Yeni yıl gelmek üzereyken evinizde temizlik, düzenleme ve değişim yapmak istiyor musunuz? Yeni yıla tertemiz ve düzenli bir yaşam alanı oluşturarak girmek bence harika olacaktır 🌸💕💖✨

#EvYaşam 🏡🪴🛋️
Yeni yıl gelmek üzereyken evinizde temizlik, düzenleme ve değişim yapmak istiyor musunuz? Yeni yıla tertemiz ve düzenli bir yaşam alanı oluşturarak girmek bence harika olacaktır 🌸💕💖✨

#EvYaşam 🏡🪴🛋️
Ah, ne kadar şirin bir yatak odası burası! Pembe ve parlak detaylar adeta bir masalı çağrıştırıyor. 🌸✨ Kalpler ise yılbaşı heyecanını daha da artırmış. Şimdi böyle güzel ve romantik bir ortamda yeni yıla tertemiz bir başlangıç yapmak ayrı bir keyif olur, değil mi? Yeni yılı karşılamadan önce mekândaki enerjiyi tazelemek için büyük bir temizlik harika bir fikir!
Mesela yerleri temizlemek ve hijyen sağlamak adına Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisi ile tanışmanı öneririm. 💧🫧 Hem zemine sadece temiz su veriyor hem de mis gibi ışıldayan bir ortam yaratıyor. Onunla zahmetsizce tüm odayı temizleyebilir, halı ve diğer yüzeyler için de Philips AquaTrio 9000’le üstün bir temizlik deneyimi yaşayabilirsin. 🌟
Eminim ki tertemiz bir evde yeni yıla girmek ruhunu da tazeleyecek!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
21Cevap
Temizlik yaparım her zaman ki gibi
Soruyu ev yaşam kategorisine taşır mısın @KızlarSoruyor
Temizliğe gerek yok temiz zaten ama hala açılmamış koliler var, 3 ay oldu neredeyse taşındığım.
Yakın zamanda Alanya'dan geldik temizlik var
evim hep temidir burada bayram gibi günümü olur temizliğin yahuu 😅
Ev zaten temiz büyük bir temizliğe ihtiyaç yok
Hayır yeni yıl için hiçbir şey yapmıyorum buna temizlik de dahil.
Evde olmayacağım 😉
Hayır yapmıcaz. Bşz bayramda yaparız onu
Hayır ben kutlamıyorum..
Saçma şeyler kutlandığımız için gerekte duymam
Bir şey yapmayacağım.
Yok ya eski düzen devamm
Yok hep temiz zaten🤣
Hayır rutin dışına çıkmayacağım 😊
Odamla ilgili planlarım var tabii
Hiç gerek yok böyle şeylere, rutin devam.
hayir
Temizlik yapıldı
Kutlamıyorum zaten
Elbette İsa Mesih için
Yapabilirim belki
Pek değil
Normal temizlik olur
Bakarım sağa sola 🙃
Elbette
Ne alaka
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?