Nişanlım çalışmamı istiyor öyleyse bana yardım et diyorum ev işlerinde işten geldiğimizde birlikte yaparız yemeği falan diyorum sende çalışıyorsan bende çalışıyorsam neden bide önüne sofra getireyim senin sen yan gelip yatarken dedim ben ederim ama etmesem bile önüme Sofra getirmek zorundasın diyor bunu kadınlar yaparmış ee çalışmak eve ekmek getirmekte benim görevim değil dedim çocuk yaptığımda bile çalışacakmışım ben büyütmek isterim çocuğumu hem çocuğa hem işe hemde ev işlerine ben nasıl yetişeyim dedim bunuda kabul etmiyor hem ben istemiyorum çocuğu kendisi istiyor madem bana güveniyorsun ne çocuğu istiyorsun benden bide bunlar yetmezmiş gibi anası baabası kardeşi eşi aynı binada oturacakmışız hemen altlarında istemiyorum dedim en uygun bu semtte burası dedi ailesinin semtinden dışarı çıkmazmış oysa ucuza semtler var dedi kendi semtimde ucuza bulamazsam aynı apartman olabak bende istemiyorum dedm o zaman biter dedi bide bana diyor ki keşke senin bu gerçek yüzünü önceden görseydim abi ben doğruları konuşuyorum dşye mi suçluyum asıl ben senin yüzünü yeni gördüm beni köpek gibi kullanacak insan sevdiği kadının omzuna bu kadar yük verir mi kendisinin yapacağı tek şey düzeni de değişmeyecek bi çalışmak kaç gündür ne yiyorum ne içiyorum o kadar kötüyüm ki
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılZorundasın gibi lafları hiç sevmiyorum günlük hayatımda kullanmıyorum bana kullanmalarında da izin vermiyorum sana da tavsiyem birazcık ağırlığını koy karşı tarafın diyesi varsa bile demesin biraz galiba seni hafife almış
Her ne kadar bakınca basit gibi dursa da bence çok önemli konular bunlar Ben ev işi kısmına takılmadım dediğim gibi bu zorundasın gibi laflara takıldım
Sana tavsiyem evlenmek için acele etme çünkü dünyada erkekten daha bol bir şey yok Emin ol bugün o olmasa yarın bir başkası olur önemli olan bir erkekle evlenmek değil doğru erkekle doğru zamanda evlenip güzel bir hayat geçirmek. Dün sosyal medyada bir tane yazı okudum biriyle evlilik düşünürken ortalama önümdeki 50 yılı beraber geçireceğim kişi falan diye düşünün ona göre evlilik kararı alın diyordu yani sen bu kişiyle evleneceksin ama bu evlilik bir iki yıl sürmeyecek Allah ikinize de ömür nasip ederse ortalama 50 yıl boyunca evli kalacağın bir erkekten bahsediyoruz o yüzden iyi düşün taşın evlilik için acele etme10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu adamla sonun er ya da geç boşanma ayrılmanı öneririm mutlu olamayacaksın hem çalışıp hem ev işlerini yapmak zor anlıyorum bu devirde 2 kişi çalışmadan olmuyor ama nişanlının bu yobazca düşünceden çıkıp sana yardım etmesi gerekiyor böyle sey söylemesi bile hata madem kadının görevi bu o zaman erkeğin görevi de karısına bakmak sen çalışma kadınlık görevini yap o da erkeklik görevini yapsın o çalışsın bu devirler bitti işine gelince yobaz oluyor isine gelmedigi kısımda seni çalıştırıyor
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Dinimizde kadın çalışmaz erkek çalışır eve bakar. Ama günümüz koşullarında kadın da çalışmak mecburiyetinde kalıyor. Seçime göre çalışmak sana kalmalı diğer işlerde sana yardım etmeyi teklif etmeliydi ama her şeyi sana şart koşuyor. Bence başını yakma daha hayırlı ve güzel bir kısmet gelir ayrıl ondan.
01 Yorumla
Soran+1 yılHem çalışmamı istiyor hemde ben yemek yapmana yardım etmesem bile beni aç bırakamazsın mecbursun yapmaya diyor beni çalıştıracaksan ekmek getirmek benim görevim değilken ben bunu yapıyorsam sende görevin olmayan yemek hazırlama işini yapmak zorundasın diyorum kadınlık görevi diyor utanmadan yardım ederim diyor ama etmezsem yapmak zorundasın bilmem ne hem çocuk istiyor hemde çalışmamı istiyor bide bunları annemin yanında dedi utanmadan annem artık istemiyor seni çalıştıracak köle gibi diyor çok yıpranacaksın dedi annem bana hiç yapıcı gelmiyor benim aldığım para belli bende istemem çalışmanı ama çalışmak zorundasın diyor hadi ona tamam ama hem çocuk yap deyip bide çalış demek nedir ya
+1 yılBen, olsam nişanı atardım. Diyorum işte "Bu devirde doğru düzgün bir erkek bulmak zor." Hadi çalışmasan da sırf ev işi ve çocuk bakma işi sana yüklense anlardım. Hem çalışıp hem ev işi yapıp hem çocuk nasıl bakacakmışsın? Sıkıyorsa hem çalışıp hem çocuğa kendi baksın. Oldu paşam.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya çocuk baksam ev işi yapsam tamam ama bunlar çok fazla hem yardım etmesem bile önüme sofra getir diyor eee sen beni çalıştıracaksın bu benim görevim mi madem çalışıyorsam aynı şarttaysak o sofrayı beraber hazırlamamız lazım o orada işten gelmiş yatarken ben işten geliyorum bide önüne yemek koyuyorum buna dedim vallaha da yapmam dedim aç mı bırakacaksın beni dedi istemem dedi gerçekte yüzünü gördüm dedi bana :D ya bide çalışıcam tamam ama yani bide çocuk istiyor bide çocuktan sonra çalışmamı istiyor abi ben çocuk yapmam çalışırsam diyorum hayır yaşı geçermiş çok yük altına sokuyor beni 21 yaşındayım daha hayatımda çalışmadım zorluk göremedim ben nasıl altından kalkayım Buda yetmezmiş gibi ailesiyle aynı binada olmamı istiyor benden bunların hepsini beklerken o sadece çalışacak keşke bende öyle olsam bana nasıl kıyabiliyor nasıl benden bu kadar beklentiye giriyor fedakarlık gerekiyor diyor ama insana bu kadar yük yüklenir mi
- +1 yıl
Çalışacaksan yardım etmek zorunda. Nesin sen? Çok fonksiyonlu robot mu?
"Aç mı bırakacaksın beni?" nedir? Özürlü mü bu? Pardon. Eli yok mu? Bir sürü yemek tarifi ger. Gitsin bir YouTube'ye baksın. Öğrensin. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Ben, de pek bilmem ama arada tarife bakıp yapmayı deniyorum. O, da denesin duygu sömürüsü yapacağına. Gerçek yüzünü bence sen görmüş oluyorsun. Çalışan kadınların çocuğuna ya bakıcı bakıyor ya kaynana ya da kişinin örnek annesi bakıyor. Bir kere nasıl olacak o? İşe çocuk mu götüreceksin? Bu çok saçma.
O kaç yaşında da yaşı geçiyor? Anlaşanı da oluyordur belki ev üstüne ev olmaz derler. Hadi o da idare edilse diğerleri çok saçma..
Yaşın da genç. Ciddi söylüyorum. Yol yakınken nişanı at. Daha karşına niceleri çıkacaktır. - +1 yıl
Var *
Kendi anası *
Soran+1 yılBende diyorum madem çalışmamı istiyorsun yardım etmek zorundasın diyorum yüzde 25 o yaparmış yüzde 75 ben yapacakmışım o yapmazsa. Bile ben yapmalıymışım anlamıyorum sanki kendisi yapabilecek bunca seyi bende dedm sen kendine köle alıyorsun o kelime çok saçma ya sırf dedm bana yardım etmezsen yemek yapmam sana dedm diye aç mı bırakacaksın sen yapmak zorundasın mecbursun diyor ya çok komikkkkk aç bırakmak nedir kocaman insansın beni annesi sanıyor herhalde ödü kopuyor Aç kalmaktan önüne sofrasını istiyor illa çok komik her şeyi benden bekliyor kadınlık göreviymiş sen hem bana kadın hemde erkeklik görevi veriyorsun ya sırf onu dedm diue pişmanım falan diyor yüzünü görmek konusunda haklısın ben onun gördüm asıl ama anlamıyorum hep beni suçluyor köle olmak istemediğim için sanırım
Neymiş annesi bakacakmış çocuğa ya ben ne annesine vericem düşünsene benden çocuk istiyor bide çalış diyor ben yorgun gelicem eve çocuğu alacam ona bakacam bide yemek yapıcam çok zor naısl yetişeyim 26 yaşında ben istemiyorum çocuk dedim çalışmam dedim neymiş 2 sene sonra istermiş istemiyorum diyorum anlamıyor maddiyat yoksa ben ne çocuk doğurıcam bana güvenerek çocuk istiyor mal zaten ben o binada yaşamam dedim anası babası kardeşi onun eşi yaşıyor hemen altlarında oturacaz ben yapamam iç içe dedim en ucuz ev burasıymış kendi semtinden dışarı çıkmak istemiyor ailesinin yaşadığı yerden öule dedi ve en ucuz burası dedi eğer kabul etmezsen biter dedi beni çok zorluyor hiç bana yardımcı olmuyor ben evliliğe hazır hissetmemeye başladım kendimi çünkü bana aşırı sorumluluk yüklüyor zora koşuyor annem diyor sen çok yıpranırsın istemiyor erteleyelim diyorum nişanlıma eşya hazır salon hazır ya tamamen biter ya da olur diyor çok kötüyüm kaç gündür yemek yiyemiyorum napıcam ben- +1 yıl
Kendi de yapamaz. Sen, de mecbur değilsin bunca şeyi bekliyorsa. popo yiyorsa kendi yapsın da görelim. Ona de "Fazla hayalperestsin." diye. Çünkü öyle. Diyorum ya özürlü herhalde. Kendi eli yok yemek yapmaya onca şeyi bekliyorsa.
Kadınlık görevinden bahseden birinin önce erkeklik görevini bilmesi lazım. Hangi ülkede yaşıyor o? Türkiye ataerkil. Erkek dediğin evini geçindirmek zorunda. Yoksa o potansiyel evlenmesin. İlla çalışman da gerekmiyor. Önce o erkek olsun da karısını çalıştırmasın hem ev işi istiyor hem de çocuğuma bak diyorsa. Papucumun erkeği olur ondan olsa olsa. Annesi kabul ediyorsa sen işteyken bakmayı olabilir ama geldiğinde yemeği sen yapacaksan çocukla da o ilgilenmeli o sırada. Nihayetinde tek başına yapmıyorsun. Benden iki yaş küçük. Ne yaşı geçmesi? Dersin 40 yaşında. Maddiyat olmadan ev nasıl geçinecek? Evcilik mi oynuyorsunuz? 😂
Ne yapacaksın? Nişanı atacaksın. Olacak, bitecek. Dediğim gibi daha yaşın çok genç. Bence evliliği boş ver. Önce oku. Eline mesleğini al. Üniversitede bulursun, çalışırken bulursun yeni birini. Erkek mi yok sanki başka? Hem özel sektörde çalışmaktansa devlette çalışmak daha rahat. Hem paranı da düzenli verirler. Özel sektörde ne olacağı hiç belli olmuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım hizmetçi arıyor çok saçma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhaba kardeşim nişanlın ile plomige girme bile
ALLAH ü teala kuran ı kerim de evin dış islerini erkege iç islerini kadina vermistir nokta
Hem calis hem ev isi yap hem önüme yemek getir hem çocuğa bak hemde benim aksam gönlümü gör bide yetmezmiş gibi laf yee
Hem karini calistiriken utanma hemde cok umrunda gibi ailenin bulundu semt te israr et
Ablacım ne oldu bile bile sakin sakin evlenme00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBunlarin hepsi en basindan yuz verdigin alistirdigin icin oluyor. Arrik onu degistirmen zor degil imkansiz. Boşa gitsin. Nafaka da al cocugunj da al keyfine bak. O da defolsun gitsin. Yalikazigi. Gunah be. Evlisin ya ayni hayati paylasiyorsun. Magaradan çıkan ayi bile daha iyi davranır eminim ki.. hakkini helal de etme ona. Cok sinir oldum.
01 Yorumla- +1 yıl
Nişanlım diyor. Nişanlıys da nafaka veriliyor mu? Bçr de çocukları olmamış evlenirsek yapsrız diyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt nişanı. Cimri erkek sen yarın bir gin seni 9 aylık karnınla bile çalışmaya yollar. Eve verdigini aldıgını sorgular durur yaşında genç üzülmeye degöez ayrıca aile apartmanı ne ya kesinlikşe evlenme derim bem sana şimdi nasılsa evlendikten sonrada öyle oluyorşar Allahtan şimdi gerçek yüzüni göstermiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç kaç kaç bırak ayrılsın böyle şey mi olur ya kadın kendi isterse çalışa bilir bir erkek istedi diye değil. Amaç seni kullanmak sen çalışıncan alacak paranı elinden sonrasi hüsran kafanı çok vurursun sana soyluyeyim. Sevgiyi mevgiyi boş ver. Bak evlenirim bosanirim diye sakın düşünme inan öyle olmuyor. Sana gerçek yüzünü göstermiş acil kaç bu adam dan okurken içim daraldı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Nişanı atman için daha iyi sebepler olamaz gerçekten. Böyle bir adamla gelecek mi kurulurmuş...
34 Yorumla
Soran+1 yılBenim anlamadığım şey bunları söyledim diye başta bilseydim seninle asla bu yola girmezdim diyor ben anlamıyorum gerçekten yüzünü geç gördüm diyor ben sanki ona ihanet ettim bu sözleri hakedecek ne yaptım ben asıl bunları benim demem gerek insan eşi olacak birisine bu kadar gaddar davranır mı bütün yükü ona yükler mi neden bide suçlu olan ben oluyorum
Soran+1 yılKendisini niye görmüyor
- +1 yıl
Kızım saf olma maf edersin bütün ömrünü bak kanma. Seviyorum falan ayaklarına. Olmaz gencecik kızsın milyon kat daha iyisini daha hayırlısını bulursun. Sanki senin suçun ne mal herif gelmiş gerçek yüzden bahsediyor. Seni evde işte yatakta MAL yerine koyuyor, sonra gerçek yüzden bahsediyor. At o nişanı at nefes aldırmaz sana bu bak bi evlendin mi geri dönüşü zor yollara girersin
Soran+1 yıl@ahbeyıllar neden benden bu kadar çok medet umuyor şimdiden Bunun planlarını yapıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bacım henüz düğün yapılmamış ve birşeyler kaybedilmemişken çok iyi tanı. Sende kendi kararlarını koy. Biter dersede bitsin. Ömür boyu çekeceğine iki hafta ağlarsın. Toplum ne der baskısına kapılma. Kim ne derse desin mutsuz olacağın bir evlilik yapma. Hem maçoluk yapıp yemeğini ayağına isteyecek hem çocuk baktıracak hem temizlik yaptıracak hemde çalışmanı bekleyecek. Bunlar gözüken sorunlar. Yarın sonraki gün bunları kabul ettikten sonra annesinin evine de temizliğe gönderir
20 YorumlaIkı maas gırmelı bu zamanda da ev ıslerını hem cocuk dıgunca calısmanı yatakta eslıgını yapmanı mı beklıyo uzak dur yzer bu cocuk ıateklerı bıtmıyo baksana sımdıden evlenınce aılesı de baskı kurar sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dikkat..
21 Yorumla- +1 yıl
Hahhahahahjsj kesinlikleeee
+1 yıl21 yaşındasın, evde kalmış değilsin. Boş ver hayatına bak. Evlilik hayat arkadaşlığı, hayatın zorluklarını beraber paylaşmaktır. Böyle birisiyle evlensen bile bir süre sonra ben köle miyim deyip boşanırsın veya çocukların hatırına devam edeyim deyip gençliğini yakarsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk 2 3 cümleden sonrasını okumadım. Kusura bakma ama böyle çomarlık olmaz. Bana biri bunları dese önce kahkahayı basarım sonra çocuğa tekmeyi :d
00 Yorumla
+1 yılHaksız. Eş alıyorsun sen bebek bakıcısı ol diye almıyorsun adamı. Yemeği temizliği kadınlar yapar ne awk sene 2022 hala mağara ayıları dolanıyor ortada. Hazır evlenmemişsiniz terket bunu. Kendisine saygısı olan adam yemeğini de yapar temizliğini de kendi yapar. Seninki eşten çok kendisine bakıcı arıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖküzün teki kusura bakma. Böyle insanlardan asla hayır gelmez ileride çalıştığın parayı da alır elinden köle muamelesi görürsün. Yol yakınken kaç kurtar kendini kesinlikle. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın yol yakınken dön yoksa çok yazık olacak sana gitsin kendine Bir köle bulsun canımsın sanırım onu sevdiğini ondan vazgeçemeyeceginden Emin yoksa bu kadar hadsizlik yapamaz
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda böyle, eşitlik isteniyordu alın size eşitlik
18 Yorumla
Soran+1 yılEşitlikse eşitlik ben çalışırım madem eşitsek oda ev işlerine yardım etsin çocuk yap diyor bide çalış diyor
- +1 yıl
Ev işi tamamda, doğanın kanunu ortada sen hamile kalacaksın
Soran+1 yılHamile kalıp çocuk doğururken çalışmak mümkün mü? Bide önüne sofra bekliyor hem doğır hem çalış kendisi ne yapacak sadece çakılacak
- +1 yıl
Çok gördüm karnı burnunda çalışan ve yeni doğum yapmış çalışan, sofra kısmına bir şey demiyorum
- +1 yıl
Eşitlik 🤣
- +1 yıl
Dediler
- 1 yıl
De get ulan, boş yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir adamla evlenirsen bir daha gün yüzü görmezsin haberin olsun. Empatiden yoksun, düşüncesiz, her şeyi kendine hak gören, anasından akrabasından uzaklaşamayacak erkek evlendiği kadını mutlu edemez çünkü öyle bir kaygısı yoktur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. apla çocuk kısmından sonrasını okuyamadım.. o adamdan uzak dur.. net üzülürsün yakma gençliğini..
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin :( haklı diyenler var bide
Soran+1 yıl21 yaşındayım ondan çok düşünüyorum annemde çok gençsin evde mi kaldın neler gelir önüne diyor
- +1 yıl
aman apla cidden çok gençsin anlaşılan lise mezunusun... eleman biraz doğu ve anadolu kültürüne shaip.. bu devir o kültürü kaldırmazz. sakın hee sen ona bir şey vaat etmedin bu konularda ilk defa konuşuldu... o erkekimsi şeyin seni suçlu hissettirmesine izin verme.. egosunu da kırma ki takıntı yapmasın seni.. sen haklısın ama ilerisi beni meşgul ediyor.. seni mutlu edebilecek bir eş olamamk canımı sıkıyor.. seni mutlu edemezsem ben olamam.. ben olamazsam ikimize de yazık de bitir.. gözünü seveyim bitir...
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ve sen hala o nişan yüzüğünü suratına çarpmadın öyle mi? Ne bekliyor düşünüyorsun acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok aradayım o kadar yaşanmışlık var nasıl unutucam hepsini napıcam bana yardım et
+1 yılO zaman sakın evlenme. Bu mesele basitmiş gibi görünse de yıllar geçtikçe seni canından bezdirecek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha şimdiden böyle düşünen bir adamla mutluluk hayalleri kurulabilir mi?
10 Yorumla
+1 yılSen en iyisi ayrıl adamın derdi etinden sütünden yararlanmak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayat her alanda müşterek ise evde de aynı elinden geleni yapabilir yapmalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere dinide kadın ev işini çocuğa bakmak bile zorunda değil neyin kafasını yaşıyor bu adam?
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBu adam ana kuzusu kaç kurtar kendini ve bir halt olmaz bundan köle olarak görüyor karısını
00 Yorumla
+1 yılEvet, haklı: Hala daha "Haklı mı?" diye soruyorsan bulmuşken "böyle"sini kaçırmamakta haklı.
00 YorumlaÇalışırsam ev işi yapmam zaten çalışırken yorulmuş olucam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılhala devam mı bununla sana inanamıyorum gerçekten kendini ezdirmeyeceksin heralde
00 Yorumla
+1 yılbu siteye gelenlerin hepsi şizofren
bunlardan mı medet umuyorsun:DDDDDDDDD02 Yorumla- 1 yıl
Asıl şizofren sensin 🤣🤣🤣🤣 bu millet de kendini anlatmaya ne meraklı..
- 1 yıl
Bi akıllı kendini zannetmeye devam et et, egoistt
+1 yılsana bişey diyimmi yol yakınken bırak kölesimisin sen diğer türlü neysede hamile ooluncada calıscakmıssın e o zaman niye evleniyorsun erkek gibi calıscaksan anneci zaten belli hadi ordan
02 Yorumla
Soran+1 yılBende dedm aynısını hem çocuk istiyorsun hem çakış diyeosun hemde önüne sofra bekliyorsun ben hangi birini yapayım öleyim ben daha iyi dedim çok yük veriy osun bana daha 21 yaşındayım hayatımda hiç çalışmadım bınların altından kalkamam diyorum ama yükümü hiç hafifletmeye çalışmıyor bide yetmezmiş gibi ailesinin binasında yaşamayı dayatıyor hep her şey onun dilediği gibi olsun istiyor benim kurallarım bunlar olmazsa bitsin bile dedi benim düşüncelerime saygı göstermiyor Hem çalışmamı istiyor hemde ben yemek yapmana yardım etmesem bile beni aç bırakamazsın mecbursun yapmaya diyor beni çalıştıracaksan ekmek getirmek benim görevim değilken ben bunu yapıyorsam sende görevin olmayan yemek hazırlama işini yapmak zorundasın diyorum kadınlık görevi diyor utanmadan yardım ederim diyor ama etmezsem yapmak zorundasın bilmem ne hem çocuk istiyor hemde çalışmamı istiyor bide bunları annemin yanında dedi utanmadan annem artık istemiyor seni çalıştıracak köle gibi diyor çok yıpranacaksın dedi annem bana hiç yapıcı gelmiyor benim aldığım para belli bende istemem çalışmanı ama çalışmak zorundasın diyor hadi ona tamam ama hem çocuk yap deyip bide çalış demek nedir ya
- +1 yıl
geçinemezsin anneler gerceği görür anneni dinle zaten gençmişsin kafanı duvarlara vurursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılcalismak zorunda degilsin. kesin islamofobik biridir nisanlin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin böyle erkeklerden nefret ediyorum neymiş kadınlar bizim için ölecekmiş biz yan gelip yatacamkmışız
05 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz
- +1 yıl
Hayır ve düşünmüyorum
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılYaşınız kaç
- +1 yıl
Bilmem yani ben evlilikten çok hayvanlara bağlıyım özellikle köpeklere eğer büyük bir evim olursa evde 1-2 köpek beslemek istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOndan da isteyin aynısını
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKoy ver gitsin o zaman sende madem kafana yatmadı. Sal çayıra mevlam kayıra
00 Yorumla
1 yılUmarım ayrılıp kurtulmuşsundur. Diyene bak🤣 asıl onun gerçek yüzü ortaya çıkmış, boş boş konuşuyor.
00 Yorumla
+1 yılO hıyardan bi cacık olmaz. Yol yakınken s.. tret başından
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılAhhh bur erkeğim diye geçinenler
02 Yorumla
Soran+1 yılBana güveniyor çalış diyor bide diyo ki evde benim çözüm geçer
- +1 yıl
Ben istersem çalışırım, calisirsamda kusura bakma ev işlerine el atacaksın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılev işlerini paylaşmalşısınız ne bu sen hizmetçi misin evde iş işte iş
02 Yorumla
Soran+1 yılHem çalışmamı istiyor hemde ben yemek yapmana yardım etmesem bile beni aç bırakamazsın mecbursun yapmaya diyor beni çalıştıracaksan ekmek getirmek benim görevim değilken ben bunu yapıyorsam sende görevin olmayan yemek hazırlama işini yapmak zorundasın diyorum kadınlık görevi diyor utanmadan yardım ederim diyor ama etmezsem yapmak zorundasın bilmem ne hem çocuk istiyor hemde çalışmamı istiyor bide bunları annemin yanında dedi utanmadan annem artık istemiyor seni çalıştıracak köle gibi diyor çok yıpranacaksın dedi annem bana hiç yapıcı gelmiyor benim aldığım para belli bende istemem çalışmanı ama çalışmak zorundasın diyor hadi ona tamam ama hem çocuk yap deyip bide çalış demek nedir ya
Cevap sahibi+1 yılben olsam önce bi arkadaşın düşüncelerine format atar evlenirdim bak akşam akşam sinirim bozuldu yine
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam yüzüğü alır kafasına firlatirdim o it nisanlindan bi bk olmaz yol yakınken ayrıl hemen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım eş değilde, köle arıyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılSen sevdiğin için eşin olacak kadını bu kadar zorlar mıydın
Soran+1 yılÇocuk olsa da çalıştırır mıydın eşini
Ve ailesiyle aynı binada yaşamayı zorunlu tutar mıydın
Soran+1 yılEe niye başta köle arıyor dedin
Soran+1 yılEvet haklısın ailesinden ayrılamayan erkek niye böyledir niye ayrılamıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Haklı çalışmayan yok artık bu devirde
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışmayı sorun etmiyorum ki çalışırım ama hem istiyor çocuk yap hemde çalış hemde önüme yemek getir diyor bana yardımcı olmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kaç kurtar kendini.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılOldu güzelim deseydin
00 Yorumla
+1 yılYol yakınken ayrılın.
00 Yorumla
+1 yılBu kazmayla 1 yil bile evli kalmazsin
00 Yorumla
+1 yılKnka at yüzüğü ya ne ugrasiyon
00 Yorumla
+1 yılBencil Bi düşünce stiline sahip
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu adamdan sana hayır gelmez yakma başını
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim anlamadığım şey bunları söyledim diye başta bilseydim seninle asla bu yola girmezdim diyor ben anlamıyorum gerçekten yüzünü geç gördüm diyor ben sanki ona ihanet ettim bu sözleri hakedecek ne yaptım ben asıl bunları benim demem gerek insan eşi olacak birisine bu kadar gaddar davranır mı bütün yükü ona yükler mi neden bide suçlu olan ben oluyorum
Cevap sahibi+1 yılAdam değil işte gerçek yüzünü göstermiş sana daha ne duruyorsun çıkar hayatından ite bak ağzını yüzünü dağıtcam bakamıyacağın kadını almıyacaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine köle arıyor herhalde tam bir çıkarcı
00 Yorumla
+1 yılBen kız olsaydım direkt ayrılırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bu davranışları yapan adamın sevdiğine inanmadığım için
Soran+1 yılHangi davranışı kötü sence
- +1 yıl
Umursamazlığı ve kendini düşünmesi
Mutsuz gibisin. Bu şekilde olmaz. :(
00 Yorumla