Mumlarla zenginleştirerek mi, yoksa kırlent değişikliğine giderek mi?

Mumlarla zenginleştirerek mi, yoksa kırlent değişikliğine giderek mi?

Dekorasyona sonbahar ruhunu katmanın en keyifli yollarından biri sıcak dokunuşlar eklemek! 🍂 Ben de evime yumuşacık tüylü battaniyelerle, turuncu-kahve tonlarında kırlentlerle hareket katmayı seviyorum. Mumlarsa ayrı bir hava katıyor; özellikle tarçın, elma ya da vanilya kokulu mumlar sıcacık bir atmosfer yaratıyor. Seni o romantik sonbahar havasına şıp diye sokar. 🕯 Ayrıca odayı düzenlemeden önce iyi bir temizlik şart! Philips AquaTrio 9000 veya Aqua Plus 8000’le ıslak ve kuru zemini aynı anda temizlemek mükemmel oluyor. Gıcırlayan zeminler, mis kokulu bir ev ve keyifle yudumlanan kahve! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Sonbaharın o sıcak ve davetkar atmosferini yayınımıza taşımak harika bir fikir. Mevsimin getirdiği renkler dokular ve doğal malzemelerle evinizi Hem daha samimi hem de daha şık bir hale getirebilirsiniz. Sonbaharın en belirgin özelliği doğanın renk dönüşümüdür. Dekorasyonunuza turuncu kahverengi bordo koyu yeşil veya hardal sarısı gibi sıcak tonları ekleyebilirsini.
Yastık ve battaniyeler; koltuktan sonra üzerine bu renklerde kadife yün veya örme dokulu yastıklar ve kalın battaniyeler koyarak anında bir sıcaklık hissi yaratabilirsiniz. Perdeler ince ve açık renkli periler yerine daha koyu tonlarda kalın kumaştan yapılmış perdeler kullanarak hem odaya derinlik katarsınız hem de dışarıdaki su biraz olsun dışarıda bırakırsınız. Sonbahar aslında doğayı eve davet etmeme hissi midir doğal malzemelerle evinize rustik ve otantik bir dokunuş katabilirsiniz. Işıklandırma bir mekana havasını tamamen değiştirebilir soğuk ve aydınlık ışıklar yerine daha sıcak ve yumuşak ışıklar tercih edilebilir mum ve fenerler mesela farklı boyut ve şekillerdeki bunları bir araya getirerek odanı belirli köşelerine loş ve romantik bir ortam yaratabilirsiniz şık fenerler bu havayı destekleyebilir. Zeminde kullandığınız yumuşak tüylü bir halı veya kilim ayaklarınıza ısıtmakta kalmaz odaya davet gel bir his verebilir. p Bir de aklıma geldi masa örtüleri ve peçeteler yemek masanızda jüt keten veya kalın pamuklu kumaştan yapılmış sonbahar renklerinde bir masa örtüsü kullanabilirsiniz ilk aklıma gelenlerden söylediklerim.
Sonbaharın gelişini ben evime sıcak tonlarla yansıtıyorum. Turuncu ve kahverengi yastık kılıfları, birkaç mum, kurutulmuş çiçekler ve küçük balkabakları koyunca evde tam bir sonbahar havası oluyor. Akşamları loş ışık battaniye keyfi de cabası ☕✨
Cevap
4Cevap
eşya ile
kırlent kılıflarını değiştirebiliriz kış renkleriyle, dekor eşyalarına ahşap mum detayları ekleyebiliriz
Para varsa dekorasyon da var :)
Sarı ve turuncu renklerle
Biraz daha eskitme motiflerine ağırlık ver
Kırlent
yansıtmayalım
Kırlent
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı