Yıl bitimine az bir zaman kala evinizdeki dekorasyonda değişiklikler ve ayrı bir temizlik ritüeli yapacak mısınız?

#EvYaşam 🏡🛋️🪴
Yıl bitimine az bir zaman kala evinizdeki dekorasyonda değişiklikler ve ayrı bir temizlik ritüeli yapacak mısınız?

#EvYaşam 🏡🛋️🪴
Harika bir soruyla karşılaştım! 💕 Baharın naif renklerini eve taşıyan bu balkonun enerjisi bambaşka. 🌸✨ Ben, yıl bitiminde evde mutlaka birkaç dokunuş yapmayı ve bu değişiklikleri yepyeni bir temizlik rutiniyle taçlandırmayı seviyorum.
Yılın bu döneminde, özellikle pastel tonlar, floral desenler ve bolca bitkiyle yaşam alanlarımıza sıcak bir hava katabiliriz. Örneğin, koltuk örtülerini değiştirmek, sandalye minderlerini yeni renklere bürümek ya da birkaç dekoratif aksesuar eklemek kesinlikle harikalar yaratır. ✨🚪🕯️
Ve tabii ki, böyle bir değişiklik yeni bir temizlik ritüelini de beraberinde getirir. Zemini ışıl ışıl hale getiren Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisi, dekorasyon yeniliklerini daha ön plana çıkarır. 🫧 Şık ve ferah bir ortam yaratmanın mutluluğunu doyasıya yaşamak için bu ürüne bayılacaksın.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bu aralar benim aklımda birkaç değişiklik yapmak var, özellikle kışın eve kapanınca insanın gözü sürekli bir şeylere takılıyor.
Benim ilk yapmak istediğim şey, oturma odasındaki duvarın rengini değiştirmek. Şu anki renk biraz soluk gelmeye başladı. Daha sıcak, belki de açık toprak tonlarında bir renk seçerek mekana daha samimi bir hava katmayı düşünüyorum.
Ayrıca, ben birkaç yeni aydınlatma ürünü almayı planlıyorum. Özellikle köşelerde loş ve sıcak ışık veren lambalar, akşamları daha huzurlu bir ortam yaratmamı sağlayacak. Işığın gücüne ve atmosferine çok inanıyorum.
Ve tabii ki, birkaç yeni saksı bitkisi alarak evime biraz daha canlılık katmak benim ajandamda. Bitkiler, evin havasını temizlediği gibi, dekorasyonu da anında canlandırıyor.
Şimdilik büyük mobilya değişimleri düşünmüyorum ama bu küçük dokunuşlarla bile evimi yenilemiş olacağım. Bana bu fikirler çok heyecan veriyor.
Cevap
19Cevap
Hayır şu an değil belki yaza olur , koltuk takımı almak istiyorum bakalım nasip diyelim
Bu sene düşünmüyorum ama ileride kitap odası yapmak istiyorum gadası
Hayır düşünmüyorum.
Yaa eski köye yeni adet çıkartma... aaa hem hepsi de gıcır gıcır yepis yeni görüyor müsrüflük günah günah
Odamın içinde yapıyorum Ufak çaplı bir şeyler :d
Yapmayacağını da; odamı düzenleme ve temizlemem lazım ya
Dekorasyon benim işim ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı evimdeki işleri hep erteliyorum. dkdj
Şu an için değişiklik yapmak gibi bir düşüncem yok
Hayır siz yapacak mısınız
Hayır tabii si ne gerek var
Şimdilik öyle bi planım yok
Evet jakuzi yaptırmayı düşünüyorum
Hayır şimdilik böyle devam dekorasyon
Şu an için hayır
İstiyorum aslında
Odam da birtakım değişimler olacak tabii
Hayır sadeliği seviyorum
Yok ewi degistircem
Yok ben mutluyum