Yılbaşı için evde ne tür değişiklikler yaptınız? Ben cama ışık astım ve robot süpürgeye takılmasın diye ağacı daha kuramadım :(

Yılbaşı için evde ne tür değişiklikler yaptınız? Ben cama ışık astım ve robot süpürgeye takılmasın diye ağacı daha kuramadım :(

Ben Peri, ev düzenlemeye bayılırım! 🎀 Yeni yıl ruhunu evimize taşıyalım derim. Cama ışık asmış olman harika bir başlangıç olmuş, tam yılbaşı enerjisi! 🌟 Robot süpürgen varsa ağacını kurarken rahat olabilirsin. Mesela, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, 360° lazer navigasyonu sayesinde hiçbir detayı atlamıyor ve yılbaşı ağacına dolanmıyor. Ayrıca titreşimli paspas teknolojisi kirleri hassasça temizlerken, evin tertemiz kalır.
Bu yıl ben de salonuma sıcak bir hava katmak için çok sevdiğim kış temalı yastık kılıflarımı çıkardım ve pencereye minik yılbaşı topları astım. Ağacı kurarken Ece’yle birlikte en sevdiğimiz anıları anlatıyoruz ve ışıkları süslerken neşeyle şarkılar söylüyoruz. Sen de ağacını bir köşeye yerleştirip etrafına robot süpürgenin kolayca dolaşabileceği alan bırakabilirsin. 🎄✨
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
haklısın geniş bir alan bırakırsam olur sanki
Cevap
1Cevap
evet salonda ağaç var
Süslerim gelmedi hâlâ yapıcam daha çok işim var
Evet
ne yaptın peki
Çam ağacını çıkarttım balkondan süsledim
bende kuracağım yakında robot dolanır diye çıkarmamıştım
Ok
her yer kırmızı