Güneşe bu şarkıyı söylesem bana çil verir mi?
Çok hafif çilim var nasıl belirgin edebilirim?
Güneşe bu şarkıyı söylesem bana çil verir mi?
La soruya bak millet nasıl yok ederim diye soruyor bu bayan nasıl belli ederim diye 😂😂 neyse şaka bir yana çilli olmanın daha bir güzellik kattığını düşündüğünüz için mi belirgin etmek istiyorsan bayan
Evet Allah çil vermiş neden utanıp yok etmek istiyim ki keşke daha belli olsa 🥺
Çilli bebek o zaman 😂
Çillerin sayısını arttıramayız fakat çillerin bulunduğu zemine beyazlaştırırsak işte o zaman belli edebilriliz bununda tek yöntemi ! malasef yüzünün bem beyaz ve cildinin parlak olmasını istiyorsan
şeker acılı şeylerden uzak en az 5 litre su içeceğin ve yağlı besinlerden uzak olan
protein ağırlıklı bir beslenme yapıcaksın
ha cilt sağlığını içerden düzeltirsien bem beyaz a4 kağıdna attığın siyah kalem çizikleri gibi çillerin belli olur bak sayısı arttmaz belirlginliği artar ve buda dikkat çeker
Tenim mi beyazlicak 😳
yes o kadar beyazlıycakki aynada kendin bakıp " lan ne karıyım be" diyeceksin beyazlamak dediğin pürüssüz saf hali
Tenim beyaz ama ruh gibi beyaz olmak istiyorum bunları yaparım beyazlamazsam bozuşuruz
bro sen bunları yap ben saçlarımı kesicem komple 0 a vurucam
Şeker yemek dışında bir problemim yok ki acı yıllardır yemiyorum doemfm yağlı beslenmeyi sevmem su da içmiyorum bumdldösöeöd
Bende bir zamanlar çok vardi yüzüm kahverengiydi resmen sjsjs güneşten di benim çillerim bir zaman güneş kremi kullandım güneşe fazla çıkmadım düzeldi Şu an
Ben güneşe çıkmaya gidiyom bay bayyy
Cevap
14Cevap
Benimde var her gün aynaya bakınca lanet okuyorum dçcldçxldçp vereyim sana
Neeee iyi misin sen herkes sahtesini kınayla yapıyo dkfmrmdmemf
Bende var hiç tavsiye etmem kötü gözüküyor bana göre.
Ya saçmalama insanlar bunu kınayla bile yapıyor eminim çok güzeldirrr ❤️❤️
Güneşe doğru bak foto çekil halay çekiyor olurlar fotoğrafta
Uff çilli insanlar aşırı tatlı bide sorunun cevabını bilmiyorum
Güneşte aşırı bekle yuznu islat kurut güneşte sürekli rüzgar falanlada yapabilirsin ama sagliko değil ciller
tavsiye etmem ama güneş ışığı kısaca ısjsjsjıs
Güneş kremi sürüp güneşe çıksam skemdmr
işte o, o olmaması için. bu arada çilin varsa koru cildini. cilt kanseri riskini çıkarma. ama internette kına ile belirginleştiren gördüm. ama o yanlış yapılınca baya kötü oluyor :D
Ya aydınlatıcı sürdüğümüz kısım var ya orda böyle 5-6 tane var dikkatli bakınca bu sene farkettim bende burnumun üstünde falan olsun çok isterdim de yok maalesef :/
Kına olayı aşırı korkunç ben de çok görüyorum ama dengesizim mahvederim skdmdmd
dkdksks aynen kına ben de istiyordum ama beceremem net. şöyle söyleyeyim. ben de yüzümde çok az gördüm ve bir şeyden şüpheleniyorum büyük ihtimalle bu. bu çil olayı güneş kremi kullanmadığım dönem oluyordu. bir güneş kremi kullanıyorum bir süredir sözde 50spf ama bence korumuyor. ek olarak çil olması dahi bunu gösterdi bana. seninde belki böyle bir sorunun vardır?
Ben ciddi anlamda hiç güneşe çıkmadım böyle aşırı güneş aldığım zaman hiç olmadı genelde güneşli havalarda çıkmam bile bide bunu korona yüzünden de test edemedim dorldöeö bende güneş kremini bu sene kullanmaya başladım etkisi var mı bilmem ama sanki onu kullanınca tenimin rengi değişiyor gibi hissediyorum
Sen hangisini kullanıyorsun?
ya ben de aynı şekilde. güneşli havada çıkmama rağmen oldu. ama şey diyorlar evin penceresinden de geliyor. ama söyleyenler yababcı ve onlarda perde pek olmuyor. gerçi perde ne kadar etkili bilmiyorum.:D etude airy finish kullanıyordum (sırf ambalajı yüzünden🤦♀️) kore markası. ya zaten anladığıma göre kore spf bizim spf anlayışımız ile aynı değilmiş. çünkü kore, japonya gibi yerlerde yaşayan insanların cildi, iklimi vs bize göre farklı. haliyle bu da onların cildi ile uyumlu. yanlış anlama kore ürünlerine bayılıyorum ksdkdkd. elimde ek olarak avene 50 spf mineral sunscreen vardı. onu sürmeye başladım. ama beyaz film olayı beni bitiriyor :D
Aaaa hiç bilmiyorum ne kadar tuhaf. Korenin cilt maskeleri çok hoş bizimkiler gibi çöp değil etkililer bayılıyorum bu özelliklerine 🥺❤️
aynen. maskelerinin yeri ayrı🤍ben krem ve serumlarına bayılıyorum. içerik konusunda da çok başarılar. zaten avrupa vs bir çok şeyi k-beauty sayesinde öğreniyorlar. misal bb ve cc cream. ben zamanında bir çok "avrupa ülkesi" kozmetik ürünü kullanmış biri olarak söyleyebilirim. K-Beauty etkisini hiçbiri göstermedi. hatta hemen hemen çoğuna cildim reaksiyon gösterdi. güneş kremi konusunda avrupaya açıldıkları için, formulasyonları ona göre ayarlayacakları söyleniyor. beklemedeyim🥺💗
bu arada bu videodan ne kadar güneş kremi sürmen gerektiğini görebilirsin. ayrıca bu kadını çok seviyorum jsjssj www.instagram.com/.../?igshid=wat45klztevn
Teşekkür ederim ❤️
Kina ile ustlerini daha belirgin yapabilirsin fazla bekletme ki turuncu olmasin :)
Saçın kızıl renk ise belli et ama saçın kızıl renk değil ise belli etme yakışmaz
Ne alakaaaa dpeldlrödöe
Biraz güneşte fazla durman gerekir
çil dövmesi 🤔 salladım belki vardır ama
bronzlascirici kullan
Tek derdin bu olsun
Eee bu zaten
Tükenmez kalem
İşte sitenin zeka seviyesini yükselten o kişi
Evet o benim😎
Sürekli güneşe çıkarak
Güneşte dur yüzünün oralarına güneş kremi sürme
Alnına cilim var yaz