Nişanlım evlendiğimizde hem çalışmamı hem de ev işlerini yapmamı istiyor, haklı mı?

Nişanlım çalışmamı istiyor öyleyse bana yardım et diyorum ev işlerinde işten geldiğimizde birlikte yaparız yemeği falan diyorum sende çalışıyorsan bende çalışıyorsam neden bide önüne sofra getireyim senin sen yan gelip yatarken dedim ben ederim ama etmesem bile önüme Sofra getirmek zorundasın diyor bunu kadınlar yaparmış ee çalışmak eve ekmek getirmekte benim görevim değil dedim çocuk yaptığımda bile çalışacakmışım ben büyütmek isterim çocuğumu hem çocuğa hem işe hemde ev işlerine ben nasıl yetişeyim dedim bunuda kabul etmiyor hem ben istemiyorum çocuğu kendisi istiyor madem bana güveniyorsun ne çocuğu istiyorsun benden bide bunlar yetmezmiş gibi anası baabası kardeşi eşi aynı binada oturacakmışız hemen altlarında istemiyorum dedim en uygun bu semtte burası dedi ailesinin semtinden dışarı çıkmazmış oysa ucuza semtler var dedi kendi semtimde ucuza bulamazsam aynı apartman olabak bende istemiyorum dedm o zaman biter dedi bide bana diyor ki keşke senin bu gerçek yüzünü önceden görseydim abi ben doğruları konuşuyorum dşye mi suçluyum asıl ben senin yüzünü yeni gördüm beni köpek gibi kullanacak insan sevdiği kadının omzuna bu kadar yük verir mi kendisinin yapacağı tek şey düzeni de değişmeyecek bi çalışmak kaç gündür ne yiyorum ne içiyorum o kadar kötüyüm ki

Nişanlım evlendiğimizde hem çalışmamı hem de ev işlerini yapmamı istiyor, haklı mı?