O ev işlerine elini sürmezmiş o zaman benim maaşım bana ait olacak. Evin ihtiyaçlarını fatura ve kirayı sen ödeyeceksin o zaman dedim
3 ay
O ev işlerine elini sürmezmiş o zaman benim maaşım bana ait olacak. Evin ihtiyaçlarını fatura ve kirayı sen ödeyeceksin o zaman dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onun maaşıda ona ait olacak ozaman adil mi
Onun maasi evi gecindirecek.
Senin anlattığın mantıklı mı şu an sadece evi mi geçindirecek senin ihtiyaçlarınıda karşılayacak yeri geldiği zaman benim param onun parası onun parası benim param demeyi biliyorsunuz erkek erkekliğini bilerek kadın kadınlığını bilecek sana ev konusunda yardım etmek zorunda değil ha işin ucundan tutar mı tutar ama öyle bir zorunluluğu yok.
Erkek erkekligini bilecekse evi de gecindirecek. Kadinin parasini yemek tatli geliyor ama iş ev işini paylasmaya gelince o iş kadin isi oluyor. Kadin hem calissin hem gelsin eve aksam evde de temizlik yemek bulasik yapsin. Erkek calissin eve gelince ayagini uzatip yatsin. Boylr mi erkek olcaniz?
İşte cahilce bir yorum ozaman evlenmeyecektin Erkeklik üzerinden duygu sömürüsü yaparak sorumluluktan kaçamazsın Erkeklik evin yükünü tek başına çekip karşılığında hizmetçi muamelesi görmek değil hayat arkadaşıyla her şeyi hem parayı hem işi bölüşmektir Seninki ortaklık değil konfor alanı arayışı.
Eee o zaman neden erkek ev işi yapmamalı diyon deminden? Hem erkek ev işi yapmak zorunda degil diyosun hem de kadin maasini paylasmak zorunda diyorsun? Sen parayı bölüşürken neden ev işini bölüşmeye karşısın?
Bir laf edeyimde tam olsun bacım Hala okuduğunu anlamamakta ısrar ediyorsun Ben erkek iş yapmaz demiyorum eğer sen geleneksel rollere sığınıp parayı paylaşmak istemiyorsan o zaman ev işini de paylaşma zorunluluğum yok diyorum Parayı paylaşmaya gelince modern ve özgür kadın iş paylaşmaya gelince geleneksel kadın rolüne bürünemezsin Tutarlı ol ya tam ortaklık ya da herkes kendi yoluna İşine geldiğinde modern işine gelmediğinde geleneksel davranmasını deşifre ediyorsun 😂😂✋
Okudugunu anlıyor musun? Ev işlerini yapmam ev işi yapacaksam neden evleneyim lafini İLK eden erkek , o zaman ben de benim kazandigim para benimdir diyen kişi kadin. Yani ılk erkek diyor
Anladin mi?
Lâ havle velâ kuvvete Hâlâ ilk kim dedi diye çocukça bir savunma peşindesin Tartışmanın başından beri ev işini yapmam diyen ben değilim senin benim param bana senin paran ortak çelişkinden bahsediyorum Kimin önce söylediğinin önemi yok önemli olan bu teklifin ne kadar adaletsiz olduğu İşine geleni seçip gelmeyeni erkeğin görevi diye etiketlemekten vazgeç Gerçek bir ortaklıkta taraflar birbirinin yükünü hafifletir senin yaptığın ise kendine yük aramak buda sama son sözüm olsun.
Kimin İLK söylediğinin dogrudan dogruya onemi var kardeş. Anlaman zayıf mı? Eğer ben ev işi yapmam o iş kadin isidir diyorsan. O zaman ben de paramı bölüşmem diyene laf edemezsin. Eğer adaletsizse niye bu FIKRI ORTAYA ATAN kişi içn adaletsiz demeyip de karsi tarafa diyorsun erkek yalakaligi icin mi? Bu kadar yalakalik komik gorunuyor
Siz evlenmeyin
İyi Düşün