Beni seven birisi ormana götürsün. Huzur desen var, temiz hava desen var, sakin-sessizlik desen var. 💆♂️💆♂️

Küçük kimsenin beni tanımadığı az insan
Olan uzanabileceğim bağıra bağıra şarkı söyleyip dinleyebileceğim yeşil tarlaları
Olan minik bir kasaba🍁
İnsanlardan uzak doğayla iç içe yaşayacağım bir yer gölet olabilir icinde kurbağalar olabilir rahatlamak istediğimde agaklarimi sokabilecegim bir gölet ve uykum geldiğinde başımı sokabilecegim bir çadır.. tek başıma kamp yapmak istiyorum ya ne zaman salacaklar beni nwlwlldl
Kimsenin olmadığı bi yer şöyle yüksek uçurumlu bir ormanın kıyısı gökyüzüyle beraber kollarını açıp rüzgara teslim olmak
Bir an gittim geldim sanki😊
Sessiz sakin huzurlu bir yer istiyorum ya bende. Mekan önemli değil deniz orman , samimiyetine inandığım beni yormayacak bir arkadaşımın evi... farketmez
Cevap
31Cevap
Valla tam benlik bir soru 😬😬Şu sıralarda kaçıp annemlere gidesim var. Burası çok sıkıcı 🤦♀️🤦♀️
İstediğin bir yere gittin diye hatırlıyordum geri mi döndün oradan 🙄
İstediğim yere gittim ama gece eşimin köyüne geldik asıl bayramda kavuşacam kısa sürdü hasretim 🤕😭😢
Hadi inşallah 😅
şu an Bolu il sınırları içindeyim, Sakarya il sınırları içine girdiğim an yine çok çok mutlu olucam inşallah 😂
İyi yolculuklar 😅
Sağol teşekkür ederim 😂
Rica ederim 🏃♂️🏃♂️
Daraldım öğlen florya ya gittim kahve vs iyi geldi..
Şu anlık işyerinde iyiyim😀
Herkesten ve her şeyden uzak, sessiz sakin bir yerlere gidesim var.
Yok olasım var ya olmazsak da akşam deniz kenarında müzik dinlemek güzel olabilirdi
Varız zaten
Hani bir fotograf vardir etrafi yuksek kayaliklardan olusan bir ada ve tepede yemyesil bir yer ufak bir ormani olan hepinizden tiksiniyorum adasi... İste orda olmak isterdim
Orman sahil deniz ve sadece benim olduğum bir yere ihtiyacım var. Telefonumu bilgisayarımı da alın benden 3 gün kafa dinleyeyim.
Issız bir dağın başında tek başıma kalmak bu kadar diyebilirim tabi bi partner olsa çok daha iyi olurdu 😁😁
Yok yok, orman falan değil. Bu sıcakta, klimalı otel odası hiç fena değildi...
Bak şantiyedeydim bugün, piştim, bir duş alsam başka isteğim yok...
Çevremden uzakta olacağım bir yerlere gitmeyi istiyorum. Gerçi giderim aslında ama beni burada tutan birkaç neden var.
İnsanlardan uzak biyere gitmek istiyorum kuytu kose işte insanlardan uzak olsun yeter
Rizeye ya da Artvin
Sislerin içinde kaybolasım var
Neresi olduğu fark etmez, olabildiğince uzaklara kaçasım var ama ne imkan var ne güç
Bir dağa gidesim var bir magarada yasamak istiyorum
Denizin dibine dalsam da çıkmasam ordan ahtapotlar falan selam verse ideal yaşam
Zengin olsaydım gidecek birçok yerim olurdu köyde olunca en fazla arka odaya kaçabiliyosun
Parka bisiklet sürmeye
Dün gittim komşunun kızıyla çok eğlendim
İnsanların olmadığı sadece hayvanların olduğu dünyadan uzak bir yere..
Sadece rüzgar ve denizin sesini duyabileceğim kadar sessiz, huzurlu bir yere giderdim.
Korede 1 hafta kaldığım için mutsuzum korede kalmak istiyorum
Bu ara kaçıp arkaya gidiyom dkshdkd ama rahat yok olsun
Şehir dışına çıksam yeterli neresi olduğu farketmez
Sessiz sakin deniz kıyısına.
Geceden sabaha sabahtan akşama kadar kumsalda yatmak istiyorum.
Dünya dışına çıkasım var. sığamıyorum. nefes alamıyorum.
Öyle bir ruh hâlinde olmadım hiç.
Ben doğa aşığı biriyim. Doğanın içinde bir arkadaşımla birlikte olmak iyi olurdu. Böyle bişeylerde planlamaya çalışıyorum. Gecenin sessizliğinde ormanın temiz havasında vakit geçirmek güzel olurdu.
Kaçıp ortadan kaybolasım var
Aileden çok çok uzağa, ömür boyu uzaklaşıp gidesim var. Nere oldugunun bir önemi yok
Toprağın altına yani mezara..
Başka kim istiyo yaww
Napalım bis ya ölmek istiyozz ölmekkk
Hayırlısı🥺
Attım saten
Sanırım ufak bir göl kenarı bile beni birkaç günlüğüne dünyanın en mutlu insanı yapabilir. Şu sıralar sessizliğe ihtiyacım var
Ailemden uzak olsunda neresi olursa olsun yine avrupa ulkeleri olur
Kesinlikle Karadeniz. Yeşillik, doğa,4mevsimi bi anda yaşamak daha ne istenebilirki...
Şu sıralar kaçıp Ege ye gitmek isterim ki zaten Ege'deyim
Yoruldum ben ya köye falan gitmek istiyorum böyle dağ evi
Huser yaylasına... 1 koli bira 1 karton sigara bir de çadır
Adaletsizliğin olmadığı bir yer insanların birbirini karşılıksız sevdiği
Kaçıp sana geldim var
Kaçıp sana gelesim var
Nerde oturuyosun bebeğim
Tamam da adrxes ver
Ona göre geliyim yanına
Kendini bi halt zannediyosun yani
Tm sxg
Serin ferah huzurlu bir yere
Dünyadan uzak, insanoglunun olmadığı yerlere.
Memleketime gitmek istiyorum
su siralar Allaha kavusasim var
Hiç kimsenin olmadığı ıssız bir yere
Bakkala diye çıkıp, o'na gidesim var.
Sessiz sakin kimsenin olmadığı bi yere
He yer aynı kafada sorunları çözmedikçe
Bakkala diye çıkıp sevgilime gidesim var.
Valla yerim çok iyi ya 😄
Tek kalacağım bir ortama
Sadece kendimle kalmak istiyorum.
Kimsenin olmadığı sessiz sakin bir yere ❤️
İstanbul'a kaçasım var kanks
Sinek de var orda🤨
İnsandan iyidir 💆♂️
Bir de kitap
Detay 1
Muğlayaydı. Kaçtım geldim de.
Şu sıralar ölesim var 😞😞😞
Deniz kıyısına