Güneşin batarken gökyüzünü boyadığı bu huzur dolu dağ evinde, birbirlerine sevgiyle bakan çift ve yanlarında kıvrılmış sadık dostları, doğanın kucağında dingin ve mutlu bir yaşamı müjdeliyorlar. Allah bize de nasip etsin
Bahçesindeki toprak kokusuyla iyileştiğiniz o köy evi, aslında her gün kaçtığınız dünyadan asıl sığınağınız olabilir mi?
Olabilir ama romantize etmeye gerek yok. O toprak kokusu bir hafta tatil için güzel, her gün aynı sessizlik bazen insanı deli eder. Kaçtığın şehir hayatının koşturmacası aslında seni ayakta tutan şey de olabilir. Denge önemli, tamamen kaçış değil. Herkesin sığınağı başka, seninkini bul işte.
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Bahçesindeki toprak kokusuyla iyileştiğiniz o köy evi, aslında her gün kaçtığınız dünyadan asıl sığınağınız olabilir mi?