sıkıldım. Ayrıca başıma gelmeyen kalmadı, bugün benim günüm değil. kaçıp gidesim var.. Şşşşt bayım, yanınız boş mu 😅😍 insanın bazen bardak olası gelir..
Arabistana gidecektim diplomatik kriz çıktı, İsraile gidecektim virüs çıkt, Ukrayna/Yaroslava gidecektim ordada savaş çıktı. Şimdi Polonyaya iş başvurusu yaptım muhtemelen onlarda savaşa felan girerler heralde. 😎 En kudretli güç beni bu topraklarda tutuyor heralde
Unutmadan Amerikaya gitmeye niyetlendim, kongre protestocularca basıldı tarihin en yüksek enflasyonlarını yaşadılar. Bitirmek istediğiniz ülke varsa bana söyleyin ordan iş bakayım daha vize almadan orada büyük bir kriz çıkar hatta kaos bile çıkar 🤣
Hastayım 3 gün rapor verdi doktor yatıyorum evde 🥺 valla hasta olmasam alınması gerekenleri alıp Uludağ'da bungalow kiralayıp sakin bir kafa dinlemeye giderdim. 😇 Hayırdır senin neyin var sosi 🥺
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
İstanbul soğuk🤷 ben evde bile battaniye ile oturuyorum. Kaçıp bir yerlere gidesim var, ama mümkün olmayan şeylerin hayalini kurmak için beynim ve ruhum yorgun. O yüzden evimdeyim.
Derelide sel olmadan 1 hafta önce hes santralin orada çalıştık. Ondan önce de Giresunspor başkanına ait olan bir siteler yapıldı bölgenin adını tam bilmiyorum yukarıda bayağı merkezde. Orada çalıştık güzel Giresun. Meydanı falan hoş. 😬
Benimkinden kötü gexmemistir. Sessiz sakin ılıman bir yerde deniz kenari hamak keyfi nerede varsa olsaydı birde sevgilim öyle sallanarak 3 5 gün uyusaydim