Ev & Yaşam 1 ay Ne kadar ev kirası ödüyorsunuz? Basınsözcüsü Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ailesinin yanında kalanlar da söylesin kaç para ödüyorlar Ne kadar ev kirası ödüyorsunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. kiracı değilim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay şu an sıfır ödüyorum aile evi yaş 18 🫡 1 3 Yorumla Basınsözcüsü 1 ay Aile evi kira mı size mi ait Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bizim Yorumla Basınsözcüsü 1 ay Ne güzel Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 ay 30 bin 1 3 Yorumla Basınsözcüsü 1 ay Maaaşa endeks olarak dengeliyse güzel yoksa fazla gibi Yorumla Berus34 1 ay Bulunduğum yere göre ucuz hatta. maalesef ist bu fiyata yok bile Yorumla Basınsözcüsü 1 ay Hayırlısı diyelim evet ah İstanbul denizi seven kirasına katlanır hesabı :) Yorumla
Pilotöğrencisi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Kirada oturmuyorum. 1 1 Yorumla Basınsözcüsü 1 ay Çok güzel Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Ev & Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Ödemiyoruz ev bizim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Şu an 10.000 aylik. 1 9 Yorumla Basınsözcüsü 1 ay Güzelmiş iç anadolu bölgesi mi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Marmara bolgesi kiz arkadasimla yasiyorum iki kisi oduyoruz. Toplam yirmi bin Yorumla Basınsözcüsü 1 ay Kişiye düşen gelire göre güzel, ev ortamı da rahat ve konfor alanı yaratıyorsanız şahane Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ev kucuk ama yetiyor bize. Iki ayri odasi var oturma odasi ve mutfak birlesik. Ilerde evlenirsen tabi daha buyuk eve gecmek lazim. Yorumla Basınsözcüsü 1 ay Yani illaki ilerisi öyle, şu an İyiyseniz harika Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bir sikintimiz yok. Evlenmden once bana sorarsan ayni evde vakit gecirmek lazim. Ev ortaminda daha iyi tanirsin karsindaki insani Yorumla Basınsözcüsü 1 ay İllaki insanoğlu maskesini görmek lazım Yorumla Cevap sahibi 1 ay Aynen öyle cogu kisi dine aykiri falan diyor ama evlenipte sıkinti yasiyacagima evlenmeden bakarim ne olduguna Yorumla Basınsözcüsü 1 ay Herkesin fikri ile zikri ayrıdır salla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kiracı değilim
şu an sıfır ödüyorum aile evi yaş 18 🫡
Aile evi kira mı size mi ait
Bizim
Ne güzel
30 bin
Maaaşa endeks olarak dengeliyse güzel yoksa fazla gibi
Bulunduğum yere göre ucuz hatta. maalesef ist bu fiyata yok bile
Hayırlısı diyelim evet ah İstanbul denizi seven kirasına katlanır hesabı :)
Kirada oturmuyorum.
Çok güzel
Ödemiyoruz ev bizim
Şu an 10.000 aylik.
Güzelmiş iç anadolu bölgesi mi
Marmara bolgesi kiz arkadasimla yasiyorum iki kisi oduyoruz. Toplam yirmi bin
Kişiye düşen gelire göre güzel, ev ortamı da rahat ve konfor alanı yaratıyorsanız şahane
Ev kucuk ama yetiyor bize. Iki ayri odasi var oturma odasi ve mutfak birlesik. Ilerde evlenirsen tabi daha buyuk eve gecmek lazim.
Yani illaki ilerisi öyle, şu an İyiyseniz harika
Bir sikintimiz yok. Evlenmden once bana sorarsan ayni evde vakit gecirmek lazim. Ev ortaminda daha iyi tanirsin karsindaki insani
İllaki insanoğlu maskesini görmek lazım
Aynen öyle cogu kisi dine aykiri falan diyor ama evlenipte sıkinti yasiyacagima evlenmeden bakarim ne olduguna
Herkesin fikri ile zikri ayrıdır salla
0 hiç ödemiyorum
En güzeli