Ev sahipleri günden güne kiracılardan farklı bir taahhüt istiyor. Bir ev sahibi evin kiralayanın tesettürlü olmasını istedi. Artık bu kadarı da olmaz diyebileceğimiz bir şey gördüm. Sizin fikriniz nedir?
Ev kiralar iken karşınıza çıkan en büyük zorluk neydi?
Ev kiralarken en büyük zorluk bütçe ile beklenti arasındaki uçurumdu. Fotoğraflar güzel, gerçekler daha sert olabiliyor. Depozito, komisyon derken insanın hevesi azalıyor. Bir de güven meselesi var, ev kadar ev sahibi de önemli. Doğru yeri bulana kadar iç biraz yoruluyor.
Yani ben kendimi bdim bileli kiraci olmadık çok şükür sadece 1 ilde 1 yıl kadar kirada oturduk ondada sehre gitmeden tuttuk ta evi yani bi zorluk yasamadik
Bizi güvenilir buluyorlar daha mutaassıp yaşar. Gece gezmesi, ipsiz sapsız insan çevresi olmaz diye düşünüyorlardır. Yanii aile olması şartı koşulabilir ama tesettür demek biraz tuhaf olmuş.
Umarım kafasında farklı şeyler kurmamıştır da senin dediğin gibi düşünüyordur 😄 Bir keresinde Konya’da ev kiraladım ev sahibi alkol ve karı kız istemem dedi tamam dedim. 2 ay sonra rakı balık yapalım mı diye bana mesaj attı 😄😄😄
Seninde ev problemin var demi kral hep sorularında görüyorum evi olmayan adam özgür olmuyor ya ev araba gibi şeyler maddiyat değil özgürlükte veriyor bizde deden falan kalma ev sahibi olduk yoksa açıktaydık valaa