piyasa fiyatına herşeyi kabul edenler oldukça böyle zaten o bukadara vermiş bende verecem diyerek sadece yabancıların ödediği yüksek kira yüzünden böyle oldu asgari ücretle çalışan kişilerin gecimleri zaten zor ama ülkede yaşayan onca yabancı gidince bakalım ev sahipleri kendi vatandasina uygun kiraya vermek için nasıl yarışa girecek
devlet millet sakarya diyenler düşünsün onca genç bir beklentisi kalmadı zaten Türkiye'de kendi ülkemizde turist olduk gündeme bakarsan hergun değişiyor zaten ülkeyi yöneten iş adamları olduğu için
27 yaşındayım üniversite mezunuyum girip çıkmadığım iş kalmadı sigorta yapmadılar paramı vermediler tacize uğradım başıma gelmeyen kalmadı iskur desen işverenin çıkarına sadece 3 ay çalıştırıp yolluyorlar baba eline bakıyorum umutsuzum evlenmeyi düşünüyorum bazen o da minnet of valla
çoğu insanın hali böyle malasef Bi arkadaşım is bulamadı erkekti temizlik şirketine girmiş asitle temizlemisler yerleri tehlikeli madde falan sigorta yok şikayet etmişti o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendi evimde oturuyorum 4 5 tane kirada dairem var onlarda çok eski kiracı o yüzden kiraları 2000 - 2500 arası
şu an ailemle yaşıyorum ev kira değil kışın tek kalıyordum 4 bindi
Evimiz kira değil ehehehhe
3000 liraya oturuyorum şimdilik.
2500 TL. Ev sahibi mükemmel insan.
İçinde oy pusuları var sanırım.
47k falan aidar hariç
Değişmedi muhalefetim
ev arıyorum şu an 9-10 civarında
Ev kendimin ama kiralar uçmuş
Ne varki o poşette?
30 bin TL
Aaa
7.5 falan
7 500
6 bin :/
Ailemle yaşıyorum ev bizim
Ev bizim
2.200 tl
o fiyata ev kaldimi acaba 😁
Eski kiracı.
11 yıllık kiracıyız birde kadın anlayışlı sağ olsun
ev sahipleri eski yeni diye düşünmüyor seninki iyi çıkmış yoksa para gözlü ev sahipleri çok İstanbul'da en düşük kira 10 binden başlıyor
5 yıllık periyotlar ile piyasa fiyatı biçilir. Merhamet ile alakası yok.
piyasa fiyatına herşeyi kabul edenler oldukça böyle zaten o bukadara vermiş bende verecem diyerek sadece yabancıların ödediği yüksek kira yüzünden böyle oldu asgari ücretle çalışan kişilerin gecimleri zaten zor ama ülkede yaşayan onca yabancı gidince bakalım ev sahipleri kendi vatandasina uygun kiraya vermek için nasıl yarışa girecek
Pardon ama Suriyelileri otobüse koydunuz bizim mi haberimiz yok :)
yakında oda olur merak etme bence
Hilafet diye yürüyüş yaptılar. Gündem çok farklı ilerliyor.
devlet millet sakarya diyenler düşünsün onca genç bir beklentisi kalmadı zaten Türkiye'de kendi ülkemizde turist olduk gündeme bakarsan hergun değişiyor zaten ülkeyi yöneten iş adamları olduğu için
27 yaşındayım üniversite mezunuyum girip çıkmadığım iş kalmadı sigorta yapmadılar paramı vermediler tacize uğradım başıma gelmeyen kalmadı iskur desen işverenin çıkarına sadece 3 ay çalıştırıp yolluyorlar baba eline bakıyorum umutsuzum evlenmeyi düşünüyorum bazen o da minnet of valla
Üzdün şu an beni
çoğu insanın hali böyle malasef Bi arkadaşım is bulamadı erkekti temizlik şirketine girmiş asitle temizlemisler yerleri tehlikeli madde falan sigorta yok şikayet etmişti o
Haklısın ne diyim. Ama halkımız istedi bunu.
bence tam olarak halk istedi diye olmadı
bugün 6 bin oldu sjshsh
Of of :(
Kira veren toptur
Aynaya bak o halde. Kiraya gerek kalmamış. Karaktersiz.
Sus lan fakir bide istek atmış gay
Annen ile tanıştır istedim.
Annen kucağımda gel
Mk oğlu
Fotoğrafını aldım. Güzel şeyler yapacağım bekle :)
Annene göster beğenir belki😂