Lüks daire şehirde mi yaşamak yoksa sakin küçük bir ilçe ya da kasabada müstakil güzel bahçeli bir evde mi hangisi sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lüks daire şehirde mi yaşamak yoksa sakin küçük bir ilçe ya da kasabada müstakil güzel bahçeli bir evde mi hangisi sizce
ilkokul ve ortaokul hayatım görece küçük yerlerde geçti.
sonrası İzmir , 4.5 milyon.
sonrası Ankara , 6 milyon.
sonrası baltık denizinin kenarında tatlı bir şehir 400k.
almanya'ya ilk geldiğimde 30k nüfuslu bir şehirde kaldım.
şimdi de 1.5 milyon nüfuslu bi şehrindeyim.
En huzurlu olduğum zamanlar 30k nüfuslu şehirde yaşarkendi. Ev bulabilsem, tekrar geri döneceğim ilk fırsatta...
Doğa ile iç içe olan müstakil evlerin başka zorlukları var. Doğayı sevsemde sürekli doğanın içinde olmayı sevmem. En iyisi yüksek katlarda manzaralı stüdyo daire. Kimse gelmeyecek ve kimse rahatsız etmeyecek.
İkisini de deneyimlemiş birisi olarak şehrin keşmekeşine maksimum bir saat uzaklıkta, dönem dönem hareketli bir sahil kasabasında müstakil bir ev insan ömrüne pozitif etkiye sahip.
Sakin ve ufak bir ilçe veya kasabada ve müstakil ve bahçeli bir evde yaşamak, bence kulağa daha hoş geliyor. Hem araba ve zaman olduktan sonra istendiği zaman şehre gidilebilir.
Cevap
41Cevap
az insan huzur bol olur
Lüks dairelerde yaşamanın diplomatik sonuçları olur. Sezarın dediği gibi Roma'da ikinci adam olmaktansa bir köyde ikinci adam olurum
Lüks dairede yaşamanın nasıl bir diplomatik sonucu olabilir?
Bunu soruyorsan diplomasi ile alakan yok
@TyrionLanninster lütfen nazik olun bilmek malsatlı sormuş olabilir gorüşünüz ogrenmek isterim
Kibar teklifinize hayran kaldım ama diplomasi tam olarak size burada cevap vermemek demek , kendinize iyi bakın
Doplomoso olo olokon yok. Yürü işine ya.
Tamam
@correctamundo ne kabaydı ama
@olabilir06 Bu arkadaşın sanırım ismi "diplomasi" olan bir inşaata topu kaçmış ve kötü deneyimleri olmuş, yoksa yeni öğrendiği (ya da öğrenmediği, sadece duyduğu ve satmaya çalıştığı) bir terimi bu kadar sık kullanmanın başka bir açıklaması yok.
@TyrionLanninster kelimeleri sağda solda duyup da cümle içinde kullanmadan önce bi anlamına mı baksak ki acep
Az insan çok huzur benim sloganım. Küçük bir köyde kendime ait bir ev bahçeli falan tam benlik diyebilirim
Günaydın
Kesinlikle küçük bir ilke ya da köy de yeşilliğin içinde etrafta kuş sesleri tertemiz hava kendi yapımda kavrulup yaşamak isterdim bıktık artık şu beton yığınlarının içinde. (Sizin istediğiniz nedir peki bu konuda.)
"küçük bir ilçe ya da kasabada müstakil güzel bahçeli bir evde"
Tercihim yeşil bir köyde müstakil ve bahçeli bir ev. Az insan ve çok huzur.
H içi şehrin içindeki güzel evde. H sonu cuma gecesinden gideceğin, havuzlu çardaklı bahçeli villan.
Gençken büyük şehir bol kalabalık ve enerji ve de eğlence. 50lerden sonra küçük sakin huzurlu yerler.
Sahte kalabalık bana gore o yüzden sanırım sakinliği seçiyorum bu yaşta doğayla iç içe stres kalmaz
Seni daha bu yaşta çok üzmüşler belli ki.
Sanırım yine insanlar olsun ettafımda ama nefes alalım gökyüzünü gorelim karşı komşunun serili donuna bakarak kahve yudumluyoruz hahah
🙂 mutluysan sorun yok. Serili don ne demek?
Ay komşu asıyor binalar dipdibe ya bu manzarayla kahve içmekmi mutlu edecek
E ne güzel işte mis gibi don manzarası 😂😀😅 hele o donlar dantelli falansa off ki ne offf 😂
Gel sen taşın buraya
06 ise olabilir
Huzurlu olmak önemli. Bu arada mesajları silmişsin sanırım sana yazamıyorum artık sohbetimiz yarım kaldı
Çok insan, çok dram demektir kesinlikle. Az insan, sıfır kaos, bol huzur, en temizi.
Ikinci seçeneği o kadar çok seviyorum ki Çünkü şu anda öyle yaşıyorum
Az insan, çok huzur. Formül çok basit ama uygulaması bir ömür sürüyor 🙃
Kasaba alayım
ah deden ekmeğin para üstü olarak red etmiş köydeki arsayı
Yakılır o zaman buna bir sigara
Aynen az insan her zaman iyidir
Sizinle tanışmak isterim
Yok kral
Neden beni bir tanısan seversin
Az insan çok huzur bence o yüzden kalabalıktan uzak müstakil bir ev. Siz hangini tercih ederdiniz
2 insan fazla çokluk bokluktur
Bahçeli ev de yaşıyoruz
Yüzde yüz doğru
Ben şehirciyim.
Hayır böyle Bahçeli verandali müstakil derli toplu bir evde yaşamak bence en güzeli. Ama sen olacaksan icinde
Hhhhahahah hahaha
Gülecek bir şey yok. Sen şimdi ordan herkese aynisini diyor nasilsa diye dusunecegin için. Fark etmiyor ben içinden geleni söyledim. Aynaya bakarsan. Bana hak verirsin
Küçük bir ilçe de sessizlik sakın müstakil bir ev
Hayalim ama sakın ineklerede karpuzun kabugunu veririz deme😅
Köyü özledim ya beton şehirlerin içine çekildik geçim için
İyi bari
Lüks daire şehirde yaşamak napiyim ilçeyi köyü
Sakinlik çok daha güzel
Sosyalliği kalabalığı seviyorum
En iyisi sessiz sakin müstakil küçük bir yer
Bencede çok mantıklı hanfendi
İkinci seçenek ama çok tanınmak da iyi değil
Fark etmez sadece güzel bir ortam olsun
Kafamı dinlemek istiyorum