sen bu zekayla iyi yaşamışsın. Erkek adam karısına , kızına , anasına , babasına , Tanrıya hesap verir. Hesap vermiyorsa yolludur
Ozman birisi seni ldürsün sonrada kimse bilmesin
Takılma sen bunlara sütünü iç uyu
Sende orada burada sürt
* o. e
İşte beynin ufak oldugu için küfür yazıyorsun ancak bişey sormussun cvp vermisiz hoşuna gitmiyorsa soru sormazsin platformda herkes düşüncesini yazar
hacılarla namaza diye
Dışarı çıkıyorum diyerek
Nereye diyor isem kendime oraya gidiyorum
Bakkala deyip Türkiye turu yaptığım olmuştur. :)
Nerden gelip nereye gidiyoruz
Demiyorum
Sormam kimseye
Arkadaşlarımla buluşmaya gidiyorum diyip
Bahçeye 😂
Sen peki
Bana gel istersen
Dışarı demem yeterli
İçmeye.
Sana gidyım