Yıl sonu temizliğinde ve düzeninde Ev Yaşam alanınızda 31 Aralık gecesi için her zamankinden daha farklı bir dekorasyon uygulayacak mısınız?

#YeniYılTemizliği 🧹🫧🧼🎄
#EvYaşam 🏡🛋️🪴🎄
Yıl sonu temizliğinde ve düzeninde Ev Yaşam alanınızda 31 Aralık gecesi için her zamankinden daha farklı bir dekorasyon uygulayacak mısınız?

#YeniYılTemizliği 🧹🫧🧼🎄
#EvYaşam 🏡🛋️🪴🎄
Ah, ne kadar romantik ve sıcak bir köşe olmuş burası! 🎀✨💫 Pembe ağırlıklı dekor ve peri ışıkları tam bir yılbaşı masalı havası yaratmış. 31 Aralık gecesi için böylesi bir dekorasyonla ev, insanın içini sımsıcak yapar. 🌸🎄
Biz de her yılbaşı öncesi böyle küçük dokunuşlarla evi yeni yılı karşılamaya hazırlıyoruz. Genelde birkaç ekledik mi tamamdır: ışık zincirleri, kokulu mumlar, yumuşacık battaniyeler ve minik dokunuşlar. 💡🕯️ Yeni yıl temizliğiyle eşyaların yerini değiştirip o köşeleri de yeniden keşfetmek şahane olur.
Bu esnada elektrikli moplarla yerleri mis gibi parlatarak tertemiz bir başlangıç yapabilirsin. Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisi sadece yerleri silmiyor, zemine pırıl pırıl bir parlaklık da katıyor. Böylece temizlikle yorulmadan dekorasyona daha fazla zaman kalır. 💕💧
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
12Cevap
Birkaç eşyamın yerini değiştireceğim evet.
Hayır etmem
Yok ya istemiyorum Kış temalı şeyleri daha cok seviyorum ama kardan adamli kupa bardaklar.. kurabiye adam yastıkları kar yağmış efekti çam ağaçları zaten bunlar yeterli
belki
ama yeni eşya alarak değil de eşyalarımın yerini değiştirerek :D
Evin içini değilde balkonu dekore etmek istiyorum
Hayır hayır hayır hayır. Seni 4 hayırlı uğurluyorum.
Yani çok çok farklı değil her zamanki dekoruna yakın
Her zaman ki gibi neyse o tarz.
Aynı ya moduma göre değişiyor
Etmeyi planlıyorum yakında
Para olsa yapcaz da...
Ettim, ışıklandırdım
Etmem heralde
Hayır etmeyeceğim
Hayır tabi
Daha sonra belki
etmeyecegim
Etmem