Bu resmi dün akşam çektim. Bana göre tam dağınık değil. Temizlemek için biraz daha vakit var gibi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu resmi dün akşam çektim. Bana göre tam dağınık değil. Temizlemek için biraz daha vakit var gibi
Bu oda çok dağınık ama bence kesinlikle göreceli, birine dağınık gelen ev, başkasına rahat ve samimi gelebilir. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin.
Bu dağınık değilse başka nedir? Oturmak için bile yer yok insan hasta olur burada ama 1 saatlik iş var toplayin duzenin temizliği psikolojiye iyi geldiği kesin
İşte göreceli bişey. Bana göre birsürü boş yer var rahat rahat oturup yatabilir. Masanın üzerindeki herşeyi tavanın içine doldursa tertemiz olur. Masadan dolayı öyle düşünüyosun sen
@BenGuruOlcam kalkip toplayasim geldi oralari hadi toplanmış halini de çek soru bulalim sorusunu sor jddj
@BenGuruOlcam yok abi öyle olmuyor. Ekmak kırıntısı hariç herşeyi masanın altına döktüm sabah. Sonuç olarak haklısın masadan dolayı dağınık gibi duruyor
şu an temiz akşam bidaha soru patlatırım apla
Cevap
3Cevap
Gayet sıradan her insanın odası işte toplama daha
kafanın içi nasılsa yaşamın öyledir yani bu en sevdiğim gözlem deneyimim jdjdjddjjdj
Fotoğraftaki oda dağınık değil
yapay zeka mı bu
Hayır kendi odam kendi eşyalarım
çok tertipli çok düzenliymişsin bayıldım
Teşekkür ederim masa temiz şu an. Masanın üstğndeki her şey masanın altına döktüm. Yer açıldı
masanın altındakilerini nereye dökmeyi düşünüyorsun
oraya da bir el atmak lazım
Koku veya fare gelene kadar sıkıntı yok
sus pasaklı
Bence evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?